Hayvanı nasıl eğitirsen öyle olur bu köpekler doğası gereği saldırgan olabilir ama bir bakışınla geri adım attırmayı bileceksin ..
Bakın buda bizim oğlumuzdu şimdi köyümüzde. Dükkanda baktık aylar boyu gelene gidene hiç ses etmezdi ama biri babama sesini yükseltsin veya akşam dükkana biri girsin sanırım kurtulamazdı elinden şöle bir özet geçim şaka amaçlı biri babamın ayağına cam bardak fırlatdı babam ben zor durdurduk bizi sürükledi arkasından SADAKAT budur bence.
Asayiş berkemal
Ben artık pitbull'lar için sacma sapan yorum yapan insanları ciddiye alınmaması gerekli diye düşünüyorum.. yahu bu türk her iki dünya savasında cephede cephane tasımıs, sayısız kahramanlık madalyası almıs bir tür.. Abicim kapat hayvanı küçüklükten beri bir yere.. Tık içeriye hareket ettirme, atamasın enerjisini, döz sürekli kes orasını burasını hayvanın bak o zaman neler yapıyor.. Sonucta bu bir can ve kendini koruma müdafa etme hakkı var..
Ben simdi biliyorum bazı cokbilmişler ee masum cocuklara saldırıyor birşey yapmadıkları halde diye atlayacaklar sazanlar gibi onu da acıklim.. Sartlı güdülenme diye birşey vardır üstelik bu deneyi zaten köpekler üzerinde yapmışlardır. Kötü muamele görmüş yada insanları ve diger pet leri hedef olarak güdülenmiş her hayvan bunu yapacaktır.. kimse bana mardaval okumasın pitbull şöyle tehlikeli pitbull böyle tehlikeli diye.. o hayvanlarla birlikte sahiplerinin de toplanıp tedavi görmeleri gerektiğini düşünmekteyim..
alın size benim oglan.. kendileri smooth fox terrier.. biraz mix var olsun bizim askımız safkan o bize yeter..
Mylo;
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)