Hiç Sevgilisi Olmayan Varmi?
Reklamlar
-
bi de şöyle düşün biri varken sadece o senin..ama böyleyken tüm kızlar senin olabilir nasıl ama geçin arkadaşlar 3 şeymiş para para para olay bu maalesef
dishy neden sana erkeklerin evlenme düşüncesi garip geliyo bence kadınlar korkak bu konuda cesur olan erkektir sadece
EGER DELİKANLI HANFENDİ DÜRÜST Bİ KIZ VARSA ONUNLA EVLENİN
KIZLAR HOŞ AMA BOŞ OLMASIN!
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
Reklamlar
-
ne diyimki 1000 km kareye hizmet edip eve gelip ayakta zor dursanız anlardınız
haftasonu berbat
işte bitek gece eve gelince annem yemek getirir sonra annemin dizine yatar başımı okşar öyle uyurum oda olmasa
-
-
Bi dönemdir hocam bu.Darlanmışsın sen,az bi zamana bırak herşey yoluna girecek.Bi bilen söylüyo ya!
-
Beyler fuardan 1motosiklet alana 1sevgili bedavaymış.Ulan pazarlamacımı olsam ne
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
dostum bu bunalım halinde olursan bir sevgilin olduğunda da çok kısa sürüyor.çünkü o kadar alışmış oluyorsun ki mutsuz olmaya ve bu konuda muhabbet etmeye onunla konuşaçak birşey olmuyor.öyle kalakalıyorsun.ayrıça benim görüşüm neşeli bir insan bunalan bir insandan daha çok ilgi çeker.
-
para+giyim9+dürüstlük gerekir diyenlere,diyorumki sadece para diğer ikisini çözer zaten.Paran varsa hem iyi giyinirsin hemde en dürüst insan sensindir hatta en sevilen, en sempatik,en akıllı en yakışıklı daha sayayımmı paranın sana kazandırdığı nitelikleri
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
şekilci olacaksın kardeşim!var olmayan şeyi varmış gibi göstereceksin!haa bide maço olcan
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
-
yaaa millet dertmi bu şimdi sevgiliniz yoksa motorunuz var
-
galiba sende benim gibi iletişim zorluğu yaşıyorsun ben şahsen kendim çekingenimdir iskenderun mehmet bilgin
-
Aslında olaya sevgilim olsunda taştan olsun diye bakmamak lazım,
musti zaten senin çevrende hatun vardır ve belkide senden hoslanıyordur ama
onlar sana gelipte demez , senin biraz ataklar yapman lazım,
sevgiliyi bir ihtiyaç gibi de görmemek lazım, ayrıca paranın götürdüğü aşklardan da pek hayır gelmez be barıs, ben böyle görüyorum, hoşlandığım birisi varsa sonuna kadar şansımı denerim ama beni istemediğini ve bana değer vermediğini anladığım anda bir daha kesinlikle aramam takii bana değer verene ve beni isteyene kadar.
musti sana tavsiyem kafanı kaldır ve çevrene bak dostum , seni görmedim ama çok çirkin bile olsan sempatik birine benziyorsun, mutlaka ilgisini çektiğin birileri vardır, unutma.
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
ya benimde yok bee şuan amaaan yamaham var gerciii...
-
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
yaaa millet dertmi bu şimdi sevgiliniz yoksa motorunuz var
alakaya çay demleee
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
dishy adlı üyeden alıntı
alakaya çay demleee
ben çay içmem
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Sacma sapan seylere kafani yorma.. Kizdan bol ne var..
-
Karşı cinse bu şekilde yaklaşılabir(miş) (Ekşi sözlükten)
uygun adimlarla , mumkunse sag adimla ve "bismillah" denilerek yakinlasilacak kiza dogru yurunmesi onerilir. istenilen yakinlasmanin turune gore ara sira "ya allah ya bismillah" cekilmesi ya da "yuru babam seni kim tutar" repligiyle segirtilmesi uygundur. yakinlasilacak kiza direk samba teklif etmek cesaret isi ise de , yapilmayacak sey degildir. uzun metrajli filmlerden hoslanmayan ve direk sevisme sahnesini seyretmeyi sevip , sahne bitince vcd ya da dvd'yi kapatan erkeklere bu durum onerilir. samba teklif edilen kizin yuz ifadesine gore erkekligin yuzde doksandokuzu diye tabir edilen kacma eylemi gerceklestirilebilir. yok eger uzun metrajli filmlerden hoslaniliyorsa , uzunca bir muddet seksi tabir edilen ölü kopek bakisi , yakinlasilacak kiz uzerine derinden zerk edilip, hatunu bekletme siniri fazla asilmadan "durumumuz ortada...* birlikte birseyler yapmaya ne dersin" repligiyle markaj altina alma eylemi gerceklestirilerek, birlikte yapilacak sey her ne ise yakinlasacak hatun tarafindan belirleme yapilmasina izin veriyormus gibi yapilir. gerisi pek muhterem "yakinlasma" taraflarina kalmistir.
-
-
dishy adlı üyeden alıntı
şimdi bişey diicemm!!!
Kızma be apla
-
musti81 adlı üyeden alıntı
benim gibi
akşam evde kimse yok
motorda olmasa sıyırcam
öyle tipsizde değilim
iletişim sorunum kesinlikle yok ama
sihirli kelimeyi diyemiyorum
biz
ikiziz dostum
aymen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler