benim gibi
akşam evde kimse yok
motorda olmasa sıyırcam
öyle tipsizde değilim
iletişim sorunum kesinlikle yok ama
sihirli kelimeyi diyemiyorum
benim gibi
akşam evde kimse yok
motorda olmasa sıyırcam
öyle tipsizde değilim
iletişim sorunum kesinlikle yok ama
sihirli kelimeyi diyemiyorum
Sevgili bulmakla tipin alakası yok. Şu açtığın başlıklar neden bulamadığını özetliyor sanırım
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
abi , tipsizlikle alakası yokmusti81 adlı üyeden alıntı
Bana göre kızlar 3 şeyden hoşlanıyor
Giyim , Dürüstlük , Para
bu 3 ü oldumu vallahi sorunsuz oluyor
ama , Giyim ve dürüstlük oldumuda oluyor fakat para da gerekio
giyim ve dürüstlük oldu mu zaten para varmış hissi uyandırıyor. ama sonrasında maddi zorluklar çıkmaya başlayabiliyor tabi (:ama , Giyim ve dürüstlük oldumuda oluyor fakat para da gerekio
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
aslında ben buraya bişeyler yazardım da acayip keyifsizim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
motosikletimi seven ama bunu çokça belli etmekten de kaçınan harika bir sevgilim var. düğün davetiyesini burdan yayınlayacağım
boşver musti olmasın çokta şey kaçırmıyosun.olduğu zamanki sorunlar bambaşka.en iyisidir olmaması.atla motoruna havaların tadını çıkar...
takma çok kafana böle şeyler mustii ..bunların hepsi olurr...
Benim de hiç sevgilim yok. Zaten olsa, eşim dünyayı dar eder bana
I'M BACK !!!
dostum ben gerçekçi yaklaşmak istiyorum duruma benimde hiç sevgilim olmadı şu ana kadar ama önemli olan o biz sevgiliyiz tabelası altında caddelerde elele dolaşmak değil yaşananlar, pekte normal değil açıkçası çağımızda bu yaşta hala manitası olmamış şahıslar oluşumuz fakat dediğim gibi hayatını yaşayan sensin memnun olmadığın gidişata biran önce son ver ama dediğim gibi sakın etrafında gördüğün yalan aşklara kanma yalan birlikteliklerdense gerçek yalnızlıkları seçmeli bi motorcu hiçbişeyi takma kafana umursamamazlıkta yapma ama kendine iyi bak
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
ooooooooo erkekler için evli olmanın bişey ifade ettiğini bilmek ne güzel !!!!derin adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
umarım avatarınla durumun alakası yoktur
==============================
==============================
gecende arkadaslarla cafede konusuyoduk bana kız arkadaşım ben mi motormu dedi ben direk MOTOR dedim sonra bana darıldı bende kızdırdım iyice senin üstüne binsem eve kadar götürürmüsün ...............
gerisini hiç sormayın :(
Uzak dur hocam "KAFAN RAHAT OLSUN".
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Ben dürüst olunca kızlar korkup kaçıyor
kardeş bu gibi konuları hic dert etmiyceksin. zaten anladım kadarıyla yaşında genc geldi bana. ben 23 yaşındayım hayatta kızlardan yedim darbeleri kimseden yemedim.onun icin onlarla artık kesinlikle ciddi bir şekilde ilgilenmiyrum onlar ne isterse öyle oluyo anlıyomusun. onlara kadın olduklarını hissettir güzel söyler söyle ve ona ilgi göster anlıyomusun. bir kadının istediklerini ver ona.etkili olucaktır..................GÖNLÜNCE YAŞA CANIN NE İSTİYOSA ONU YAP
muhahahahaha. musti sen motoru oraya buraya fırlatıp biryerleri dökerken kızlar görmüyor değil mi?burak89izmir adlı üyeden alıntı
May the Force be with McLaren Mercedes
Bekarlık sultanlık , evlilik padişahlıkMIŞ
0 Rh (+)
06 - 09
lam dalga geçmeyin
şu sitede kimseye kızamıyorum
çok seviyorum sizi
ama şimdi çalış çalış yoruluyorsun güzel bi haftasonun olsun diyorsun olmuyor
benide motorumuda seven bi kız olsa daha ne isterim
kızların varlığıda dert yokluğuda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)