İyidide yazanada Banned demesinler
İyidide yazanada Banned demesinler
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
herkesin bi oyun alanı var..adminin de öyle..üstlerine fazla gitmeyin yoksa görkemin beni banladığı gibi bana bana yersiniz banı..gerçi surda 2 lafın belini kiracak arkadaşlar olmasa,fikir alışverişi,yardım isteyen acemiler olmasa kimse olmaz..eee o zaman admin de olmaz, mod da olmaz..reklam da olmaz para da olmaz..sikinti yok yani
Yazmasını bilirsen hiç bir şey olmaz sevgili kardeşim , halbuki yazacağımız şeyleri seçerek düşünerek yazmamız icabet eder , aklımıza geleni paldır küldür yazarsak , yada gerçek hayatta insanların yüzüne pat diye söylersek ,(ne söylediğin kadar nasıl söylediğin önemli) eminimki sanal paylaşım pletformu olan burada değil caddenin ortasında bile şaplağı yeriz ,
onun için yazacaklarımızı düşündüklerimizi , mantıklı makul , çerçeveler içinde, kimseyi incitmeyecek, rencide etmeyecek , kimseye batmayacak tarzda ,tarafsız olarak, yazarsak ne ban yeriz nede tokat
tüm bunlara dikkat eden bir insan hiç bir zaman ne burada nede reelde ban yada tokat yemez , mesela kendimden örnek vereyim olcan şimdi beni banlar, bende gururuma yediremeyip kendimi asarım
çok garip bir şey tüm toplumdan uzaklaştırılmak bunu gerçek yaşamda yaşadığınızda nasıl bir tokat olduğunu anlamanız için yaşamanız gerekli ama zor zenaat hazmedip kaldırmak ,gururlu, haysiyetli bir adam için çok zordur .
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
aslında herkezde var olan mevcut potensiyelden yiyorum ademcim
hele işin içinde şeytanlık oldumuydu çift çekirdek işlemciler turboya geçiyor 8 çekirdek performansı elde ediyorum
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bu başlıktan ekmek yerim ben .. en az 2 ban çıkar bu başlıktan hade kolay gelsin..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
moderatörlük bukadar ciddi bir işmidir yahu..
erhan abinin yazıarına bakarım genelede abi bi gülümseme yok.)
barış abi zaten tetikte beklio bi üstteki yazıya bakarsak
alper abi işte biraz arasıra tabessüm edio
umarım pot kırmamışımdır )
irfan abi Barış şusut tarafından şut lanacaksın bak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)