dsorum kızlar için tek ilaç para,tipsizde olsan kroda olsan ne olursna ol paran warsa bitmiştir olay ;)
dsorum kızlar için tek ilaç para,tipsizde olsan kroda olsan ne olursna ol paran warsa bitmiştir olay ;)
ben aramıyorum dostum içini ferah tut gelip numaralarını veriyorlar.ben hayatın çok içinden biriyim her türlü ortamada girip çıktım.devir belli milletin batılılaşma adı altındaki yozlaşması belli.kimse toz pembe tablo çizmesin.yok evlenilcek kız yok eylenilcek kız.bunlar anca televolelerde sanatçı geçinen dalkavuklarla polemik yapmaya yarar..ille ters cevap vericem diyorsanız sonuna kadar tartışırım emin oldugum konuda..unutmayın alimden zalim zalimden alim dogar.5 vakit namazında tertemiz insanın kızı berbat karakterde olabiliyor yada şerefsiz adi bir insanın kızı on numara bir insan çıkabiliyor.bardaki cafedeki kızlar yollu ama evinde oturan kızlar namuslu diye bir tablo çiziyorsan evinde oturup bar yüzü görmeyen nice kızların kadınların neler yaptıgını bi bilsen ozaman böyle körü körüne savunmaya geçmezdin.
zaten sevgili arayınca bulunan bir şey değildir...sen kendine bakıcaksın acaba aşık olmaya hazır mısın? gerisini kızlar düşünsün
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
konuya baya geç dahil oldum ama , hiç olmaması bence daha iyi
Ayrıca bence sen biraz gözlerini aç onlar seni bulur senin onları aramana gerek yok
ya inanmıcaksın ama bende senin gibi yakınıyordum ve bi anda öyle bi duruma gelmişimki şuanda çok önemli bi partide başkanlık yapan adamın torunuyla çıkıyordum.... sonrasında daha nelerrrr nelerrrrrr... sen bırak o seni bulsun :D rahat ol..
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
musti nbr
çalışmıyorsa piston ne yapsın hilton:mrgreen:
musti ::friends:
pitirpaf ::melek02:
Tam diyordum anlaştığım benzerim hatta aynım birisi var meğer çok farklıymışız anlamamışız anlamamaşız ilk esen rüzgarda devrildik....Şimdi anlıyorum yalnızlığımı..
Slm ne yapacan sevgiliyi kızı
Altımda Bir tane R_1 olsa olay bıtmıstır hem senı aldatmaz hemde boynuz taktırmaz
Benım yasama hevesım yamaha R_1
kitabını yazmıştır
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
ciddiye almayın bu adamı.....
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)