Sihirli kelime bence aramamak sevgiliyi aramak yerine karşına çıkmasını beklemek en iyisi herşey kendiliğinden gelişiyor
Sihirli kelime bence aramamak sevgiliyi aramak yerine karşına çıkmasını beklemek en iyisi herşey kendiliğinden gelişiyor
Bazen , otobüs durağında tren , hatta gemi beklediğini anlıyorsun.ersinm adlı üyeden alıntı
Kendinden kaynaklanan hatalar ve olguları bulduktan sonra herşey (beklemek dahil) daha ii olacaktır!
Sevgilin mi var derdin var abi boşver en güzeli single takılmak. Kıskananın yok, gel diyenin yok, ilgi bekleyenin yok ohh ne güzel kebap valla ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
benimde yok olmasında böyle güzel bekar
bööööööööööööööööö yalannnnnnnnnnnnnnashes adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ashes yazık bize dimi single güzel ama güzel havalarda insanın önemli bir yolcusu olması da güzel bir duygu. Değerli yolcu hayatta beraber ilerlemek.
Sadobey
mehmet ali nin programında takla atan kızlardan ister misin bi tane
saray takla
==============================
==============================
siz halen burdamısınız dağılın lennnn
Acımadıki, acımadıki
burak89izmir adlı üyeden alıntı
çalışmıyorsa piston ne yapsın hilton:mrgreen:
musti ::friends:
pitirpaf ::melek02:
musti canını sıkma dostum bende yalnızım.Benim hatum diyorki sen çok iyisin çok dürüstsün,cana yakınsın,harbisin eeeee ben sana fazlayım ya bırakda ona ben karar vereyim hatun çekti gitti yaaaa böyle bir şey yaşayan varmı içinizde hı
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
ya geçen gece kız arkadaşımla tartıştım
arkadaşım yanlış anlaşılmasın
gece şekerim zıpladı sonra deli gibi kaşındım uykum kaçtı
aman dedim bi arkadaş için böyle oluyosam
40 yılda olsa beklerim kıyak araba almam yalın ayak yürürüm
evimiz olması yeterki aradığım gelsin
iletişim sorunum yoktur karşımdaki insanın 5 dakikalık işi var
hem ben bu soruyu ortaya sordum bana yüklendiniz
En azından dürüst bir hatunmuş Bana "sen benim i.çin çok iyisin" diyen olmadı, ama "ben onun için fazla iyiyim" diye düşünüp terkettiğim birisi olmuştu.MoToR adlı üyeden alıntı
Bu durumda gidip onun önünde çocuk falan dövüp "Bak benim de kötü yanlarım var" diyebilirsin belki.
Şaka bir yana, bunu söyleyecek kadar dürüst birisini bulduysan peşinden gitmeye değer bence.
lam o acıyı nasıl yaşıyosunuz anlamadım ben arkadaşımla kavga ediyomda ağlamaklı oluyom
neysem ii geceler herkeşe
deniz sanada ii geceler
Benimde uzun zamandır kız arkadaşım yok ve valla müthiş mutluydum NO WOMEN NO CRY modundaydım.Ancak yaş 22 olduktan sonra hayatımda bir eksiklik olduğunu fark ettim,buradan tüm adaylara sesleniyorum .
hheeeyyy bu benim kenanımın lafıııkocaday adlı üyeden alıntı
çalmayalım lütfennnn
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sıkma canını be arkadaşım yaş 28 hala koymuyo rahat özgür olmak yaşamadan istemiyorum yaşadım istemiyorumkocaday adlı üyeden alıntı
NO WOMEN NO CRY
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
selam rakadaşlar muhabbet çok sağlamdı dayanamadım
bana kalırsa en iyisi uzaktan,platonik gibisi yok..2 senelik sevgilimden 3 gün önce ayrıldım.Biraz koyuyo ama,uzaktan sevicem onu ben..kimsenin canı yanmasın yani.Bide motorum olursa eğer bi gün.O zaman hiç düşünmem hiç dert etmem...motor gibisi var mıdır? Yoktur ki siz bunu daha iyi bilirsiniz..
O esmer güzeli yarimle yollarımızı ayırdığımız gün kendimi çok sevdiğim motosikletlere adıyorum diye haykırdım, orta boy bi uçurum kenarında.
Yani bi honda shadowun selesini benim sırt derimden yapsalar gıkım çıkmaz şerefsizim..
İşin doğrusu ve saçmalıktan uzak kıssası şudur ki,
Hiçbir canlının canını yakamam , yanacaksa motorumun canı yansın.
Ama bırakmasın beni hiç..
Sevgiyle...
motorunuzun kıymetini bilin..sevgili çok da önemli diil..
sahip olmadığını istio ya insan...hep ondan işte hep ondan...
Slm, tabikide hayatı birileriyle paylaşmak güzel birşey ve sevgili olmadanda kim ne derse desin bazı şeyler eksik oluyor işte. Sadece kendine ait değil başkasına ait sorunları dinlemek ve çözümünü bulmak ve onun sevincini paylaşmak gibi eşsiz bir duyguyu kim yaşamak istemez ki. Ama ayrılınca o kadar kötü oluyor ki......
Aradan belirli bir zaman geçiyor ve hayatınızın sıradanlaştığını zannediyorsunuz, belki gerçekten de öyle oluyor kim bilebilirki! O gülsün die şekilden şekile girdiğiniz veya sen üzülünce onun senin için yaptıkları geliveriyor aklınıza.Unuturum diyorsunuz ama o duyguya eş başka duygu olmadığı içinde unutamıyorsunuz.. Onun tapılacak kadar güzel olması veya iletişim kurarken ne kadar zevk aldığınızı ancak ayrılınca anlıyorsunuz, yada ayrılmak üzereyken.... Bazı şeylerin geri dönüşü yok arkadaşlar, karşımızdaki insanın değerini bilelim ve aynı şekilde bize değer vermesinide bekleyelim......
Demek istediğim hayatımızdaki herşeyin yeri ayrıdır. Ne motosiklet sevgili yerini tutabilir nede sevgili onun. Hepsi yaşanması geren duyguları içeriyor.....
Everything goes the way it should...
tabikide hayatı birileriyle paylaşmak güzel birşey ve sevgili olmadanda kim ne derse desin bazı şeyler eksik oluyor işte. Sadece kendine ait değil başkasına ait sorunları dinlemek ve çözümünü bulmak ve onun sevincini paylaşmak gibi eşsiz bir duyguyu kim yaşamak istemez ki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)