motosiklet.net'in 6 tane +1'i var. 1 tanesi benim, diğer 5 tanesi kimler +1'ledi acaba. merak ettim. (:
motosiklet.net'in 6 tane +1'i var. 1 tanesi benim, diğer 5 tanesi kimler +1'ledi acaba. merak ettim. (:
Forum bazen fena eğlenceli oluyor
+1 motorun hayırlı olsun , ama konu o değil, Google Plus uygulaması.
Bisey anladiysam, kültür bakani olayim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Yavu bir şeyi Facebook'ta paylaşıyorsun ya
Benzeri uygulama Google'da da var ama henüz çok yaygınlaşmadı.
Google Plus uygulamasında motosiklet.net'i 6 kişi paylaşmış yani.
+1 lemek lazım. google'da arama sonuçlarını etkilediğini okumuştum biryerde.
1800 küsürlü yıllarda Amerika sanayi bakanının "artık icat edilecek herşey icat edilmiştir" demesiyle aynı kaderi paylaşmak istemem ama, g + bence çok tutmaz. Foursquare gibi bişey olur gider.
[COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]
Bende artı birleyeyim katkımız olsun.
Yalnız +1 ikonunu bulamıyorum. :D
www.motorumla.net
Google yardımıyla motosiklet.net'i aratın. Aramalarda motosiklet.net linkinin yanında translate this page yazısının sağında +1 butonu olacaktır oradan tavsiye edebilirsiniz. Tabi google hesabınız açık olmalı.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
+1 ikonu google chrome kullanıcıları için chrome web mağazadan indirilebilir arkadaşlar, tabi akabinde google'da hesabınızın olması gerek... bence faceboktan daha güzel paylaşım olayı var nede olsa arkasında google var. bu arada +1lerden biride benimdir, yeni geçtim uygulamaya bence +1 verdiğimde 6 olmuştu sayımız
Uploaded with ImageShack.us
yok öyle bişey :?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
yazmayı unutmuşum kusura bakmayın, +1 butonunu google chrome'a eklemenin avantajı tek tıkla, istediğinizi, sayfadan ayrılmadan +1lemenizdir. ben şimdiden gezdiğim beğendim forum konularını bile +1ledim blogumda paylaşıyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)