Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Dövüş eğitimli motorcular

REKLAM ALANI
    ILDiablo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet arkadaşlar bu yıl içinde motorumu alacağım , 1 yıllık japon savaş sanatları ( aikijutsu ) eğitimim var. Arada hala antreman yaparım. Biliyorum bazıları şiddet karşıtıdır - bende sadist değilim zaten- ama günümüz şartlarında kol - boyun kırmayı bilmekte biraz kendini sağlama almaktır diye düşünüyorum. Aranızda bilen ve bunu trafikte kullanan varsa 1-2 anektod paylaşabilir mi bakalım neler olmuş
    Omnes Vulnerant Ultima Necat - Hepsi yaralar sonuncusu öldürür.

https://www.youtube.com/watch?v=6Xh0mGEN8C0

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sezonun son sopası senden gelecek gibi geliyor. İlk sopasını bilen bilir
    bugay, serdar60, eray_uluyazı ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kask müthiş bir atak silahıdır savunması pek işe yaramaz aslında yarar ama kafadayken yoksa çıkartırsan iyi adam döver
    Akıl Adama Sermaye...

Remember remember the fifth of november

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    2 yıl vücut geliştirme,
    1 yıl Kıckboks,

halen vakıt buldukça dukkanda oynaşırım Ağırlıklarım ile

Motor Sporunu Saymıyorum Dahii
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    2 yıl taekwondo yaptım tabi taekwondo'dan sonra da vücut çalıştım. Hala ara ara evde kapının üst kasasına apçagiyi çakarım
    apçagi dediğimiz naneye youtube da bakınırken bizim salondan video buldum paylaşayım istedim
    http://www.youtube.com/watch?v=qgnrRLtDvOY
    tabi ben yokum orda

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    japon savaş sanatlarına karşı ilgim, kendimi bildim bileli var
    ilkokul yıllarımda uzun yıllar taekwondo yaptım (vücut esnekliğimi ona borçluyum)
    2000-2005 yıllarında, Aikido savaş sanatıyla uğraştım M. Aygün hocanın yanında. (yaklaşık 4 küsür sene)
    daha sonra bir arkadaşımla beraber muaythai yapmaya başladık, Apaçi Serkan'ın yanında fakat çok kısa sürdü çünkü kendime uygun bulmadım.
    En Son olarak, Çocukluğumdan beri hayallerimi süsleyen Ninja ve Ninja sanatları (Bujinkan) Ninjutsu'yu Türkiye'ye getiren Ercan Şarbat Hocayla tanıştım, Dojosuna katıldım ve antrenmanlara başladım ama farkettim ki Ninjutsu Sanatı belli bir yaştan sonra olmuyor! Çok küçük yaşlarda başlamak gerektiğini düşündüm ve bıraktım!
    Savaş sanatları hakkında birçok bilgiye sahibim, birçok eğitimlere, seminerlere katılıp, birçok hocalarla tanışıklığım vardır, üstelik bu konular hakkında çok fazla kitap okudum.
    Deneyime gelirsek eğer; bir keresinde bir taksiciyle kendimi dalaşır halde buldum, arabadan inmesine izin vermeden kapısını açıp tekmelemeye başladım, daha sonra adam kapıyı bir şekilde kapatınca (cam açıktı bu sefer) yumruk eşliğinde devam ettim, belli bir süre sonra kulağından çıtır çıtır sesler gelmeye başlamıştı ve adam can havliyle arabasını çalıştırıp, kaçmaya çalışırken, arabaya asılıp tutunduğumu farkettim (hızımı alamamıştım) fakat araba hareket halinde ve ben arabaya asılmış gidiyorum... o ana kadar aldığım eğitimleri anlamamıştım, taa ki asfalta düştüğüm zaman, düşüş teknikleri hayatımı kurtarmıştı! İşin felsefik boyutlarına gelirsek eğer En İyi Teknik! 'Düşmanla Dost olma Tekniğidir' Barış için Savaş Sanatı! Bushi-do (Savaşçı'nın Yolu)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:24 ----------

bu arada Aikijitsu diye birşey yoktur! Karmalaştırılmış birşey yani...
    Aslı, Ai-ki-do dur...
    ai:aşk
    ki:enerji
    do:yol

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2012 esd :)
    Jet kundonun bir antremanına girdim, ikinci gün gittim kursa kalabalık olamadık denildi iptal, üçüncü gün gene iptal dört iptal şimdi dışarda dayak yesem sorumlu kim
    Ahmanamra bunu beğendi.

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı ILDiablo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar bu yıl içinde motorumu alacağım , 1 yıllık japon savaş sanatları ( aikijutsu ) eğitimim var. Arada hala antreman yaparım. Biliyorum bazıları şiddet karşıtıdır - bende sadist değilim zaten- ama günümüz şartlarında kol - boyun kırmayı bilmekte biraz kendini sağlama almaktır diye düşünüyorum. Aranızda bilen ve bunu trafikte kullanan varsa 1-2 anektod paylaşabilir mi bakalım neler olmuş
    Ilkönce bir hosgeldin diyeyim..
    Daha 1 haftalik üyesin...

1984 te araba ehliyetimi yaptim..
    2009 da motosiklet ehliyetimi yaptim..
    Bize bu kol-boyun kirma tekniklerini ögretmediler ehliyet yaparken...
    Ama garip olani simdiye kadar ihtiyacimda olmadi bu kol-boyun kirma tekniklerine..
    Sen motorunu almadan bu teknikleri soruyorsun...
    Neler olmus falan?
    Bana sorarsan hiiiiiiiiiiccccc birsey olmadi 1984 ten beri..
    Cok monoton hayat burada...
    Ne kavga ediyoruz, nede öyle ana avrat küfürler...
    Ara sira kavgalarin oldugunu duymuslugum var.. Kendim sahit olmadim..
    Bunuda yapan genelde yabancilar..

Nereden katildigin avatarinda yazmiyor..
    Nereden katildigini yazarsan sevinirim...
    Yakinda Türkiyeye gelmeye niyetim var...
    Senin yakinlarina ugramamaya özen gösteririm...

Dayak yemeye hicmi hic niyetim yok bu yastan sonra...
    drumstar, Sadık1453, ozgur325 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    2 sene capoeira çalıştım. da, kullanmadım hiç... Motor üzerindeyken bi durum olursa dövüş eğitimine gerek yok. Kask ne güne duruyo, bi tane patlat yeter

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    delikli boru çıktı mertlik bozuldu))))

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    burçili' nin, ceki çan' ın, van daym' ın bütün filimlerini izledim
    geçen aracın biri sıkıştırınca pek bir güzel düştüm motorun üstünden
    ortadadogulu bunu beğendi.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    sabah sabah tam aradığım konuymuş bu

evet arkadaşlar bu güne dek kimseye bahsetmedim buradan kendim tüy siklet olsamda , konuyla alakalı oldukça kabiliyetli olduğumu söyleyebilirim ,

1984 yılı itibari ıle spora merakım başlamış ve bunu sevgili cüneyt arkını bolca izlemek suretiyle kendimi geliştirmiş bulunmaktayım , 1990 da siyah kuşaktan sonra 92 de gri kuşak ,96 da mor gri karışımı kuşak,98 de morcivert kuşak,2000 de yavru ağzı ve 2010 da eflatun kuşakla elde ettiğim birinciliklerim ve dönemin litaretüründe çok geçerli olan , doğal olarakta şimdiki gibi bolca bulunmayan , uludağ gazozu kapağı federasyon madalyası, ardından buna müteakiben cola koka üstün döğüş madalyası, ardından , zamanın içinde kaybolup gitmiş şweps gazozu kapağı madalyalarım aklıma gelenler arsında bulunmaktadır

yani dövüşmesinide , sıvışmasınıda iyi bilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burçili' nin, ceki çan' ın, van daym' ın bütün filimlerini izledim
    geçen aracın biri sıkıştırınca pek bir güzel düştüm motorun üstünden

hooopp lütfen kaynama yapmayalım espirimi çalma tigerim yoksa uçarım
    dreamkiller bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Kaçmayı kaçamazsam düşmeyi iyi bilirim
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Erkeklekliğin onda dokuzu kaçmaktır felsefesini benimseyip bu konuda uzakdoğu savaş sanatlarına yönelmiş bulunmaktayım. Jijutsu, fujitsu, yamaha honda filan ne varsa hepsini biliyorum ve motor üzerinde çok güzel uyguluyorum; hatta motorla bütünleştirdim bazı dövüş dallarını hiç motordan inmeden kafa göz dalak böbrek dağıtmışlığım var ortalık sakatat dükkanı gibi oluyor öyle böyle değil.

Bırakın bu işleri, ne kavgası dövüşü trafikte ya? Keskin sirke küpüne zarar, sizin gibi gençleri ringlerde görmek isteriz, trafikte değil.
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

dövüş falan hikaye adam çıkarır makineyi saydırır takır takır judo, karete falanda işe yaramaz bu sefer. özellikle İstanbuldakiler dikkatli olsun :\

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    20 yıldır karate yapıyorum. 30 yaşındayım. azıcık gobeem var. olsun. altında kuru baklava gibi kaslarım saklı. gösterip te artistlik yapmayayım diye üzerini yağ ile kaplattım.
    namık ekin ilk hocamdır. 5 sene. akabinde muhtelif salonlarda takıldım. bir ara kırmızı siyaha kadar taekwondo ile ilgilendim. sonra yeniden karate.
    ashihara karate de 2. dan ım var.

şimdi biri çıkar bizde de don var diye espri yapar yapmasın godummu bayarım ha

şu yaşıma kadar karate teknikleri ile adam dövdüğümü hatırlamıyorum. musabakalar hariç. şiddet eğilimli bir kişi değilim. çok fazla söverese birisi o zaman tek dalarım. yoksa ufak tefek şeylerde, ağız alışkanlığı kelimelerde, trafikteki anlaşmazlıklarda, herhangi bir kaza anında vs dur şunu iyi bir döveyim gibi bir düşünce yapım yoktur. genelde sakat bırakıp evine yollayacağımı bildiğim durumlarda bile sen haklısın ağa derim yoluma devam ederim.

bahçelievlerde sokaka aralarında tek yön uygulaması var. bir gün başıma söyle aşağıda yazana yakın birşey geldi.

adam ters yonde geliyor: kafa kafaya geldik yol vermedim. sol camdan kafayı çıkardı:
    -çekilsene
    -ters yondesin
    -biliyorum ben burada oturuyorum
    -o daha kötü değil mi?
    -çekilecek misin çekilmeyecek misin
    .. motoru stop ettim. yan sehpaya bıraktım kaldırıma oturdum.
    -lan çekilsene
    -....
    -lan çıldırtma beni
    -....
    -dostum arabandan hiç inme sen içeriden seslen boş yere sopa yiyeceksin. al geri git
    işte bu esnada şöför beyefendi elinde kurusıkı mı gerçek mi olduğunu anlayamadığım bir silahla arabadan indi.
    -aman ağbiii canımsın geç yol senin olsun.
    -haha söyleeeee.
    -paşamsın. öpüyorum ellerinden baştan söylesene yahu...
    plakayı aldım direk 155 e ihbar silahlı şahıs diye. sonrasını bilmiyorum.
    Ahmanamra, Sadık1453, xawa ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Uygulamamanı tavsiye ederim
    #sürenadam

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hooopp lütfen kaynama yapmayalım espirimi çalma tigerim yoksa uçarım
    hem benim ne işim var burada demi
    dövüş eğitimli motorcu değilim
    ama dövüş eğilimli motorcuyum
    piyanist_irf ve glock bunu beğendiler.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    cok uzun süredir 4 teker yakın bir süredir çift teker kullanırım.. henüz hiç tek teker kullanmadım.. Dövüş sanatlarında cok acaip eğitimler aldım, aykidonun 14.dan eğitmenlerinden matarama suko!!! ile kendimi geliştirdim, ardından sudoku üzerine seminerlere katılıp go oyununda sampiyonluklar kazandım.. Kendo, kenjitsu ninjitsu, suborusu üzerine eğitimime devam ettim. 2006 yılının ılık bir son bahar gününde türkiyede ilk ve son defa yapılan aslan yattıgı yerden belli olur kupasında kenya yı temsil edip 3. kupasını yeni gine ye götürmeye hak kazandım.. Sonra motor kullanmaya basladım, korumalı mont, kask ve eldivenin yeterli olduğunu görüp o günden bu yana yollarda taksici, minibüscü ve kamyoncuları kovalayıp, mazlumun yanında, arsızın karsısında olmaya özen gösterdim. ???

abi bu ne ya? özel birlikmi toplanıyor? bu arada ciddi olarak airsoft sporu ile ugrasmaktayım, gercek savas simülasyonudur ve enerjisini, öfkesini atarken aynı zamanda eğlenmek isteyen herkese tavsiye ederim..
    glock ve Okurt bunu beğendiler.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bak gördünmü hiç öyle karateciyim tekvandocuyum yemez. Ben çok kavga eden adam gördüm ama hiç bir öyle uçan tekmelerle yada filmlerde gördüğümüz figürlerle değil ilk fırsatını bulan kafayı yapıştırır kavga biter.

Bütün bunların arasında kavga ettinmi desen 3 defa müsabakaya çıktım onun dışında da en son lisede 2 defa kavga ettim odaaaa artık üstüme saldırdıkları için. Kavga çare değil problem çıkartır bu kadar basit.

"KAZASIZ SÜRÜŞELR"
    Raphae1 bunu beğendi.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)