ben varrım
:cat:hasanayes@hotmail.com
ben sihirli kelimeleri söyledim ama bugüne kadar hiç sevgilim olmadı, sebebide sadece aşık olduğum kişilere açılmam, yani illede bi kız arkadaşım olsun diye düşünmemem, hiç te rahatsızlık duymadım bundan, kısmet, hayırlısı diyelim..
Şimdiye kadar(17 yaşındayım) 1 kez aşık olduğumu biliyorum onada tam açılamıyordum hep beraber gibiydik arkadaş gibiydik ama açılamıyordum. Ama diğer kızlarla gayet hoş vakit geçirebiliyor birşeyler yapabiliyorduk
Eyvallah arkadaşlar iyi yazan kötü yazan geyik yazan var saygım sonsuz yalnız kimse kimseyi sorgulamasın hayat herkeze eşit davranmıyor..Bir işyerim var evim var şükür sıkıntım yok pek yalnız işin doğrusu ailem yok umursamaz ölsem kafasını çeviren yok gün yüzü görmedim senelerdir okul iş hastalık yürütüyorum sevdiğim işi yapıyorum ama artık tek tabanca zor hani isteğim birlikte işyerimi açtığım bütün gün elinden tutup çalıştığım geceye doğru beraber işyerini kapattığım bir eşim olsun hastalıkta yanımda olsun tipi boyu umurumda değil vefalı olsun hastalığımda bana baksın sadece bana baksın gözleri elimden tutsun yeter zor tek olmak çok zor..Aynı her gün işyerini açmak kapamak haftasonu haftabaşı sabahı gecesi aynı eve tek gitmek buz gibi tek bi odada yaşamak Umarım anlaşılmışımdır. İşin aslı bağrı yanık bir eş isteğim..
Musti bu sitede seni seven çok var bilirsin Sana şöyle söyliyeyim kendini hep sevgiye odaklarsan gercekten zor olur... Birde sevginin kötü taraflarını düşün... Emin ol bekarlık sultanlık diyorlarya çok ama çok doğru... Sevdiğinmi var derdinmi var bunu unutma şimdi sana ne yazsam boş bi kulağından girer bi kulağından çıkar ama elbet birgün biriyle olursan aranız kötüye giderse yada başka sebebler olursa sonra dersin crayzboyone (SELCUK) bunları dedi die
Taze yedim hoca sağolasın o işin kazığını nankörlükle doluydu ben gene de doğrudan şaşmayam elbet hakeden birisi çıkar.. Bekarlık sultanlık değil 28 yaşında işyerini açıp kapayan tek eve gidip gelen tek bi odada yaşayan birisi için sultanlık değil be..
Ekleme : Şu an işyerinden yazıyorum napam ki eve gidip oysa birisi olsa işyerini kapatıp elele eve gitsek iki tek açıp sarıılıp birbirimize film izleyip yatsak..Yaygarasıda olsa çekilir be..
musti, değişik bi stilin var, bazen kızsamda seviyoruz seni. akıl vermek haddim değil ama çok takıyosun be adamım. bende 30'umu devirdim ve gayet yalnızım. şikayetim yok, "Allah hayırlısını vere" der çekilirim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ben daha birşey demek istemiyorum abi Ben sadece söylemek istedim yanlış anlama akıl vermedim ama sen bilirsin yinede... Sabırlı ol muradına erirsin takma kafana takarsan olmaz
Aynılarını yazıcaktım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 AM ----------
Aileni biz olarak gör Öyleyiz emin ol yürekler gönüller bir olsun sanal alem filan diyorlar ya alayı yalan karşındaki adamı tanırsan inan senin en iyi dostun ve ailen olur
Şu üçlüye bir yorum da ben yapayım. Para giyime artı etki yapar ama dürüstlüğü sarsar diye düşünüyorum.
Param yok
Giyim idare eder
Dürüst olduğumu düşünüyorum ve bitanecik keçim var
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)