Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbul'dan selamlar ( Alabalık icin yardım :) )

REKLAM ALANI
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Yeni başladığım balıkcılık için alabalık tutma niyetimiz var? anadolu yada avrupa yakasında alabalık yakalayabilceğimiz kamp kuracağımız yer bilen varmı yardımcı olabilir mi?
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    alabalık tatlı su balığı değilmi? Baraj , baraj göllerinde alabalık bulunabilir. Ben deniz balığını tercih ederdim. arkadaşlar yardımcı olacaktır. Umarım.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alabalık tatlı su balığı değilmi? Baraj , baraj göllerinde alabalık bulunabilir. Ben deniz balığını tercih ederdim. arkadaşlar yardımcı olacaktır. Umarım.
    Göletlerde degil akar sularda olur ve cevremizde hep gölet balıkcısı var. alabalığa niyetlendik bi kere :D

avciceyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA-CBF 1000
    alabalık istanbulda çok zor karadeniz de ve türkiyenin diğer soğuk akarsulu bölgelerinde bol olur ama istanbul ve çevresinde pek akarsu yok olsa bile zaten oralarda balık avlancak yer bulamazsınız herkes bilir ve herkes gider bir de balık kalmaz bence kıyıdan olta balıkçılığına sarın deniz candır can balıkla ilgili ne olursa sorun olta balıkçılığıyla ilgili neredeyse her şeyi yaptım
    HONDA
    CBF 150-CBF 500-CBF 1000

musakka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs apache 2014 & zn zenci
    Bende çok ilgileniyorum, sürekli balığa giderim ama istanbul civarı alabalık zor.
    Balıkçılık derken ticarimi? hani oltacılık denirde.
    zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    benimki tam amatörce olta balıkcılığı ama daha oltam bile yok o derece :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Istranca ormanlarındaki derelerde kırmızı benekli alabalık bile var ama avlamak yasak.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2012 esd :)
    Denizde istavrit, gölde sazan felsefe bu

Motosikleti
    cbf 150
    bizim burda beykoz rivada ve yanılmıyorsam cumhuriyet köy yakınıda bir yerde vardı.benim motosikletim bir iki güne gelicek düşünürseniz hafta solanları eşlik edebilirsiniz bana ama illaki şu kadar balık tutucaz diye garantide veremem bir az da şans işi

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    bu sene başlarında iş yerinden arkadaşların gaza getirmesiyle balık işine daldım. önce balık tutanlarla takıldım, kabaca olayı öğrendim. sonra gittim olta aldım. 4.20 boyunda makinesini kurşunu derken 150 tl ye mal oldu. onun harici 150 tl kadarda kurşun, çapari,fırdöndü, motora benzin derken harcadım. en son bu işten yıldığımda 300 tl masraf ve yarım kilo kadar istavrit yavrusu vardı elimde. ilk başlarda balık bol, ben acemiydim. ben işi biraz kıvırdığımda ise mevsimi geçti sanırım,balığın kökümü kurudu nedir, bir türlü tutamadım. böylece birkaç ay hafta sonlarını balık için harcamış ve sonundada oltayı bi kenara bırakmış bulunuyorum. şimdiki hevesim ise şişme bot alıp onla takılmak. e artık botla açılıpta gene tutamazsam botu gemi yoluna sürüp intihar ederim
    http://www.motosiklet.net/forum/konu...lkenli-vb.html
    burda konu açtım. göz at istersen. belki kafana yatar, karadan balık işi amelelik(en azından benim için,beceremiyorum)
    iptaluyelik02 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni başladığım balıkcılık için alabalık tutma niyetimiz var? anadolu yada avrupa yakasında alabalık yakalayabilceğimiz kamp kuracağımız yer bilen varmı yardımcı olabilir mi?
    Oltanı al zevkli iştir oltacılık. bütçene göre tavsiyede edebilirim.. kamp konusunda da daha önce rivada çadır kurdum güzeldi daha iyi yerlerde bulabilirsinz araştırıp.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı vlad1462 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu sene başlarında iş yerinden arkadaşların gaza getirmesiyle balık işine daldım. önce balık tutanlarla takıldım, kabaca olayı öğrendim. sonra gittim olta aldım. 4.20 boyunda makinesini kurşunu derken 150 tl ye mal oldu. onun harici 150 tl kadarda kurşun, çapari,fırdöndü, motora benzin derken harcadım. en son bu işten yıldığımda 300 tl masraf ve yarım kilo kadar istavrit yavrusu vardı elimde. ilk başlarda balık bol, ben acemiydim. ben işi biraz kıvırdığımda ise mevsimi geçti sanırım,balığın kökümü kurudu nedir, bir türlü tutamadım. böylece birkaç ay hafta sonlarını balık için harcamış ve sonundada oltayı bi kenara bırakmış bulunuyorum. şimdiki hevesim ise şişme bot alıp onla takılmak. e artık botla açılıpta gene tutamazsam botu gemi yoluna sürüp intihar ederim
    burda konu açtım. göz at istersen. belki kafana yatar, karadan balık işi amelelik(en azından benim için,beceremiyorum)
    Olta almakla iyi etmişsin ama tekne işine bulaşırsan büyük hata edersin.Teknecilik dipsiz kuyudur,motora benzemez,ne donatması biter,ne bakımı,
    bir yıl sonra bir sürü zahmet,bir motor parası kadar harcanmış tekneden sonra eline gececek olan bir kaç kilo kıraçadan fazlası olmayabilir.
    Tekne sahibi bir alırken bir de satarken sevinir,ama en çok satarken sevinir.
    bu sözlerimi yabana atma,hatta şuraya da bak
    http://groups.yahoo.com/group/gercektekneciler/

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Istranca ormanlarındaki derelerde kırmızı benekli alabalık bile var ama avlamak yasak.
    Avlanma yasagı zamanı diye birsey gördüm ama bazı bölglerde avlanmak sürekli mi yasak usturancaları daha oncede duydum ama nerededir nasildir hic bir bilgim yok ögrenme yardımcı olma sansınız var mı?

Alıntı Nicat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim burda beykoz rivada ve yanılmıyorsam cumhuriyet köy yakınıda bir yerde vardı.benim motosikletim bir iki güne gelicek düşünürseniz hafta solanları eşlik edebilirsiniz bana ama illaki şu kadar balık tutucaz diye garantide veremem bir az da şans işi
    Valla şimdiye kadar bogazda kıyı oltacılığı gölde göl oltacılığına katıldım ve kayde deger tutuk dediğim birsey yok koy bunda da tutamayalaım ama derede balık olduğunu bilelim ve kamp kuralım cadırda kalalım birazda istanbuldan uzaklaşalım istiyoruz. Sende katılırsın olmadı ;)

Alıntı vlad1462 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam donanımlı arkadaşları biliyorum dedigin gibi ben gittim dere icin alabalık icin en kucuk en ucuz bir olta ile sarma motorunu aldım 26 TL FLY ve misina aldım 2 tanek 1 numara mebs, 2 tane 2 numara mebs, 8 fly ve 2 kelebek aldım onlarda 16 tl tutu :D herhalde yaptıgım yapacagım harcamada burudur :D
    Nicat bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Hasılat 3 balık :D

Rocknrolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K100 rt Mondia Drift
    Bırak alabalığı, terkosa turnaya git , ben her canım sıkıldığında gider at çek yaparım.
    Ben jack'in kalın bağırsağıyım..

Motosikleti
    Alıntı Rocknrolla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bırak alabalığı, terkosa turnaya git , ben her canım sıkıldığında gider at çek yaparım.
    favori kaşığın varmı yoksa piyasadakileri mi kullanıyosun

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    alabalık tutabileceğin bir yer bilmiyorum ama alabalık yiyebileceğin ve kamp yapabileceğin yerler var istanbul da yaşayan bir insan için çokta uzak sayılmaz

konuya bir göz atarsan faydası olacağı dileklerimle

http://www.motosiklet.net/forum/etki...ktifinden.html
    zenon bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

kanlıcalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 mr
    en güzel alabalık
    en güzel alabalık abant gölünde doğal ortamda var adı abant alası çadırla gel kamp yapıp balık tutarsın .İstanbul bolu yakın istanbul da bir yerden bir yere ulaşıncaya kadar abant a gelirsin . iyi günler dileğiyle hoşcakal

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)