dur üzülme bende aynı durumdayım senin gibi daha milyarlarcası var... bir de şöyle düşün naziler döneminde almanyada asker olsaydın... falan filan kötü şeyler düşün böyle bir insan kız arkadaşı olmadan da yaşayabilir... biraz zor ama...
...
Gördüğüne kanma dost..
Sanma taşız hiç sevmedik..
Sanma incilmedi kalp..
Gözlerden inmedi yaş..
Seveni sevemedi bu gönül..
Sevdiğine sevilmedi..
Gördüm yakınlaşmalar..
Menfaat icabı...
Ya da boşluğa gelmiş geçici sevgiler..
Sonu hayasızca biten...
Sevdik belki günlerce aylarca..
Ama aralarında bir sevdam varki ..
Senelerdir süren ve herkezden fazla sevdiğim..
En vefalısı...
Adı YALNIZLIK... Soyadı : Ben
28 oldu yaş...
ahanda.. sihirli kelimede mi varmış? 30 u geçtim hala haberim yok..
neymiş şu sihirli kelime allahaşkın asöyle ben de öğreneyim. bilmemek değil öğrenmemek ayıp
ama neyse vazgeçtim sende kalsın. yalan söyleyeceğime hiç ağzımı açmamayı tercih ederim zaten motosiklete iki kişi binince zevki çıkmıyor
Bence kız bulmak sorun değil geçinmek sorun ben çekemiyorum
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Bence - Bengü
arkadaşım bence haline şükret
ben evliyim çünkü
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
tebrikler.. arkadaşa kupasını getirin.. hayır şu kalpli olanlardan..
bence sen haline şükret evlenebilmişsin çünki
merak etme vakti zamanı gelince herkes gibi sende çekmek mecburiyetinde kalacaksın
naziler döneminde almanyada asker mi olsaydın? iyi de zaten o zaman alman askeri olurdu zaten hadi naziler zamanında tutuklu yahudi olsaydın felan desen anlayacağım ama..
aman takmayın kafanızı arkadaşlar. bu hayatta her şeyin içi boş. allah temiz süt emmiş biriyle karşılaştırsın deyin geçin gidin..
bık beni ayarttı tavladı 6 ay çıktık sona beni terk etti ....... o günden beri kız mız yok hayatımda bide bi kız vardı 3 sene peşinde koştum kabul etmedi
napolyon ne demiş para para para
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
valla 28yaş bayanları için bir şey diyemicem xD 15 yaşındayım şu anakadar çıktığım hiçbir kızarkadasımla para yuzunden ayrılmadım bnce bu yaş grubunun taktığı tek şey popülerlik,aşk ve ilgii... xD Ama motor yuzunden ayrıldığım olmadı deil motorsikletmi kızlarmı deseler tabiiki MOTORSİKLEEEETTTTTTT xD xD
solmıyır deyi okunuyo (biraz yavşıycaksın tabi sölerken). ben açılmadım, kız açıldı şansa bakki oda aynını düşünyomuş
ayrıca, yukarıda dendiği gibi, bi kızla sırdaş olup mevzuyu ilerletmiştim, son aşamaya kadar herşey mükemmeldi ama, teklife "biz arkadaş daha iyiyiz" demişti
olsun, ilk hoşlandığım kız daha iyi, zaman geçiririz diye düşünüyordum ama şu an görünüyorki, yaşlanılacak biriymiş
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
çayımı alıp geliyorum topiğin başına ; mevzu güzel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)