"EVE YOLCULUK" www.ciplakayakla.com da
(Yazıdan alıntıdır)
Çapraz bağlarımın da aile bağları kadar önemli olduğunu bizzat tespit etmiş bulunmaktayım. Geçirdiğim ameliyat bir yana ameliyat sonrası fizik tedavi süreci son derece meşakkatli bir dönem. Benim gibi sabırsız bir adam için aynı zamanda sıkıcı. Bu tedavinin benim için en eğlendirici geçen günü; fizik tedavinin II. Dünya Savaşı sırasında Amerikan askerlerinin biran önce cepheye geri dönmesi için geliştirilmiş bir tedavi yöntemi olduğunu öğrendiğim gün oldu. Sonrası hemen şiş dizime bakıp tüm dünya toplumları adına Amerika'ya ettiğimiz küfürler için özür diledim. Ve herkesin bu pişmanlığı yaşaması için Blackberry’mden Twitter’a girip bu bilgiyi paylaştım. Ardından Facebook sayfamdaki "Ne düşünüyorsunuz" kutucuğuna " I'm sorry USA" yazdım. Hastane çıkışında, Chevrolet’ime binip direksiyonunda, bir Harley Davidson kullandığımı düşlediğimi söylememe gerek yok sanırım.
Aman tanrım -ya da Oh My God!- tüm bunları düşünürken birden karnımın zil çaldığını fark ediyorum! Amerikalı diyetisyen Mrs. Brown'ın önerdiği biçimiyle devam etmeliyim. En iyi seçenek tabii ki Burger King, King Delight Tavuklu Salata.
Yeterince mideniz bulandı mı? O zaman konumuza dönebiliriz.