Sanırım oğlunun sünnet mevzusunda alınganlık yaptı, önce resim çektirmek için goldwing aradı bulamadı sanırım.
Sonra düğüne davet etti ama galiba beklediği kadar ilgi görmedi, en sonda konvoy için başlık açmış şimdi gördüm. Sanırım onda da beklediği olmayınca siteye küstü.
Dostum bunu önceden hesap etmen lazımdı, burası nihayetinde sanal bir portal. Konu motosiklet olunca gezme tozma olunca herkes katılım gösterir, çünkü buradaki olma amacımız bu.
Sadece samimi olduğun, geleceğine inandığın kişileri çağırırdın özel olarak olur biterdi.
Zaten farklı birşey olması da beklenemez ki, burada sanal olarak iletişim kurduğumuz onlarca hatta bazılarımızın belkide yüze yakın arkadaşı var. Hangi birinin düğününe nişanına yetişebiliriz ki? Hem maddi hem zaman olarak.
Gerçek hayatta bile çağırdığımız arkadaşlarımızın akrabalarımızın hepsi gelmez, mutlaka fire verir
Bende geçen sene oğlumu sünnet ettirdim, sadece samimi olduğum 5-6 arkadaşıma haber verdim burdan.
Remzi abiyi dinle, çok doğru şeyler söylemiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
Senin derdin nedir?
Seni eğlendirme gibi bir görevimiz yok ki sıkıcı hale gelelim!
Teknik bir problem yaşadında çözülmedi mi?
Yoksa kural dışı birşeyler yazdın çizdinde, kuralları uyguladığımız için mi sitem ediyorsun?