Ölücü Adi İnsanlar!! Bıktım Artık!!!
Reklamlar
-
Merhaba,
Bisiklet alamadık, bisiklet aldık. Satmaya niyetlendik, satamadık. Niye? Çünkü telefonla arayıp kronun teki 2 aylık sıfır bisiklet, 130 km yol yapmış + aksesuarlar 1200 TL tutuyor nerede ise, ben ise 800 lira fiyat veriyorum, hâlâ 600 lira tık peşin para, msj at diyen var. Ne mi yaptım? Ara, hatta şimdi ara konuşalım dedim, siz mesajın sonunu tahmin edebiliyorsunuzdur ne olacak.. Arasın, bekliyorum. Hatta bir yere çağırıp kafasını gözünü kırmaya bile niyetlendim, ciddiyim çağıracağım bir yere, bıktım be artık, bu kadar adi bizim ülkemizde mi var sadece? Pazarlık yok, indirim yok diyorum hâlâ arıyor aşağılk şerefsizler.
Sizin de başınızda böyle asalaklar var elbet! Tahmin edebiliyorum, beyinsiz varlıklar.
Reklamlar
-
ben motosiklet ile traktörü takas isteyenlerı bılıyorum
fakat pazarlık pazarlıktır
tabii pazarlık payı varsa...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
ankarada racer200 satarken birisi bana telefondan msj atmıştı...
arada konuşalım diye geri msj attım...
gerek yok sohbetimizi msjlaşarak da yapabiliriz dedi...
tekrardan ve son kez msj attım...gönder 5-10 liralık kontör, seni msj a doyurayım dedim...
doymazsan annenin telefonunu da gönder dedim...
bir daha da dönmedi...
-
Bir kamyon yakacak odun teklifine çok gülmüştüm. Boşverin böyle tipler döverek veya zehirleyerek bitmez. Görmemezlikten gelmeye çalışın.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
Adam isterse 100 TL teklif verir, sen de beğenmezsen ciddiye alıp cevap yazmazsın olur biter. Neden bu kadar dert ettin anlamadım, çoğu kişinin başına gelenlere göre gayet normal sayılacak bir teklif, kafana silah dayayıp 600 TL'ye satacaksın mı dedi?
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Adam isterse 100 TL teklif verir, sen de beğenmezsen ciddiye alıp cevap yazmazsın olur biter. Neden bu kadar dert ettin anlamadım, çoğu kişinin başına gelenlere göre gayet normal sayılacak bir teklif, kafana silah dayayıp 600 TL'ye satacaksın mı dedi?
Garip mi? Hocam orada diyorum ki büyük ve kalın fontla, pazarlık veya indirim söz konusu değil, mesaj atmayın dediğim halde atan kişi kaşınmış olmuyor mu? Yahu bile bile atıyorlar.
-
Bende bisiklet arıyorum, linki gönderebilir misin? sahibinden.com vs.
-
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Bende bisiklet arıyorum, linki gönderebilir misin? sahibinden.com vs.
Hocam maalesef satmaktan vazgeçtim ben. Ama KRON Kullanan biri olarak söyleyim; Kron almayın! Aldıktan sonra anladım, Efor Bisiklet'in müşteri memnuniyeti sıfır, dava açmaya hazırlanıyoruz. Bisikletforum.com'da ise baya bir şikayet var. Suntour maşayı bu yüzden aldım, çünkü çok adi kron maşa, kaç kere bozuldu, sirkeci'den kabataş'a gelirken düz yolda parçalandı.
-
Bende bu tiplerden nefret ederim ama bu sonuçta sanal alem.Bence bu kadar sinirlenmene gerek yok.İstediğini yaz,sana 800 liralık malı 100 e ver dememiş.Seni dikkate almayıp bi teklif yapmış işte.Kullanıcıyı engellersin olur biter.Sanal alemdeki şeylere bu kadar çabuk sinirlenmeyin yahu.Adam sanki kapına dayandı 600e ver ver diye
-
14 Temmuz 2012, 03:57
İnternette satış yapmanın raconunu bilmiyosun kalkmışsın millete kızıyosun.Bu işin raconu nedir biliyo musun?Sen bisikleti 800'e mi satıyosun , o zaman oraya 900 yazacaksın ve 100 lira pazarlık payı bırakacaksın.Öyle pazarlık payı yoktur falan yemez o işler internet satışında.Bu güne kadar kim yazdığı fiyata satabilmiş.Mümkün değil.Ya koyacaksın pazarlık payını üstüne ya da millete kızıp kendini sinir edeceksin.Başka yolu yok.
-
14 Temmuz 2012, 09:03
arkadaşlar sonuçta siz satıcısınız onlar alıcı..onlar teklif edecek siz sizde teklifi değerlendireceksiniz.. 20 000 km de ki hyosung gt 250 r a 2000 lira teklif veren bile olmuştu......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
14 Temmuz 2012, 09:51
bu ölücülerde bi tip var o da başta benim sinirimi bozuodu şimdi alıştım artık. Önce motorun fiyatının çok altında bi teklif yapıo misal "5500 tiko para var düşünürsen" kibarca cevap veriosun, 1 hafta sonra yine aynı mesajı atıo "5500 tiko para var düşünürsen" 1 hafta sonra tekrar kelimesini değiştimeden aynı mesaj. Bari cümle yapısını değiştir öle at mesajı. Sabırla sorarsa en sonunda kabul edicem zannedio. Hiç kafayı takma yani bu tiplere kolay gelsin
-
14 Temmuz 2012, 10:00
Ben bu konuyu hiç anlamış değilim, başlıkta bu zihniyetin tezahürü. Hiç kusura bakma arkadaşım Türkiye insanların birbirinin bitli malını kullanmaya can attığı bir ülke. Gir ikinci el sitelerine birde gir yabancı ikinci el sitelerine duruma bak. Gavur ellerinde 20000 dolara araba alırsın 2 yaşına geldimi elinden 5000 dolara zor çıkarırsın bizde 80 model renolara 6-7 milyar para istenir. Çıkma dandik motor parçalarına yenisinden sadece %20-30 az ücret istenir, çalışağı garanti değil . Hiç kusura bakmayın bit pazarlarımıza rahmet yağıyor adeta.
Sen o bisikleti (arabayı, motoru veya herhangi birşeyi) sıfır alırken sadece o ürünün maliyetini ve üretim giderlerini almadın, aynı zamanda satıcının servis avantajlarını, ilk binen olma ayrıcalıklarınıda satın aldın. Şimdi hiç oturup şikayet etme bence. Zaten zaman ile insanların refah seviyesi ve taksitli satış seçeneklerinin artması ile değişecek, sıfır ürüne ulaşmak daha kolay oldukça insanlar ikinci el piyasasına rağbet etmeyecekler. Şimdiden alışın bence. Ha bu arada bisiklete 500 helalinden )))
-
14 Temmuz 2012, 10:13
benimde tavus kuşu ilanım var sadece erkek satılık diye dişi varmı diye arıyorlar habire gadasını aldıklarım orda ne yazıyooorr.benide bunlar deili ediyor
-
14 Temmuz 2012, 10:56
canerol adlı üyeden alıntı
benimde tavus kuşu ilanım var sadece erkek satılık diye dişi varmı diye arıyorlar habire gadasını aldıklarım orda ne yazıyooorr.benide bunlar deili ediyor
hakkaten yokmu şimdi dişisi...hade olmadı şimdi yaw....hiç mi yok????
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
14 Temmuz 2012, 11:12
sende 1000 tl ya 800 versinler,istediğinm paraya satmış olursun...(pazarlık sünnettir...tabi bizim insanımız yanlış anlayıp ucundan değil kökünden kesiyor)
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
14 Temmuz 2012, 11:46
ben 2 el mobilya işi yaptım toptan fiyatının yarısını verirdim işine gelirse verir gelmesse vermez.1600 tl olan orjinal lastik ve jantını arabının 200 tl sattım, ön panjurunu160 tl serviste 45 tl sattım bence sana iyi fiyat teklif etmiş yarı parası yada satmıcaksın hediye edeceksin bak sitedeki ilanlara hepsi yüksek fiyat istiyor 2 el duke 125 8000 tl sıfır 8866 tl kim alır o paraya 2eli sorunca hemen plaka masrafı var sanki ben alınca 200 tl benden cıkmayacak noter ve sigorta için .
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
Okurt adlı üyeden alıntı
Ben bu konuyu hiç anlamış değilim, başlıkta bu zihniyetin tezahürü. Hiç kusura bakma arkadaşım Türkiye insanların birbirinin bitli malını kullanmaya can attığı bir ülke. Gir ikinci el sitelerine birde gir yabancı ikinci el sitelerine duruma bak. Gavur ellerinde 20000 dolara araba alırsın 2 yaşına geldimi elinden 5000 dolara zor çıkarırsın bizde 80 model renolara 6-7 milyar para istenir. Çıkma dandik motor parçalarına yenisinden sadece %20-30 az ücret istenir, çalışağı garanti değil . Hiç kusura bakmayın bit pazarlarımıza rahmet yağıyor adeta.
Sen o bisikleti (arabayı, motoru veya herhangi birşeyi) sıfır alırken sadece o ürünün maliyetini ve üretim giderlerini almadın, aynı zamanda satıcının servis avantajlarını, ilk binen olma ayrıcalıklarınıda satın aldın. Şimdi hiç oturup şikayet etme bence. Zaten zaman ile insanların refah seviyesi ve taksitli satış seçeneklerinin artması ile değişecek, sıfır ürüne ulaşmak daha kolay oldukça insanlar ikinci el piyasasına rağbet etmeyecekler. Şimdiden alışın bence. Ha bu arada bisiklete 500 helalinden
)))
aynen sana katılıyorum abim iphone 4 s aldı 2 hafta sonra beğenmedi diye sattı alış 2400 tl turkcell den satış 1700 tl elden zarar 700 tl ama bizim insanların mantığı eskiden olduğu gibi kullanacağım satarken kar etcem o eskide kaldı bir abimiz transporter aldı yıl 2000 tdi olandan 9500 tl ye sıfır o zamanın parasıyla 2002 yılında satarken 156000km ve 15500 tl sattı bu artık eskidendi şimdi satacaksan zararı kabul edeceksinyada hediye edeceksin
-
14 Temmuz 2012, 11:47
arkadaşlar,
herkesın malı kendıne dwegerlıdır,
mıllet mobılete 1000 lıra ıstıyor,
sende senın gözündeki fiyatı verıyorsun,
veya nasreddın hoca mısalı ya tutarsa dıye en düşük fiyatı verıyorsun,
ister satıcı kaile alır geri döner,
isterse dönmez görmezden gelir,,,
Bu kadar takılmak boşa bence...
ben 13.500 yazılı motoru pazarlık yoktur demesıne rağmen,
kapısına gidir 12.250 liraya aldım,
yani anlayacağın elbette pazarlık olur,
dediğim gibi istyer sattt,,,ister satma...
Bence bu tür durumları görmezden gel,,,kafana takma...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
14 Temmuz 2012, 11:48
Slayerrr adlı üyeden alıntı
motorunu satmaya karar verdin atıyorum piyasa değeri 6 bin... telefon açıp eeee bilader biz buna 3 bin verek derse,önce kibarca değerinnin bu olmadığını söylersin,sonra bu tür telefonlar mesajlar artınca insanın sinirleri bozulur.
-
14 Temmuz 2012, 12:09
Arkadaşlar ben mi anlatamıyorum, bazıları da mı ölücü, ondan mı anlamıyor?
Bisikletin sıfırı 1050 TL + 250 TL civarı ön maşadan kaska kadar aksesuar var. 2 aylık bisiklet ve 130 km sürüldü sadece. Yani ben de gidipte sıfır aldığım bisikleti 100 TL rakam düşük satmıyorum, ortada 500 TL'ye varan bir fiyat düşüklüğü söz konusu iken bundan aşağısı adilik değil mi? En önemlisi, ben mesaj atmayın dediğim halde bazıları mesaj atıyorsa dayağı hak ediyor, çünkü büyük, kalın fontlarla mesaj atmayın diyorum indirim konusunda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)