bugün bi olay oldu ve korkuyorm bi bakarmsnz ?
Reklamlar
-
24 Temmuz 2012, 03:24
kral dogru soyluyor sana dısarı cevrenın % 85 ı yumrugu senın gıbı omuzlarını kaldırıp kafayı araya alıp garddan gordugu bosluga vurmaz arkadan sallar rastgele sende kontra yaparsın saf dısı kalırsın bacak eklem yerıne basıp yere yatırırsın azcık kolu sundurdunmu rahatlar , be kardesım basınıza ıs alacaksınız
lısans yoktur ınsallah
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Reklamlar
-
24 Temmuz 2012, 03:32
robien81 adlı üyeden alıntı
haklısın , iyi bi tecrübe oldu . şu olayı bi atlatıym başka bişi istemiyrm
Çocuk psikopat tipli demiştin yarın okula gitme, yada okula gitmeden olayı tatlıya bağlamaya çalış tabi çocuk hastanede değilse.
Ben bu tipleri iyi bilirim benimlede çok uğraşmaya yeltendiler.
Şimdi seni kavgada düşüremiyeceklerini biliyorlar arkandan 5 10 adam sıkıştıracaklar saldıracaklar ,sopa bıçak benzeri şeyler kullanmaya çalışacaklar haberin olsun.Ona göre önlemini al.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
-
24 Temmuz 2012, 03:33
K_R_A_L adlı üyeden alıntı
Çocuk psikopat tipli demiştin yarın okula gitme, yada okula gitmeden olayı tatlıya bağlamaya çalış tabi çocuk hastanede değilse.
Ben bu tipleri iyi bilirim benimlede çok uğraşmaya yeltendiler.
Şimdi seni kavgada düşüremiyeceklerini biliyorlar arkandan 5 10 adam sıkıştıracaklar saldıracaklar ,sopa bıçak benzeri şeyler kullanmaya çalışacaklar haberin olsun.Ona göre önlemini al.
Hocam yaz tatilindeyiz ne okulu
Omnes Vulnerant Ultima Necat - Hepsi yaralar sonuncusu öldürür.
https://www.youtube.com/watch?v=6Xh0mGEN8C0
-
24 Temmuz 2012, 03:37
ILDiablo adlı üyeden alıntı
Hocam yaz tatilindeyiz ne okulu
Ben liseyi bitireli baya oldu kusura bakmayın onun için :D:D. Ozaman okul bölümünü sokak olarak değiştireyim.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
-
24 Temmuz 2012, 03:42
Lisansım var . dediğn gibi kral , babam ve arkadşlarda öyle dedi , o çocuk onun altında kalmaz yakalar seni 4-5 kişi dediler , off durduk yere iş aldık başımıza ya
-
24 Temmuz 2012, 03:43
Madem çocugu indirdin aşağıya bi baksaydın öldümü kaldımı.. K_R_AL'a katılıyorum sen sokak aralarına dikkat et bi süree
Hiçbir şey olmaz diyen sürücüden uzak dur
http://yilmazugur.tr.gg/Motorsikletlerim.htm
-
24 Temmuz 2012, 03:44
biber gazı taşı biber gazı güzel olay üstüne yürüyen 30 tane erkek ufacık şişeyi sıktığında bi anda kuyruğunu kıstırıp dönüyorlar hem bir suçu yok hemde kullanımından bi zarar gelmez
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
24 Temmuz 2012, 03:45
ILDiablo adlı üyeden alıntı
Bir daha dövüşmeden önce etrafta esnaf filan varsa yüksek sesle bağır :" Dövüş çare değil , dövüşmek istemiyorum" diye sonra yüze değil diyaframa sağlam bitane geçir. Hem polis geldiğinde şahitin olmuş olur hemde elemanın görünür yerlerine vurmadığından fazla tutmazlar seni. Bir şey olmaz çocuğa da , antremanlarda görmüşsündür illa 5 dakika gidip gelenleri
diyaframa sağlam geçirmek mi birini mezara diğerini kodese mi yollayacaksın?
-
24 Temmuz 2012, 03:47
olm robien, benim kardeşime vurmuşsun, ama buldum seni
-
24 Temmuz 2012, 03:48
mterayes26 adlı üyeden alıntı
tebrık ederım faydalı bılgılerın ıcın
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:08 ----------
abi hiç boksör dayağı yedın mı hadı bu adam daha YENI ben ağır sıkletteyım benı bır yumrukla takla attıranlar var
Sen beni bilmiyosun. Ben kızınca yeşil dev hulk a dönüşürüm.
-
24 Temmuz 2012, 03:51
Biber gazımı alsam napsam
-
24 Temmuz 2012, 04:45
robien81 adlı üyeden alıntı
Biber gazımı alsam napsam
Daha biber gazına gelemedik.Henüz çocukta hasar olup olmadığı aşamasındayız.Çocukta ciddi bir hasar yoksa yüzündeki morluk yüzünden 1 2 hafta ortalıkta görünmez.
Sen yarın ne yap biliyormusun olaya karışmamış bir arkadaşından rica et olayı uzaktan görmüş bir vatandaş gibi çevre esnafa sorsun çocuğa birşey olmuşmu diye .
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:16 ----------
Çocukta hasar varsada sakın kaçmaya yalan söylemeye kalkışma.Avukat tutun emniyete gidip beraber ifade verin.Umarım sana acı bir tecrübe olmadan olay kapanır.Benden bu kadar herkeze iyi geceler.
-
24 Temmuz 2012, 04:54
demek o sendin
ben komiser murat, seni kanun namına tevkıf ediyorum
-
24 Temmuz 2012, 05:14
Sol direk ile fake atıp sağ yumruğu karaciğere yapıştırsaydın nefessiz kalır veya en fazla bayılırdı
Aparkat tehlikeli olmuş, hele o tam oturan, cukkk oturan aparkattan ise.... , neyse sen bir arkadaşını gönder de haberleri alsın esnaftan
-
24 Temmuz 2012, 08:47
Bir sey olmaz hiç yorma kafanı ...Bizim devletimiz kavgacıdır...
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
24 Temmuz 2012, 09:49
Son dönemde MT' de açılan bu uzak doğu veya dövüş sporları adını nasıl sınıflandırırsınız bilmem ama neden arttı? Yok 2 nci danım, yok kara kuşğım... Ne kadar çok karatecimiz varmış haberimiz yokmuş? Arkadaşlar daha öncede bu konu ile iligli görüşlerimi yazmıştım burası Cafe değilki motosiklet.net alakasız konuların tamamı farklı alanlarda daha tecrübeli insanlar tarafından cevaplanmalı. Bu kardeşimizin söyledikleri konusunda başına gelebilecekleri sadece hukuki bilgisi olan birileri cevap verebilir kiiiii en kötü detayı genelde kaçırıyoruz bu tip hareketler bir sonrakini çağıran, tetikleyen özendiren hareketler. Bu kardeşimizin başına bu iş gerçekten de gelmişte olabilir, veya yaşının heyecanı gereği buraya böyle bir konu da açmış olabilir ama asıl mesele son zamanlarda şiddete yönelik çok fazla konu var ve gereğinden fazla ilgi görüyor. Arkadaş Şehit haberine giriyorsun bakıyorsun okunma sayısı bile 10 u geçmiyor bu başlıklar sayfalar dolduruyor.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
24 Temmuz 2012, 09:51
Şimdi soruyorsun güzelde çocuk ne durumda kimse bilmiyor ki ha yaptığı doğru değil tamamda ah be kardeşim sana da direk indir diye kim dedi o kadar yoklayacağın yer varken neden direk surata çalıştın önce bi yoklasaydın baktın hala itlik yapıyor o zaman surata çalışsaydın ya
-
24 Temmuz 2012, 11:49
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Olay soğuyunca git,özür dile.
Büyük bir erdemdir.
Tatlıya bağlamaya çalış.
Gönlünü al,kavgayla kim neyi çözmüş ki ?
Ayrıca hukuki anlamda durumuna ne tür yaptırımlar uygulanacağını görmek istersen TCK'nın 86,87,88,89 maddelerine bak.
Bknz: http://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k5237.html
Adam işin peşine düşerse,ceza alma ihtimalin olabilir ama olaydan ders çıkarıp,tatlıya bağlanırsa her iki taraf içinde güzel olur..
-
24 Temmuz 2012, 12:00
Boksörsün arkadaş bu işi bilmen lazım.
Çeneye geldiğinde bayılmıştır. Ağzından kan gelmesinin sebebi %70 dudağı patmaıştır.
-
24 Temmuz 2012, 12:17
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)