BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
güzel köpekler ama bende şehir içinde beslenmesine kaşıyım eğer böyle bi köpek bakacak olsam mutlaka kafese koyarım +olarak kafeste de bağlı tuttarım neaa olur ne olmaz emniyeti açık tabanca gibi şeytan doldurur yani...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Ben hayvanları aşırı derecede çok seven biri olarak pitbull'dan nefret ederdim.4-5 ay önce abim pitbull aldı yeni doğmuş.Anladım ki nasıl eğitirsen öyle oluyo.Şuan 5 aylık filan,hareketlerini davranışlarını görseniz golden yavrusu gibi.Sinirlenince tuttuğunu bırakmıyo orası ayrı
[IMG][/IMG]
Köpek yetiştiriliş tarzına göre Büyürler ve uysal yada saldırgan olurlar
Yani At sahibine göre kişner bilmem anlata bildimmi ---EMOCAN---
Yok işte attan türemiştir katır gibidir felan geç bunları zaten 4 çeşit köpek türünden türemiştir tüm köpekler Pitbull da bunalrın ağababaları dır türleri çoookkk eskiye dayanır
Lütfen bilgi kirliliği yaratmayın burada Benim kanıtım burada buyrun
http://www.forumacil.com/kedi-ve-kop...kan-midir.html
bir diğer kanıtım ise burada bunu iyi Oku EMOCAN ÇOK İYİ OKU NEDEN BU KÖPEKLER BU HALE GELMİŞ YADA GETİRİLMİŞ BURADA YAZMAKDA
http://www.turkeyarena.net/hayvanlar...resimleri.html
Sado
Bilgi :1900 lü yılların öncesinde ingilterenin staffordshire şehrinde üretilen Staffordshire Bull Terrier cinsi bulldog terrier melezi olan köpek, günümüz de American Pitbull (kısaca Pitbull) olarak bilinen köpeğin atasıdır. Bu köpeğin dövüşünü beğenen insanlar o zamanlar günümüzde staffordshire bull terrier olarak bilinen bu köpeğe Pitbull diyorlardı. Bu köpek 100 yıl kadar bir süre ayılarla, boğalarla ve birbirleriyle dövüştürüldü. Bunları gören amerikalılar bu köpeklerden alıp kendi ülkelerine götürmeye başladılar. Fakat amerikalılar birçokşeyin büyüğünü sevdikleri tercih ettikleri için (bina, araba, vs) köpekleride iri üretilmiş köpekleridi. 12-17 kilo arasındaki staffordshire bull terrierler amerikadaki köpeklerin yanında boyut olarak ufak kaldılar.
Orada bu köpeğe dövüş özelliğini bozmadan sadece irileşmesini sağlayacak aynı türden olan güçlü köpeklerin genlerini verdiler (American Bulldog olabilir).
çok güzeller akrabam av köpeği aldı iş yerinde bakıyordu verdiği komutu yapmayınca köpeğin yüzüne bakmadı o köpek nasıl etrafında dolandı kuçağına atladı almadı kendi gözlerimle gördüm resmen ağladı göz yaşlarını gördüm bu sene ava çıkaracaklar eger güzel bir egitim verilirse köpek çok sadıktır
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
peter (beyaz olan bu arada) istemediğim bi hareket yapmıştı havlamıştı evin yanından gecen bi köpeğe bende kızarak ustune yurudum peterin anladı kızdıgımı tatlı yumsak biçimde 2 tokat attım anlasın bi daha aynı hareketi yapmasın die..sındı yattı oldugu yere 2 dk sonra gittim yanına göslerinden yas akmışş ıslak ıslaktı..sevdim oynadım onla sonra affettim odul maması verdim bi daha benım yanımda havlamıyor,baska köpekler bizimkine havlıyor ama ben bişi demediğim takdir de hiç sesi cıkmıyor..
sizınde baktıgınız hayvanlara allah uzun ömur versin
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
ne anladım o işten kafeste köpek mı bakılır..sen rahat olursun ama köpeğin olmaz...hem köpeğini oyle yetiştirirsen kafesten saldıgın zaman saldırgan olur hırcın olur sanada saldırır baskalarınada sonra pitbull dehset sactı bi kısının kolunu kopardı..allah göstermesin
bizim ki gene mahalledeki butun cocuklar peterle oynamak ıcın can atıyorlar ustune biniyorlar kuyrugunu cekiiyorlar besliyorlar tuylerini tarıyorlar ev cilik oynuyorlar neler neler hosuna gidio peterın bazen yanımda otururken bile mahallede oynayan cocukların yanına gidio
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
naptın beyaa toramm,acımı deştin şimdi,daha geçen ay kaybettik köpegimizi içim gitti şimdi yumurcakları görünce,kulübesine yemek tasına,kalan mamalarına baktıkça içim burkuluyo,eger sütten kesilince vermek istersen alabilirim bi yavruyu,naısl anasından ayıracaksam onada aklım ermiyorya..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Arkadaşlar köpüşler ve özellikle yavrıları şahane geldi bana Sağlıklı olsunlar ve uzun yaşasınlar. Biz ailecek çok severiz heyvanları Tabii bir afrika atasözünün dediği gibi. '' Leopar ın kuyruğunu tutma, tuttuysan sakın bırakma'' Elbette her heyvanın bir karakteri vardır ama esas olan yetiştirilmesi, terbiye verilmesidir. Köpekler, genelde, sahip oldukları karakter yapısının tamamını sonradan edinirler! Ancak bu şu demek değildir: Fransız Bulldog, genelde kavgacı ve itiraz edendir! Doğru ancak, bebekliğinden beri aile içinde düzgün davranılmış, saldırganlık eğitimi verilmemiş olanı bu özelliğini, sıkıldığında zulalara kaçarak gösterir, ısırrark değil!
En sevilen ve benim de favorim olan Alman Kurt Köpeği de tamamen çapraz çiftleştirme ile geliştirilmiş bir hayvandır! Bu Üretilme demek değildir. Irkların karıştırılması anlamına gelir ki, bu kadar zeki, atak, korumacı, akıllı ve cana yakın hayvan ortaya çıkmıştır. Maalesef kötü tarafı, Hitler tarafından yaptırılmış bir çalışmadır...
Şunu eklemeden geçmeyeyim: çocuk yaşlarımda, köyde baktığımız hayvan acaip davranışlar göstermeye başlamıştı. Duymamaya, tepki vermemeye ve gölgelere kaçmaya... Kuduz olan köpeğimi bisikletin arkasına bağlayıp sabah serinliğinde bir tarla da çifte ile ensesinden vurmak zorunda kalmıştım Dedem beni nasıl yönlendirdi ise öyle Sağlık bakanlığı tüm köyü karantinaya almış, ineklerden, yakalanabilen kedilere kadar her hayvan tek tek incelenmişti? Yani, hayvan beslemek bir sorumluluktur ve öyle kolay işte değildir!!! Hele şehir ortamında yapıyor isen bu işi, çok büyük titizlik ister
Sağlıkla büyüsün, iyi birer arkadaş olsunlar
Poturdak
maşşallah deyin arkdslar allah uzun ömur versın hepsine..
benle oynamak için can atıyor
ama oğlu pascal yanına gelince bi ciddiyet takılıyo nede olsa baba sert olucak
bunlar arkdslar pitbull vahşi dehset sacan kanla beslenen pitbullar şuu korkunclugu göruyormusunuz
burda uyukluyoorrr kafa sallanıyor
veeeeee dayanamadı öğle uykusuna daldıı
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
volkan bu cins köpekler malesef kafeste bakılmalı ki çevreye herhangibir zarar vermesin bi çocuğu ısırsa vicdan olarak nasıl olacaksın ki hai vicdan olarak rahatsın diyelim o coçuğun ailesi ne seni yaşatır nede köpeğini
ben yaklaşık 90 senesinden beri köpek beslerim insan ısıran köpeğimde oldu süs köpeğim de ama o zaman anlamıyordum eğer bi coçuğu ısırırsa ne yaparım diye fakat kendi coçuğum olduğundan beri başka insanlarında coçuklarını düşünmeye başladım
sen sen ol köpeklerin sakin olduğunu fazla güvenme adı üzerinde HAYVAN yani ne zaman ne yapacağını sen bile kestiremezsin velasıl kelam tehlikeli köpek..
sahibini ısıran köpek hiç görmediysen bence biraz araştır ne olur ne olmaz benimde çalıştığım yerde vardı gece devriye atarken onu önden gönderirdim arkadan kapar korkusu ile
fakat şimdi bi tane av köpeği bir tane de golden var bunlar bile bazen çalıştığım yere gelen insanlara saldırıyorlar
yoldan geçen ekobislere motosikletlere saldırıyor ya vatandaş köpekten kaçarken arabanın altına girerse diye korkuyorum bence sende dikkat et mahalledeki coçuklara
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
MAŞALLAH çok güzeller....
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
bu arada yazdıklarım pitbull taraftarı/fanatiği olduğuma inandırmasın sizi, ben bütün hayvanları severim özellikle atları ve köpekleri, güvenlik konusuna gelince bütün köpeklerin tasmasız gezdirilmemesi kanaatindeyim, çok kalabalık ortamlarda ise bu tür koruma köpeklerinde ağızlık kullanılması taraftarıyım, kendim de tasmasız köpek gezdirmem, ayrıca temel itaat eğitimi şart köpekte yoksa bile bende var gezdirme kurallarına uygun gezdiririm, kılım biraz söylemesi ayıp
Ninja
Gece misafirliğe gittiğimizde gördüğüm yavru :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
maşallah çok güzel bıcırlar
bende kedi'yi sevmem kötü bir rahatsızlıga sebep oldu bende (yavru hariç ) deger hayvanların çogunu severiz Ailece ve beslemişizdir.
bu güzelim hayvanları yoldan çıkartan bencede kafasız sahipleri,genlerinde hırçınlık olabilir ama egitimle kedi gibi olmamaları istisna.
Uploaded with ImageShack.us
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Süperler,
Sağlıklı ve uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnn
ömürlü olmaları dileklerimle.
Baba şefkati
Bu hayvanlarda çok görülen bir durum değil yahu, resmen aile tablosu, harika bir şey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)