Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ekran kartı

REKLAM ALANI
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekran kartı nasıl değişmez onu anlamadım. Bunu yazanlar bilmeden atanlar

http://www.sahibinden.com/bilgisayar...ewType=Gallery

Buradan ÖRNEKLERİ inceleyebilirsiniz. Ha değiştirmeye değiştirilir ama performans? O iş biraz karışık işte...
    Saçma sapan bir link at sonra değişir diye salla. Oh ne ala. Nasıl değişeceğini de söyleseydin bari. Değişmez değiştiremez.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Literatürde biz buna KIVIRMACA tekniği diyoruz
    Valla güzel kardeşim kıvırmaca değil benimki.Ben yine söylüyorum değişmez!Maliyetli ve çok saçma bir iş notebookda ekran kartı değiştirme.

Motosikleti
    Bakalım bi..
    Bende oyun oynama heveslisiyim çogu oyunu bitirmiş biri olarak konuşuyorum bunu :D
    Masaüstü bilgisayara karar verirsen elimde 512 mb bi ekran kartı var hiç kullanılmamış.. Eski bilgisayarıma uymadı sana yarı yarıya fiyatına vereblirim
    Yok hala leptop diyosan , sana 1.200e çok güzel bi model önere bilirim , bendede abimdede aynı pc var ve hiç bir sıkıntı çıkarma dı i5 yeni nesil 2.3ghz (turbo boosla 2.9) , 2 ekran ,6 ram ,500 hard disk

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saçma sapan bir link at sonra değişir diye salla. Oh ne ala. Nasıl değişeceğini de söyleseydin bari. Değişmez değiştiremez.
    Söyleyeyim hatta örnek vereyim.

Acer makra dizüstü bilgisayar. Aletin nvidia ekran kartlı da ati ekran kartlı da modelleri mevcut. Zaman içinde atıyorum 512 mb ramli ekran kartı olan model yetmediğinde ram takviyesinden başka yapılabilecek şey ebay, sahibinden.com vb sitelerden bir ya da iki üst modelinin ekran kartını çıkma olarak alıp alete monte etmek suretiyle verim alınabilir. Bilip bilmeden olmaz, vb. saçma sapan yorumlar yapma sende. Ben kesin değiştirilir demedim, değiştirilebileceğini kanıtladım. Adamın elinde hangi model dizüstü bilgisayar olup olmadığını bilmeden sallama.

Alıntı marefb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla güzel kardeşim kıvırmaca değil benimki.Ben yine söylüyorum değişmez!Maliyetli ve çok saçma bir iş notebookda ekran kartı değiştirme.
    Neden değişmesin anlamadım açıkçası. Adam elindekini söker çıkma olanla değiştirir elinde kalan eski kartı da internete koyar satar. Zira sadece ekran kartı bozulmayacak diye birşey yok, bozulur. Bozulmuşunu gördüm.

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Aleyküm selam bu arada, arkadaşlar yazan kişi selam vermiş lütfen selam almayı unutmayın, farzdır.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aleyküm selam bu arada, arkadaşlar yazan kişi selam vermiş lütfen selam almayı unutmayın, farzdır.
    Tövbe ezübillaah

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    hepinize tesekkur ederim en iyisi universiteye gidince kendime bi masaustu toplayim veya saglam bi laptop aliyim ugrazmaya degmez benimki

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bencede bu arada bilgisayar toplamaya karar verirsen aklına birşey takılırsa falan yardımcı olabilirim haberin olsun
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)