hukuki bilgisi olanlar acil yardım :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sitemizden savaşkayan avukattır
-
teşekkür ederim kendisine ulaşmaya çalışayım ben.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
ALLAH kolaylık versin,
Eşinin adı kimlik bilgileri ve imzasını taklit ederek yapıysa bu işleri aksini ispatlaman zor. Bunun tek ispatı abisinin onun adına işlem yaptığı tarihten önce yaptırılmış bir imza beyannamesidir. Noterden bu imza benimdir diye tastikletmiş olması gereklidir. Böyle bir şey yapıldığını da sanmadığımdan sizin hesap diğer tarafa kalacaktır. Bu arada evlatlık verilmesi ile ilgili herhangi tazminat hakkı doğmaz ancak şu olabilir, evlatlık veren öz anne babanın bıraktığı bir miras var ise dava açılıp bu mirastan pay talep edilebilir, ancak bu davalar sizin torunlarınız olana kadar sürebilir.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
-
Zaman kötü kimseye güvenilmiyor artık
-
avukat değilim ama bu sene birkaç kere tazminat davası açtık ve kazandık. Git gel biraz birşeyler öğrendim ve şöyle söyleyeyim
Eşiniz imzayı atmış zorlama yok tehdit yok. Kendi rızasıyla bilerek ve isteyerek telefon ve adsl almış. Bu durumda hukuk ne yapsın?
Şİmdi düşününce yerden göğe kadar haklısınız ama mahkeme kanıt işidir. O bana bunu dedi şunu dedi şeklinde bir yere varabileceğinizi sanmam.
Ayrıca eşinizin evlatlık olduğunu hiç de söylemeyebilirlerdi onun herheangi bir yasal düzenlemesi yok. Ama sadece pedagogların önerdiği bazı yaş aralıkları var.
-
herkese verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)