Bende oyun oynama heveslisiyim çogu oyunu bitirmiş biri olarak konuşuyorum bunu :D
Masaüstü bilgisayara karar verirsen elimde 512 mb bi ekran kartı var hiç kullanılmamış.. Eski bilgisayarıma uymadı sana yarı yarıya fiyatına vereblirim
Yok hala leptop diyosan , sana 1.200e çok güzel bi model önere bilirim , bendede abimdede aynı pc var ve hiç bir sıkıntı çıkarma dı i5 yeni nesil 2.3ghz (turbo boosla 2.9) , 2 ekran ,6 ram ,500 hard disk
Söyleyeyim hatta örnek vereyim.
Acer makra dizüstü bilgisayar. Aletin nvidia ekran kartlı da ati ekran kartlı da modelleri mevcut. Zaman içinde atıyorum 512 mb ramli ekran kartı olan model yetmediğinde ram takviyesinden başka yapılabilecek şey ebay, sahibinden.com vb sitelerden bir ya da iki üst modelinin ekran kartını çıkma olarak alıp alete monte etmek suretiyle verim alınabilir. Bilip bilmeden olmaz, vb. saçma sapan yorumlar yapma sende. Ben kesin değiştirilir demedim, değiştirilebileceğini kanıtladım. Adamın elinde hangi model dizüstü bilgisayar olup olmadığını bilmeden sallama.
Neden değişmesin anlamadım açıkçası. Adam elindekini söker çıkma olanla değiştirir elinde kalan eski kartı da internete koyar satar. Zira sadece ekran kartı bozulmayacak diye birşey yok, bozulur. Bozulmuşunu gördüm.
Aleyküm selam bu arada, arkadaşlar yazan kişi selam vermiş lütfen selam almayı unutmayın, farzdır.
hepinize tesekkur ederim en iyisi universiteye gidince kendime bi masaustu toplayim veya saglam bi laptop aliyim ugrazmaya degmez benimki
bencede bu arada bilgisayar toplamaya karar verirsen aklına birşey takılırsa falan yardımcı olabilirim haberin olsun
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)