madem öyle alında görelim kupayı o zaman konuşalım tamam mı arkadaslar dereyi görmeden pacayı sıvamayın 23 yıldan beri inim inim inliyosunuz kupa diye hahahahhahaha
madem öyle alında görelim kupayı o zaman konuşalım tamam mı arkadaslar dereyi görmeden pacayı sıvamayın 23 yıldan beri inim inim inliyosunuz kupa diye hahahahhahaha
Beni çoğunuz artık tanımışsınızdır bakın dün neler oldu
malesef ne maçı seyredebildim nede skoru alabildim geç saatlere kadar... Nihayet gece yarısı trt 1 de seyredebildim maçın özetini.. saat 10:00 civarı mmaç bitti ana dışardan konvoy sesleri ama baya bi konvoy var öle böle değil misafirlikteyiz ama kulağım sokakta baktım cimbom sesleri geliyo haaa demekki cimbom kazandı dedim ...yalan değil konvoy saat 11:30 a kadar devam etti kornalar bağırışmalar...içimden işallah 6 dan çok yememiştir diyorum (aslında buna inanmıyorumda) neyse saat 00:30 gibi eve geldik ben geçtim Tv nin başına harıl harıl maçı veren bir kanal arıyorum. neyseki devletimin kanalı maçı özet olarak veriyo geçtim tv nin karşısına ve sonuna kadar seyrettim anaaaa 3 - 2 kaybetmişiz ama turu biz atlamışız cimbom turu atladığı için değil feneri kendi evinde 1 farkla zar zor yendiği için atmış bu turu sanırsın uefa yı aldı........İşte fener niye büyük sebep gayet açık değilmi
Bu zaten böledir lig şu şekilde oluyo zaten fener ve diğerleri... diğerleri her zaman fenerin rakibini tutuyor o yüzden kendine yeten bi takım fener allaha şükür başka desteğe ihtiyacımız yok bu arada dün turu atlayamadığı halde sabaha kadar kutlama yapan cimbomu tebrik ederim..Arkadaşlar ben Koyu beşiktaşlıyım ama dün akşam cimboma destek verdim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aazına mı desem parmaklarına mı deseeeeemmmm kısaca heryerine saalık bbrr bitanesin SEEEEENNNNNBBRR adlı üyeden alıntı
...............
aynen katılıyorum sana BBRR, hem gs hem de BJK hakkındaki yorumlarına..
bu gs'lilere deseler ki feneri bir kez daha yeneceksiniz ama borçlarınız iki katına çıkacak hemen kabul ederler.. Zaten ödedikleri yok, ha 100 ha 200 ne farkeder ki
ewweeeettt aslan kanaryayı yedi amma midesine oturdu maaalesef,ya abi noolucak bu cimbom un hali. butun cımbomluları sevıyoruz.hersey için tşk ler
[QUOTE=yusufhalfeti Başkada bişey demem.[/QUOTE]
sen yorma kendini ben senin yerine söylerim geçmişe mazi ölene niyazi denir bilmem anlatabildim miiiiii
...............
Beyler bayanlar. Bu kupa çift maç usulü yapılır. İlk maçta fener yendi. Eeee ikinci maçtada cimbom yendi. Ama turu kim atladı (fener) cimbom dersine iyi çalışmamış. Ben maçı izledim. Cimbom fenere karşı aşırı bir üstünlük gösteremedi. GS liler hiç birşeyle avunmasın. Alisamiyenin galibi fener dir. Saygılar...
yav herşeyin hayırlısı arkadaşlar bende gs liyim ama bu derbi bitmez yani hayatta yaşadığımız sürece önemli olan dostluğun kazanması tebrik edecen geçecen o kadar
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
he he heee!!!dün turu atlayamadığı halde sabaha kadar kutlama yapan cimbomu tebrik ederim..
bende bende
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Hocam Fenerbahçeye geçmiş olsun diyor-tur atlayanı anlamamış galiba.Bir F.B'li olarak son dönemki futbolundan hiç memnun değilim,ama sırf şu herşeye maydanoz BJK'lılara göstermek için fenerin turu geçmesini diledim.Zaten kupa bu futbolla bizim değil,G.S nin hakkı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)