Bırakın bu TIRTlar vadisi ayaklarınııı
Rüzgara karşı 10 metre boya sökücü fışkırttırabilinmi?
yap antrenmanını becer bu işi
gerisi hikaye
attığın sopadan daha fazla yakasın adamın canını.
Bırakın bu TIRTlar vadisi ayaklarınııı
Rüzgara karşı 10 metre boya sökücü fışkırttırabilinmi?
yap antrenmanını becer bu işi
gerisi hikaye
attığın sopadan daha fazla yakasın adamın canını.
amaç insanların canını acıtmak olmamalı. acıtmadan da etkisizleştirebilmelisin. kaçma sporu başta olmak üzere en az zararla rakibi safdışı etme (yada madara etmek) yöntemleri var. şu yaşıma kadar kimsenin yüzüne vurmadım. kendi yüzüme de vurdurmadım. illaki vurulacaksa ayak bacak baldır mide dalak çalışmakta fayda var. hem görüntüye zarar vermezsin hem iyileşmesi hızlı olur. de yine söylüyorum onca tecrübeme rağman kavga etmekten korkarım her halta kavga edenden de hazzetmem. insan biraz medeni olmalı değil mi. madem ki göçebelikten kurtulduk yerleşik hayata geçtik vahşiliği bir kenara bırakmalıyız.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
hepsini yapabiliyorum da bir tek gözümden ateş çıkaramıyorum
protein yapı 50 derecede tehlikeye girer irfanım, tikkat et
eve gidince serin serin bu videoyu izle, surround ses sisteminlen
http://www.youtube.com/watch?v=Guwyj...feature=g-vrec
valla sorma agam 3 gündür acayip sıkıntı var havada normalde fırın 200 derecede sabirleniyor lakin içerden bir anda çıkan ekmekler kapıyı camı çerçeveyide açmamıza rağmen 45derecelerin üzerilerine zorlanmadan çıkıyor bende doğrudan fırına karşı durduğum için 50 leri çok rahat görüyorum lakin son 3 gündür böyle dün biraz motosikletle yol gittim , 3-5 km kadar sadece kaskı taktım öyle kavurucu bir rüzgar esiyorki hız felan hikaye , şaka bi yana ramazanda yaklaşıyor ne halt edecez bilmiyorum
protein dediğin dalga dümen neyi nesi oliiiii ???
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
istanbulda sabah evden bugün birini döveyim diye trafiğe çıkarsan %100 döversin, ortalıkta it kopuk o kadar çok ki...
geçen gün e6 da trafik yoğunluğundan emniyet şeridinden gidiyorum, önümde de araçlar var, hatta sayayım, önde iett otobüsü, arkasında asayiş polis, sonra ben, arkamda modlu araçlar vs vs, artık onlarda sıcaktan ötürü oraya giriyorlar, çünkü yol duruyor, yollar cayır cayır, emniyet şeridi de çok hareketli ve tehlikeli, aniden şeride giren araçlar oluyor, ani bir fren yaptım, motor 8 çizdi, ödüm koptu, freni pompalayarak motoru durdurdum, asılsam üzerinden atacak, öndekine el-kol saydırma illa ki yaptım, neyse geçen haftadan beri motora binemedim, halkalı-beşiktaş yapıyorum, 8 çizme olayı, emniyet şeridindeki hareketlilik sinirlerimi bozdu
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Bas kalayı geç..Bide durup adam mı döveyim.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Adam biri karşı tarafa kuru sıkı çekince, adamda gerçeğini çekip öldürmüş. aman böyle bi hata yapmayın.
8 yıl jetkundo yaptım 1 kez izmit fuarında yıllar once bır kac roman arkadaşlara kullanmak nasip oldu. ama kavgayı tasvıp etmiyorum meslegim icabi cok olayla karsılaştım ama kımse benim jenkundocu oldugumu farketmemiştır. bildiginizi adam dövmmek icim degil savunmak icin kullanın. başınıza iş almayın delikli demir cıktı mertlık bozuldu.
"Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" diyerek niyetlenmek gerek.
teksası,kayseriyi,istanbulu bilmiyorum da Adanayı Tek geciyorum.Ekürisi Mersin.kavga iyi birşey değil ama etmesinide bilmeli.ister teknik olarak bilin ister sokak tarzı.ayakta kalan siz olun.
ah sen bi metehan a rastlada o senin suyunu iyice sıkar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
bende hiç ciddi bir kavganın için de bulmadım kendimi çok şükür,yanlız 2 ay 2 ay kadar oluyor,köprü yolundayım trafik bi açılıp bi tıkanıyor,sol şerit akıyor 80 le gidiyorum,arkamda beyaz audi deli gibi sellektör yapıp yapıştı plakaya,zor geçtim saga,yanda oturan p.ç camdan kafayı çıkarmış ana avrat agza alınmayacak küfürler,sinirim boşaldı saga çekip plakayı söktüm,ilerde trafik tıkalı gidip sakin dalacam,cebimdeki biber gazı geldi aklıma,tetigin arasına sıkıştıracak bi parça bulup yanlarına yanaştım,aracın içi p.c dolu,önüm açıktı yanaşıp,al bunu bi tarafına monta et deyip aracın içine tetigi sıkıştırıp attım,aman yarabbi o kücücük şey arabanın içini bi anda kıpkırmızı yaptı,nası kendilerini attılar arabadan,dana gibi bögürüyolar gözüm gözüm diye,baya bi mesafeden keyif alarak izledim,yanınızda bulunsun tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)