Dövüş eğitimli motorcular
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar bu yıl içinde motorumu alacağım , 1 yıllık japon savaş sanatları ( aikijutsu ) eğitimim var. Arada hala antreman yaparım. Biliyorum bazıları şiddet karşıtıdır - bende sadist değilim zaten- ama günümüz şartlarında kol - boyun kırmayı bilmekte biraz kendini sağlama almaktır diye düşünüyorum. Aranızda bilen ve bunu trafikte kullanan varsa 1-2 anektod paylaşabilir mi bakalım neler olmuş
Omnes Vulnerant Ultima Necat - Hepsi yaralar sonuncusu öldürür.
https://www.youtube.com/watch?v=6Xh0mGEN8C0
Reklamlar
-
sezonun son sopası senden gelecek gibi geliyor. İlk sopasını bilen bilir
-
kask müthiş bir atak silahıdır savunması pek işe yaramaz aslında yarar ama kafadayken yoksa çıkartırsan iyi adam döver
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
-
2 yıl vücut geliştirme,
1 yıl Kıckboks,
halen vakıt buldukça dukkanda oynaşırım Ağırlıklarım ile
Motor Sporunu Saymıyorum Dahii
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
-
japon savaş sanatlarına karşı ilgim, kendimi bildim bileli var
ilkokul yıllarımda uzun yıllar taekwondo yaptım (vücut esnekliğimi ona borçluyum)
2000-2005 yıllarında, Aikido savaş sanatıyla uğraştım M. Aygün hocanın yanında. (yaklaşık 4 küsür sene)
daha sonra bir arkadaşımla beraber muaythai yapmaya başladık, Apaçi Serkan'ın yanında fakat çok kısa sürdü çünkü kendime uygun bulmadım.
En Son olarak, Çocukluğumdan beri hayallerimi süsleyen Ninja ve Ninja sanatları (Bujinkan) Ninjutsu'yu Türkiye'ye getiren Ercan Şarbat Hocayla tanıştım, Dojosuna katıldım ve antrenmanlara başladım ama farkettim ki Ninjutsu Sanatı belli bir yaştan sonra olmuyor! Çok küçük yaşlarda başlamak gerektiğini düşündüm ve bıraktım!
Savaş sanatları hakkında birçok bilgiye sahibim, birçok eğitimlere, seminerlere katılıp, birçok hocalarla tanışıklığım vardır, üstelik bu konular hakkında çok fazla kitap okudum.
Deneyime gelirsek eğer; bir keresinde bir taksiciyle kendimi dalaşır halde buldum, arabadan inmesine izin vermeden kapısını açıp tekmelemeye başladım, daha sonra adam kapıyı bir şekilde kapatınca (cam açıktı bu sefer) yumruk eşliğinde devam ettim, belli bir süre sonra kulağından çıtır çıtır sesler gelmeye başlamıştı ve adam can havliyle arabasını çalıştırıp, kaçmaya çalışırken, arabaya asılıp tutunduğumu farkettim (hızımı alamamıştım) fakat araba hareket halinde ve ben arabaya asılmış gidiyorum... o ana kadar aldığım eğitimleri anlamamıştım, taa ki asfalta düştüğüm zaman, düşüş teknikleri hayatımı kurtarmıştı! İşin felsefik boyutlarına gelirsek eğer En İyi Teknik! 'Düşmanla Dost olma Tekniğidir' Barış için Savaş Sanatı! Bushi-do (Savaşçı'nın Yolu)
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:24 ----------
bu arada Aikijitsu diye birşey yoktur! Karmalaştırılmış birşey yani...
Aslı, Ai-ki-do dur...
ai:aşk
ki:enerji
do:yol
-
Jet kundonun bir antremanına girdim, ikinci gün gittim kursa kalabalık olamadık denildi iptal, üçüncü gün gene iptal dört iptal şimdi dışarda dayak yesem sorumlu kim
-
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
2 sene capoeira çalıştım. da, kullanmadım hiç... Motor üzerindeyken bi durum olursa dövüş eğitimine gerek yok. Kask ne güne duruyo, bi tane patlat yeter
-
13 Temmuz 2012, 09:40
delikli boru çıktı mertlik bozuldu))))
-
13 Temmuz 2012, 09:40
burçili' nin, ceki çan' ın, van daym' ın bütün filimlerini izledim
geçen aracın biri sıkıştırınca pek bir güzel düştüm motorun üstünden
-
13 Temmuz 2012, 09:51
Kocaeli İl Temsilcisi
sabah sabah tam aradığım konuymuş bu
evet arkadaşlar bu güne dek kimseye bahsetmedim buradan kendim tüy siklet olsamda , konuyla alakalı oldukça kabiliyetli olduğumu söyleyebilirim ,
1984 yılı itibari ıle spora merakım başlamış ve bunu sevgili cüneyt arkını bolca izlemek suretiyle kendimi geliştirmiş bulunmaktayım , 1990 da siyah kuşaktan sonra 92 de gri kuşak ,96 da mor gri karışımı kuşak,98 de morcivert kuşak,2000 de yavru ağzı ve 2010 da eflatun kuşakla elde ettiğim birinciliklerim ve dönemin litaretüründe çok geçerli olan , doğal olarakta şimdiki gibi bolca bulunmayan , uludağ gazozu kapağı federasyon madalyası, ardından buna müteakiben cola koka üstün döğüş madalyası, ardından , zamanın içinde kaybolup gitmiş şweps gazozu kapağı madalyalarım aklıma gelenler arsında bulunmaktadır
yani dövüşmesinide , sıvışmasınıda iyi bilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------
tigermbz adlı üyeden alıntı
burçili' nin, ceki çan' ın, van daym' ın bütün filimlerini izledim
geçen aracın biri sıkıştırınca pek bir güzel düştüm motorun üstünden
hooopp lütfen kaynama yapmayalım espirimi çalma tigerim yoksa uçarım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
13 Temmuz 2012, 09:51
Kaçmayı kaçamazsam düşmeyi iyi bilirim
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
13 Temmuz 2012, 09:54
Erkeklekliğin onda dokuzu kaçmaktır felsefesini benimseyip bu konuda uzakdoğu savaş sanatlarına yönelmiş bulunmaktayım. Jijutsu, fujitsu, yamaha honda filan ne varsa hepsini biliyorum ve motor üzerinde çok güzel uyguluyorum; hatta motorla bütünleştirdim bazı dövüş dallarını hiç motordan inmeden kafa göz dalak böbrek dağıtmışlığım var ortalık sakatat dükkanı gibi oluyor öyle böyle değil.
Bırakın bu işleri, ne kavgası dövüşü trafikte ya? Keskin sirke küpüne zarar, sizin gibi gençleri ringlerde görmek isteriz, trafikte değil.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
13 Temmuz 2012, 09:54
dövüş falan hikaye adam çıkarır makineyi saydırır takır takır judo, karete falanda işe yaramaz bu sefer. özellikle İstanbuldakiler dikkatli olsun :\
-
13 Temmuz 2012, 10:02
-
13 Temmuz 2012, 10:05
Uygulamamanı tavsiye ederim
-
13 Temmuz 2012, 10:23
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
hem benim ne işim var burada demi
dövüş eğitimli motorcu değilim
ama dövüş eğilimli motorcuyum
-
13 Temmuz 2012, 10:25
cok uzun süredir 4 teker yakın bir süredir çift teker kullanırım.. henüz hiç tek teker kullanmadım.. Dövüş sanatlarında cok acaip eğitimler aldım, aykidonun 14.dan eğitmenlerinden matarama suko!!! ile kendimi geliştirdim, ardından sudoku üzerine seminerlere katılıp go oyununda sampiyonluklar kazandım.. Kendo, kenjitsu ninjitsu, suborusu üzerine eğitimime devam ettim. 2006 yılının ılık bir son bahar gününde türkiyede ilk ve son defa yapılan aslan yattıgı yerden belli olur kupasında kenya yı temsil edip 3. kupasını yeni gine ye götürmeye hak kazandım.. Sonra motor kullanmaya basladım, korumalı mont, kask ve eldivenin yeterli olduğunu görüp o günden bu yana yollarda taksici, minibüscü ve kamyoncuları kovalayıp, mazlumun yanında, arsızın karsısında olmaya özen gösterdim. ???
abi bu ne ya? özel birlikmi toplanıyor? bu arada ciddi olarak airsoft sporu ile ugrasmaktayım, gercek savas simülasyonudur ve enerjisini, öfkesini atarken aynı zamanda eğlenmek isteyen herkese tavsiye ederim..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
13 Temmuz 2012, 10:31
Bak gördünmü hiç öyle karateciyim tekvandocuyum yemez. Ben çok kavga eden adam gördüm ama hiç bir öyle uçan tekmelerle yada filmlerde gördüğümüz figürlerle değil ilk fırsatını bulan kafayı yapıştırır kavga biter.
Bütün bunların arasında kavga ettinmi desen 3 defa müsabakaya çıktım onun dışında da en son lisede 2 defa kavga ettim odaaaa artık üstüme saldırdıkları için. Kavga çare değil problem çıkartır bu kadar basit.
"KAZASIZ SÜRÜŞELR"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)