Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Dövüş eğitimli motorcular

REKLAM ALANI
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20 yıldır karate yapıyorum. 30 yaşındayım. azıcık gobeem var. olsun. altında kuru baklava gibi kaslarım saklı. gösterip te artistlik yapmayayım diye üzerini yağ ile kaplattım.
    namık ekin ilk hocamdır. 5 sene. akabinde muhtelif salonlarda takıldım. bir ara kırmızı siyaha kadar taekwondo ile ilgilendim. sonra yeniden karate.
    ashihara karate de 2. dan ım var.

şimdi biri çıkar bizde de don var diye espri yapar yapmasın godummu bayarım ha

şu yaşıma kadar karate teknikleri ile adam dövdüğümü hatırlamıyorum. musabakalar hariç. şiddet eğilimli bir kişi değilim. çok fazla söverese birisi o zaman tek dalarım. yoksa ufak tefek şeylerde, ağız alışkanlığı kelimelerde, trafikteki anlaşmazlıklarda, herhangi bir kaza anında vs dur şunu iyi bir döveyim gibi bir düşünce yapım yoktur. genelde sakat bırakıp evine yollayacağımı bildiğim durumlarda bile sen haklısın ağa derim yoluma devam ederim.

bahçelievlerde sokaka aralarında tek yön uygulaması var. bir gün başıma söyle aşağıda yazana yakın birşey geldi.

adam ters yonde geliyor: kafa kafaya geldik yol vermedim. sol camdan kafayı çıkardı:
    -çekilsene
    -ters yondesin
    -biliyorum ben burada oturuyorum
    -o daha kötü değil mi?
    -çekilecek misin çekilmeyecek misin
    .. motoru stop ettim. yan sehpaya bıraktım kaldırıma oturdum.
    -lan çekilsene
    -....
    -lan çıldırtma beni
    -....
    -dostum arabandan hiç inme sen içeriden seslen boş yere sopa yiyeceksin. al geri git
    işte bu esnada şöför beyefendi elinde kurusıkı mı gerçek mi olduğunu anlayamadığım bir silahla arabadan indi.
    -aman ağbiii canımsın geç yol senin olsun.
    -haha söyleeeee.
    -paşamsın. öpüyorum ellerinden baştan söylesene yahu... [/SIZE]
    plakayı aldım direk 155 e ihbar silahlı şahıs diye. sonrasını bilmiyorum.
    ya silah bulundu mertlik bozuldu :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hem benim ne işim var burada demi
    dövüş eğitimli motorcu değilim
    ama dövüş eğilimli motorcuyum
    aynen bende öyleyim ama sıvışmada ayakkabılarımın enseme kadar çamur attığını bilirim
    ortadadogulu ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    irfan abi sen patinaja durmuşsun. road runner hesabı desene
    koca irfan ağa bu hallere düşermi.
    piyanist_irf bunu beğendi.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabah sabah tam aradığım konuymuş bu

evet arkadaşlar bu güne dek kimseye bahsetmedim buradan kendim tüy siklet olsamda , konuyla alakalı oldukça kabiliyetli olduğumu söyleyebilirim ,

1984 yılı itibari ıle spora merakım başlamış ve bunu sevgili cüneyt arkını bolca izlemek suretiyle kendimi geliştirmiş bulunmaktayım , 1990 da siyah kuşaktan sonra 92 de gri kuşak ,96 da mor gri karışımı kuşak,98 de morcivert kuşak,2000 de yavru ağzı ve 2010 da eflatun kuşakla elde ettiğim birinciliklerim ve dönemin litaretüründe çok geçerli olan , doğal olarakta şimdiki gibi bolca bulunmayan , uludağ gazozu kapağı federasyon madalyası, ardından buna müteakiben cola koka üstün döğüş madalyası, ardından , zamanın içinde kaybolup gitmiş şweps gazozu kapağı madalyalarım aklıma gelenler arsında bulunmaktadır

yani dövüşmesinide , sıvışmasınıda iyi bilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

hooopp lütfen kaynama yapmayalım espirimi çalma tigerim yoksa uçarım
    abi o sakın ÜSTÜN SÖĞÜŞ MADALYASI OLMASIN

bu arada irfan abi senin gibi erkek görmedim ben maşallah 10/9 kuralını sen de benim gibi iyi uygulayanlardansın
    piyanist_irf bunu beğendi.
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen bende öyleyim ama sıvışmada ayakkabılarımın enseme kadar çamur attığını bilirim
    patanaj_irfan
    eray_uluyazı ve piyanist_irf bunu beğendiler.

ILDiablo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nereden katildigin avatarinda yazmiyor..
    Nereden katildigini yazarsan sevinirim...
    Yakinda Türkiyeye gelmeye niyetim var...
    Senin yakinlarina ugramamaya özen gösteririm...

Dayak yemeye hicmi hic niyetim yok bu yastan sonra...

Hoşbulduk . Başlıktada belirttiğim gibi sadist biri değilimdir yani zevk için adam dövmem Kayserideyim. Dövüş eğitimi almamdaki asıl olaya gelirsek,

Kayseri küçük memlekettir , tüm eski sevgililerimin belalılar peşimde şu an Sokaklarda karşılaşırsak her türlü kavga olduğu için , 2 teker üstündeykende ani saldırılar bekliyorum açıkcası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    japon savaş sanatlarına karşı ilgim, kendimi bildim bileli var
    ilkokul yıllarımda uzun yıllar taekwondo yaptım (vücut esnekliğimi ona borçluyum)
    2000-2005 yıllarında, Aikido savaş sanatıyla uğraştım M. Aygün hocanın yanında. (yaklaşık 4 küsür sene)
    daha sonra bir arkadaşımla beraber muaythai yapmaya başladık, Apaçi Serkan'ın yanında fakat çok kısa sürdü çünkü kendime uygun bulmadım.
    En Son olarak, Çocukluğumdan beri hayallerimi süsleyen Ninja ve Ninja sanatları (Bujinkan) Ninjutsu'yu Türkiye'ye getiren Ercan Şarbat Hocayla tanıştım, Dojosuna katıldım ve antrenmanlara başladım ama farkettim ki Ninjutsu Sanatı belli bir yaştan sonra olmuyor! Çok küçük yaşlarda başlamak gerektiğini düşündüm ve bıraktım!
    Savaş sanatları hakkında birçok bilgiye sahibim, birçok eğitimlere, seminerlere katılıp, birçok hocalarla tanışıklığım vardır, üstelik bu konular hakkında çok fazla kitap okudum.
    Deneyime gelirsek eğer; bir keresinde bir taksiciyle kendimi dalaşır halde buldum, arabadan inmesine izin vermeden kapısını açıp tekmelemeye başladım, daha sonra adam kapıyı bir şekilde kapatınca (cam açıktı bu sefer) yumruk eşliğinde devam ettim, belli bir süre sonra kulağından çıtır çıtır sesler gelmeye başlamıştı ve adam can havliyle arabasını çalıştırıp, kaçmaya çalışırken, arabaya asılıp tutunduğumu farkettim (hızımı alamamıştım) fakat araba hareket halinde ve ben arabaya asılmış gidiyorum... o ana kadar aldığım eğitimleri anlamamıştım, taa ki asfalta düştüğüm zaman, düşüş teknikleri hayatımı kurtarmıştı! İşin felsefik boyutlarına gelirsek eğer En İyi Teknik! 'Düşmanla Dost olma Tekniğidir' Barış için Savaş Sanatı! Bushi-do (Savaşçı'nın Yolu)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:24 ----------

bu arada Aikijitsu diye birşey yoktur! Karmalaştırılmış birşey yani...
    Aslı, Ai-ki-do dur...
    ai:aşk
    ki:enerji
    do:yol

Her sanatın bir do birde jutsu hali vardır dedi hocamız. Hocam İranlı. Dünya aikijutsu şampiyonu şu an. Jutsu Samurayların savaş sırasında kullandıkları yani biraz daha bodoslama ve sert olan sanattır. Antremanlarda da görürsünüz aikido daha çok dans gibi bir harmoniye bir uyuma sahiptir. Bizim sporumuzda hocamız adamı nasıl düşürüp dirsek darbeleriyle nasıl burnunun kırılacağını , bıçakla saldıran adamın nasıl boynunun kırılacağını , nasıl nefesin kesileceğini gösterir. 3 çeşit dövüşümüz var. 1-yer güreşi(jui-jutsu) 2-ayakta güreş(yumruk-tekme yok adamı yere yıkmak gerek judo tarzı biraz) 3-full contact + güreş desek yeridir vur babam vur yani
    Omnes Vulnerant Ultima Necat - Hepsi yaralar sonuncusu öldürür.

https://www.youtube.com/watch?v=6Xh0mGEN8C0

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sezonun son sopası senden gelecek gibi geliyor. İlk sopasını bilen bilir
    Son sopayıda sanırım bu gidişle ben atacağım bu topikte
    sahibide belli gibi)
    hiç heveslenme Adem kardeş o sen değilsin)
    glock bunu beğendi.

Motosikleti
    Ducati 797
    bu arada hatılatmak isterim pataküdo da 2. damdayım, damdan dama atlıyorum
    eray_uluyazı bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Benim damda tavanda işim olmaz
    atmayı tutmayıda sevmem hiç
    iyisimi diyorum canım sıkılınca,tem girişine gidiyorum bir gişe seçiyorum
    kimi zaman seçim yaparken haksızlık olmasın diye yazı tura atıyorum
    hangisi çıktıysa o gişenin kart okumasının başında bekliyorum
    eğitimde yokya hiç gerekte duymuyorum
    gelene veriyorum sopayı kaçan kurtuluyor
    ne ben soruyorum kimsin nesin,ne o bana soruyor neden dövüyorsun diye
    streç olunca yüreğim,ben bu şekilde stres atıyorum
    konu sahibinede tavsiye ederim
    ellerinizden sıkarım,gözlerinizden öperim,cartcurt edeni fena döverim.

Heee Mustafa kardeş,bizim uçağa KUŞ çarpmış o yüzden düşmüş.
    .
    .

Uğur Bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    Nasıl otomiliniz ile trafikte hergün kafa göz biri ile kavga etmiyorsanız motosiklet kullanırkende aynı sabrı gösterip belaya bulaşmamak en doğrusu.

Gözünüzde Kayseri hakkında Texas benzeri bir imaj uyandırmak istemem , insanlar saygılıdır , her hangi bir kavga - arbede olmaması için uğraşırlar ama eski dolmuşculara otobüs verdiler , adamlar 90'la ara makası atıyor. Yada apaçi dediğimiz arkadaşlar bir sahine 7 kişi binip kafayı çekiyolar.Gözümün önünde 18-19 yaşlarındaki bir çocuğu döve döve arabaya atıp götürdüler bütün sokak boş boş izledik öyle. Polis desen zaten bi havalarda. O yüzden kendini korumadır benim amacım. Zaten dövüş eğitiminin ana felsefesi sakinleşmektir. Karşıdakine yapabileceklerini bildiğinden hoşgörü göstermektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı ILDiablo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gözünüzde Kayseri hakkında Texas benzeri bir imaj uyandırmak istemem , insanlar saygılıdır , her hangi bir kavga - arbede olmaması için uğraşırlar ama eski dolmuşculara otobüs verdiler , adamlar 90'la ara makası atıyor. Yada apaçi dediğimiz arkadaşlar bir sahine 7 kişi binip kafayı çekiyolar.Gözümün önünde 18-19 yaşlarındaki bir çocuğu döve döve arabaya atıp götürdüler bütün sokak boş boş izledik öyle. Polis desen zaten bi havalarda. O yüzden kendini korumadır benim amacım. Zaten dövüş eğitiminin ana felsefesi sakinleşmektir. Karşıdakine yapabileceklerini bildiğinden hoşgörü göstermektir.
    Haklısın sanırım Kayseri konusunda
    Teksas tan betermiş))

Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim uçağa KUŞ çarpmış o yüzden düşmüş.
    Amerikanın vietnama saldırması basında çıkan "vietnam hücumbotları bizim destroyeri batırdı" haberi üzerine oldu
    savaştan sonra baktılar ki böyle birşey olmamış
    taktik hep aynı: 3-5-2

Kickbox ile ugrastım uzun zaman, şu sıralar vücut gelistirme sporuyla meşgul oluyorum. Ama trafikte kavgadan kaçınırım. Bu devirde kimde ne oldugu belli degil. Mazallah psikopatın biri sıkıverir. Sporun tekniği yanında felsefesinide benimsemenizi onerırım.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Kendo bir salon sporudur yillar evvel samuraylarin toplu kata'larindan sonra birbirleri ile yaptiklari idmandir.. Do yu cikartip jitsu dendiginde iste o savas sanatidir.. Artik kendodaki centilmenlik ve kurallar gecmez burda., kenjitsu kilic sanatidir ve uzerine kilic teknigi yoktur.. Simdi bekliyorum bizim yatagan mi katana mi diye devam eder baslik artik :-)
    ILDiablo bunu beğendi.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendo bir salon sporudur yillar evvel samuraylarin toplu kata'larindan sonra birbirleri ile yaptiklari idmandir.. Do yu cikartip jitsu dendiginde iste o savas sanatidir.. Artik kendodaki centilmenlik ve kurallar gecmez burda., kenjitsu kilic sanatidir ve uzerine kilic teknigi yoktur.. Simdi bekliyorum bizim yatagan mi katana mi diye devam eder baslik artik :-)
    Hocam kılıç dersi almayı düşünüyorum bende ancak kararsızım , burada aikido veren bir salonda katana kullanıldığını gördüm sanırım kenjitsu var. Eskrim de göze hoş geliyor. Sizce hangisi yapılmalı , +ları -leri nelerdir?

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Dostum cok derin bilgiye sahip degilim bir sure kendo bir surede kenjitsu seanslarina katildim kadikoyde isim vermemin dogru olmayacagi bir yerde.. Ama katana ile ders olmaz!!!katana ile saka da olmaz.. Biz bukken denen kilicla birebir agirlik ve denge merkezi olan tahta sopalarla calisirdik.. Katana candir ama tehlikelidir.. Eskrim hakkinda cok bilgim yok ama ip kalinliginda bli cisimle ( efe, kilinc, bir cesiti daha vardi) arkadan ip bagli ileri geri konya 6 saat bir sporbenim sporum degildir.. Ama tercih ve imkan meselesi tabiki..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kickbox ve taekwon do yaptim salon disinda dovusmedim, gerek yok
    dreamkiller bunu beğendi.
    Ninja

retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    irfan abi sen patinaja durmuşsun. road runner hesabı desene
    koca irfan ağa bu hallere düşermi.
    Sağolsun Namık Hocanın Bakırköy İncirlideki salonunda çok takılmıştım.1980 lerin 2. yarısı )
    Daha küçükken Yine Namık Hocanın yanında Judo ile başladım çok sevemedim,lisede Fitness ile yine Namık Hocanın salonuna devam etmiştim.
    Namık Hocanın hoş sohpetlerini ve askerlik anılarını hala hatırlarım )
    ortadadogulu bunu beğendi.
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Bigün koydum belime nunchaku yu gittim okul çıkışına kavgaya . Çıkışı beklerken sivilin biri geldi ne bekliyon kaldır bakim kolları ne ayaksın üstünü arıcaz dedi. Gitti güzelim gürgen nunchakum. İlk silahlı saldırı eylemimin içine etmişti saolsun. Şimdi ne zaman karşılaşsak naber lan ninja diyo polis:D Kendoya değinmiyorum bile yıllarca borudan yaptığım bir katanayla saatlerce katalar çizdim bi nane olmadı. Hemen hemen her uzakdoğu silahını aldım yaptım kullandım şimdi yiğenler eğleniyor işte :D Güzel bir şeydir savaş sanatları. Öğrenmek lazım anlamak lazım . Sonra hepsini zittir edip motor almak lazım yoluna bakmak lazım. Silah bile çekmiyolar artık üstüne sürüyorlar. Yolu geçtim sokakta savunacaksan kendini al biber gazını olmadı akletizme git en sorunsuzu Şimdi ne yasalar yasa ne insanlar insan. Burun kırmaya 8 ay 23 gün alırsın . bıçaklamaya 3 ay 28 gün alırsın :D onun için bırakın mertliği olan merde oluyor bu devirde. Ye sopanı sonra git yap pusunu. Dinsizinhakkından imansız gelir iş o noktaya gelirse ;)
    ZIPPIRMAN ve glock bunu beğendiler.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)