Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

motosiklet almış kadar sevindim-sütunlu matkabım :)

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    of ya tam aradığım takımlar makineler bunlar la benim motora bi zenon takarız heralde değil mi irfan abi?
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    abi takım taklavat yakıyo yav. Hayırlı olsun komprasörün motorun çokmu gidik boyası? Niye, neresini boyucan? Fıstık yeşiline boya

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    of ya tam aradığım takımlar makineler bunlar la benim motora bi zenon takarız heralde değil mi irfan abi?
    zenon için bunlara gerek yok len şaşkınım sana her daim takarız zenonu aypsın şekerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi takım taklavat yakıyo yav. Hayırlı olsun komprasörün motorun çokmu gidik boyası? Niye, neresini boyucan? Fıstık yeşiline boya
    olm bak git yaaaaa yok be ademim 2011 cbf nin neresi boyanır ? boyansa boyansa koruma , yan çanta demirleri ve jantları boyanır gövdeye dokunmam cızığı yok daha

bakalım ramazandan sonra jantları siyaha, koruma demirlerinide gövde rengine boyayacağım haaa jantları neden boyayacağımı şöyle söyleyeyim , eşşek sakarlığıma doymayayım kazara selilozik tiner döküldü jantlara aktı tabi anında dökülen yerin boyasını söktü aldı parlak aliminyum çıkıverdi ortaya aynı renk boyamaktansa siyahın güzel olacağını düşünüyorum

gerçiii yaklaşık 10 cm lik bir parçanın boyası söküldü ama mide bulandırmakta hangi renge boyayayım diye sormuyorum ama yinede bir fikir alabilirim

getir senin titanıda boyayalım len
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    abi boyayalımda üstüne orjinal çıkartmaları nerden bulcaz? Kadro siyaha boyanabilir. Cantlar parlak zaten boyanmaz. Canın sağolsun abi. Gerek yok gibi şu an.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    aga zenon işini aklıma metoşş soktu git king gobra irfan a selamımı söyle dedi senin motora bi zenon taksın dedi
    ama benin ampül armut tarz da onu nasıl ayarlarız ki?
    ne malzeme lazım bi link atsan bayrama yakın bütün malzemeleri toparlarım
    sende bu arada ayak işine malzeme bak irfan abi
    piyanist_irf bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi boyayalımda üstüne orjinal çıkartmaları nerden bulcaz? Kadro siyaha boyanabilir. Cantlar parlak zaten boyanmaz. Canın sağolsun abi. Gerek yok gibi şu an.
    sen bilirsin gurban teklif var ısrar yok bırak dağınık kalsın fazla pimpirik olmaya gerenk yok o zaman boyayacaksında ne olacak yine çizilecek , çünki aman çizilmesin diye üstüne titreyeceksin

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga zenon işini aklıma metoşş soktu git king gobra irfan a selamımı söyle dedi senin motora bi zenon taksın dedi
    ama benin ampül armut tarz da onu nasıl ayarlarız ki?
    ne malzeme lazım bi link atsan bayrama yakın bütün malzemeleri toparlarım
    sende bu arada ayak işine malzeme bak irfan abi
    selam meteden geldiyse bu iş tamamdır lakin zenonu takmasında değilimde senin motürün fartasındaki şeklini bilmiyorum korayla yasin bilirler sanırım çünkü farklılıklar çok ampullerde burada seni yanıltmak istemiyorum ama montaj takma işini havada karada hallederük sorun yok

ne malzemesi lazım derken zenon kitini al gerisini burdan ayarlarız
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)