motosiklet almış kadar sevindim-sütunlu matkabım :)
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
hepinize selam arkadaşlar her zaman olduğu gibi tüm gönül dostlarına saygı ve sevgilerimi sunuyorum
benim geri dönüşümü seven biri olduğumu bir çok arkadaşım biliyor, uzun zamandır atölyem için hep bir matkap, kompresör ve torna hikayesidir anlatıp duruyordum bilen arkadaşlarım bilirler 3 gün önce nihayet maddi imkanlarım el vermediği için , değerini kıymetini ancak kullanan insanların bildiği sütunlu matkaba bir türlü sahip olamıyordumki bir sürü delik var kapanacak hangisini kapatacaksın
ve hurdacı bir arkadaşım sağolsun 250 lira karşılığında bana tam benim işimi görecek ne büyük ne küçük çat kapı bir matkap getirdi nerden ne kadara satın aldı bilmiyorum ama piyasa fiyatlarından dolayı alamıyordumki verdiği fiyat karşılığında gözlerim parladı çok sevindim
yavvv irfancım bir matkap için bu kadar sevinilirmi konusu ayrı tartışılacaklar arasında lakin daha öncelerden çok eksikliğini hissettiğim ve 1 mm lik bir metal levhaya ,13 mm lik uçla delik açmak için döktüğüm ter ve harcadığım güç ,birde tam eksende delikler açamadığım sıkıntılarından sonra takdir edersinizki bir motosiklet almış kadar sevinmem normaldir
artık yapacağım işler daha kaliteli ve yorulmadan ter dökmeden ve hatasız olacakki bu kış çok işime yarayacak inşallah bu ayın 16 sında kompresörümde geliyor geriye sadece torna tezgahı ve gaz altı kaynak eksiğim kaldı
sevdiğim abime hurdacı erola huzurlarınızda teşekkür ediyorum oda ekmeğinin dalgasında arkadaş , ben daha ucuz fiyatlara almış olsada bana verdiği fiyatın çok makul bir fiyat olduğunu bildiğim için kendisiyle pazarlık dahi etme olayına girmedim ,
ama aletin komple elden geçmesi gerekiyordu konuyu açma amacım benim için sevindirici bu durumu tamamen sizlerle paylaşmak istememdir birde eski ve yeni hali buyrun resimler
konuyu değer bulup yorum yazan ve yazmayan gönül dostlarına kucak dolusu sevgiler , teşekkürler şimdiden başka paylaşımlarda buluşuruz esen kalın....mt de kalın....
işte resimler
bu rowenta elektirik süpürgesi üst kapağının burada ne işi var ? cevap sonradan
matkabın üzerinde açma kapama düğmesi yoktu ve motor 380 wolt ile çalışıyordu bir kondansitör vasıtası ile motoru 220 wolta uyumlu hale getirdim burada bilmediğimö için bşiraz zorlandım lakin elektirik ve motor işinden anlayan bir arkadaşım telefondan bana bilgi verdi ve malzemeyi nereden alacağımı söyledi sağolsun ve motor 220 wolt monofoze de çalıştırmayı becerdim
temel olarak boyama işlemini yapmadan önce aleti güzelce matkabı güzelce temizledim üzerinde kesme biçme yapılacağı için boyadan önce herşeyin bitmiş olması gerekliydi ek ilave olarak çalışma ortamım genelde karanlık olduğu için matkapla çalışırken aydınlatma işide gözümden kaçmadı
tabi anlatması buradan kolay oluyor ama tam tamına 3 günümü yedi kerata
eski kayışı iş görecek gibi olsada ben tedbirli adamım yarın bir gün işin ortasında su koyvermesin diye kayışıda yeniledim
boyama işine giriyorum ardından elektirik işi var
220 wolt AC akım sıkıntı yaratacağı için güvenlik ve sağlık açısından kabloları ve soketleri özenli bir şekilde makaronladımki kısa devre yapıp bir taraflar yanmasın , çarpılmayalım
boya işleminden sonra aydınlatma için ne yapsam ne yapsam derken eski kırılmış mikrofon sehbasından yaptığım aydınlatma sistemi
işte rowenta elektirik süpürgesi ile sütunlu tezgah matkabının ahenk içindeki uyumu yani her şeyi hazırda aramamak gerek , görmek istediğinizde etrafınızda bir çok altarnatif bulacaksınız , her sorunun cevabı muhakkak vardır , belki bir gün benim gibi bir matkaba rowenta kapağından elektirik düğmesi yapmayacaksınız ama çevrenizde ihtiyacınız olan cevapları görmenizi belki sağlayarak katkıda bulunmuş sizlere bir fikir verebilmiş olurum haaaa, bundanda çok mutlu olurum
bayrak kırmızısı diye aldığım bu boya pekte bayrağımızın kırmızısına benzemesede hoşuma gitti kutuda boya kalmıştı hadi dedim boyanacak başka yerler varsa onlarada el atayım fenada olmadı hani
konu başındada dediğim gibi değer kıymet bilip yokluğunu çeken ve rahatlığını bilen adama çok güzel ve sevindirici bir durum benim içinde öyle allah gönlünüze göre ve ihtiyacı olan herkeze nasib etsin görüşmek üzre esen kalın
not: aynı resimden 2 tane olabilir, virgül noktalama ,harf hataları için özür öğreneceğiz yavaş yavaş bye
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
İrfan hocam hayırlı olsun, güzel işler çıkarmak nasip olur inşallah.
Yolumuz düşerse motorla yanına uğrarız bakarsın....
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
zaten güzel işler yapıyordunuz artık dahada güzel işler yaparsınız, hayırlı olsun
-
Kocaeli İl Temsilcisi
FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı
İrfan hocam hayırlı olsun, güzel işler çıkarmak nasip olur inşallah.
Yolumuz düşerse motorla yanına uğrarız bakarsın....
çok fazla vaktim yok şu an itibari ile çıkmam gerekiyor, tabiki başım gözüm üzerine teşekkür ederim edeple gelen lutufla döner
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
hayırlı olsun bizde şirkette bir kaç malzemede çok zorlanmıştık bi de marangozlara gidince ben bunu makineme sokmam ben onu makineme sokmam diyince anında arabaya atlayıp biz de bi tane aldık tepe matkabı candır
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
irfan hiç boş durmazmısın....... yine bulmuşun uğraşacak bişeyler...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
gözün aydın diyelim o zaman,vallahi bi uçan bi kaçan kurtulur elinden
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
-
14 Temmuz 2012, 12:34
Hayirli olsun ganga.
Wolt degil volt :p ( ilk bunu ogren baari)
-
14 Temmuz 2012, 12:46
abi eline sağlık maşallah ferrrari gibi olmuş , hani derlerya çirkin kadın yok bakımsız kadın var, herşeyin canı bakım, kazasız belasız kullanman dilegiyle
-
14 Temmuz 2012, 13:16
Güzel günlerde kullan, üzerine bi honda sticker , kolay gelsin
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
14 Temmuz 2012, 13:43
eline sağlık irfan....ellerin dert görmesin...ki...hep üretebilesin....
sağlıcakla kal....
-
14 Temmuz 2012, 13:47
discovery channel izliyomuş gibi hissettim abi bu nasıl bilinçtir,senin düşündüğün gibi düşündüğümde mutlu oluyorum heleki sen kendi yaptığın şeylerden nasıl bir haz alıyosundur..tebrik ederim ve hayırlı olsun
-
14 Temmuz 2012, 13:49
Hayırlı olsun, İyi günlerde kullan.
Güzel işçilk irfan abi her eve senden br tane lazım.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
14 Temmuz 2012, 13:59
Yam hayallerimdeki olay...
Güle güle ve keyifle kullan...
[COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]
-
14 Temmuz 2012, 14:02
vay Düdük Gobra vayy.. yeni seks makinan bu demek...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Temmuz 2012, 19:03
Hocam güle güle kullanı. Emeğinizle nesıl güzelleştirmişsiniz aleti, tebrik ederim.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
14 Temmuz 2012, 19:04
Abi hayırlı olsun emek vermişsin baya güle güle kullan bende de var ama çin işi motoru güçsüz motorunu dwgustirirsem iyi olacak bu arada neden sendede var diye sorarsan abi benim birader anlar mekanik işlerden sıfırı 20000 tl olan bizim otomatik kumaş dilimleme makinasını (plc sistem otomasyonu bize ait değildir.)beraber yaptık ertesi gün 17000 tl verdiler vermedik abimde senin gibi sever bu işleri..
-
14 Temmuz 2012, 19:21
Abi senin bu geri dönüşüm işlerine ve kıvrak zekana hastayım neyi nasıl değerlendireceğini iyi biliyorsun, hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)