Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

hukuki bilgisi olanlar acil yardım :(

REKLAM ALANI
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    arkadaşlar başlık saçma olduysa affola kusuruma bakmayın. benim 2 sorum olacaktı şayet aramızda avukat kardeşlerimiz abilerimiz varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    Soru 1 : arkadaşlar eşim daha 20 günlükken evlatlık verilmiş ve evlatlık olduğunu 29 yaşında yani geçen sene 4 nisanda öğrenmiş. bu durumda eşimin herhangi bir tazminat alma hakkı var mıdır? varsa ne yapmamız gerekir.

Soru 2 : eşimin ÖZ abisi olacak haysiyetsiz eşimin adına daha biz evlenmeden önce telefon hattı ve internet aboneliği aldırmış. eşimde nede olsa ÖZ abi ne olacak deyip kabul etmiş. ama bu şerefsiz ne telefon ne de internet faturalarını ödemedi uzun bir zaman ve en son evime haciz geleceğini bildiren bir yazı geldi bana. adam beni ilgilendirmez senin adına ben ödemem diyor. kendim gittim bankadan 2000TL kredi çektim ve 1020TL'siyle onun borcunu ödedim. şimdi bizim bu adama karşı yapmamız gereken hukuki bir işlem var mıdır?

maddi durumum kötü olduğu için avukata gidipte soramıyorum çünkü soru sormak için bile ücret talep ediliyor. aldığım maaş 714TL her ay ödemem gereken son çektiğim kredi ile birlikte 250 kredi + 250 mobilya taksiti + 200 ev kirası = 700TL elde kalan 14 TL.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    sitemizden savaşkayan avukattır

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    teşekkür ederim kendisine ulaşmaya çalışayım ben.

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ALLAH kolaylık versin,

Eşinin adı kimlik bilgileri ve imzasını taklit ederek yapıysa bu işleri aksini ispatlaman zor. Bunun tek ispatı abisinin onun adına işlem yaptığı tarihten önce yaptırılmış bir imza beyannamesidir. Noterden bu imza benimdir diye tastikletmiş olması gereklidir. Böyle bir şey yapıldığını da sanmadığımdan sizin hesap diğer tarafa kalacaktır. Bu arada evlatlık verilmesi ile ilgili herhangi tazminat hakkı doğmaz ancak şu olabilir, evlatlık veren öz anne babanın bıraktığı bir miras var ise dava açılıp bu mirastan pay talep edilebilir, ancak bu davalar sizin torunlarınız olana kadar sürebilir.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    hayır taklit değil eşimin rızasıyla öz abisi olmasından dolayı kendisine güvenmiş o yüzden kabul etmiş böyle bişeyi

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2012 esd :)
    Zaman kötü kimseye güvenilmiyor artık

Motosikleti
    sattım gitti
    avukat değilim ama bu sene birkaç kere tazminat davası açtık ve kazandık. Git gel biraz birşeyler öğrendim ve şöyle söyleyeyim

Eşiniz imzayı atmış zorlama yok tehdit yok. Kendi rızasıyla bilerek ve isteyerek telefon ve adsl almış. Bu durumda hukuk ne yapsın?

Şİmdi düşününce yerden göğe kadar haklısınız ama mahkeme kanıt işidir. O bana bunu dedi şunu dedi şeklinde bir yere varabileceğinizi sanmam.

Ayrıca eşinizin evlatlık olduğunu hiç de söylemeyebilirlerdi onun herheangi bir yasal düzenlemesi yok. Ama sadece pedagogların önerdiği bazı yaş aralıkları var.
    nezih77 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    herkese verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)