Kadını meta olarak görenler meta olarak görülmeyi hakediyor diyebiliriz o zaman.
Kadını meta olarak görenler meta olarak görülmeyi hakediyor diyebiliriz o zaman.
May the Force be with McLaren Mercedes
Eskiden insanlar karşılarındakileri, iyi, kötü, bencil, cömert vs vs ama illaki insan olarak görürlerdi. Şimdilerde bi tuhaf mahluklar olup çıkmışız sanki..
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
kadın meta olmak istemiyorsa gerçekten meta olmasın.para için soyunup poz verirken bana mı sormuş yani.
kamera önünde seks yaparken raflar acaba yapsam mı ,ayıp olur mu, sosyeteye rezil olur muyum diye bana mı sormuş.
kendi düşen ağlamaz arkadaşım. onun canı meta olmak istiyorsa o onun sorunu.
O olmuş, onu meta yapan da meta olmuş. Bu kadar basit.
meta yapan adam kamyonla para kazanmış,
meta olan kadın gibi 100 lercesini sıradan geçirmiş,
meta olan da meta olduğuyla kalmış.
olan meta olan kadından hoşlanan zavallı erkeklere olmuş.zaten büyük balık küçük balığı yer. normaldir.
meta
isim (meta:) Arapça met¥¤
1 . Mal, ticaret malı.
2 . Elde bulunan varlık, sermaye:
"Batıdan aldığımız öteberi arasında en kıymetli meta kendi memleketimizi karış karış dolaşma arzusu olmalıdır."- B. R. Eyuboğlu.
Sahip, malına benzermiş raflar.
Metalaşma sadece kadınlara özgü bir kavram değildir.
Etrafınıza bir bakın istersiniz. Metalaşmış ve benliğini yitirmiş bir sürü erkek de göreceksiniz. Bilmem hangi popçuya topçuya ıvır zıvır varsa benzemeye çalışan.
Ayrıca özellikle kadınlar için yayınlanan degiler de var. Bunlara ne demeli peki. Orada da metalaşmış, bedenini satan erkekler var. Bunlara ne demeli?
Uzun lafın kısası metalaşma yalnızca kadınlara ait bir kavram değil.
Nerdeyse bütün toplumların bütün bireylerini etkileyen bir durum.
Kaybolmuş bir kentin eskicisiydi
Makineleşmeye karşı duyguları topluyordu
Saygılar
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
kendini pazarlayamazsan ormandaki kütük gibi gibi kuytu bir köşede çürümeyi beklersin.bu her konuda böyledir.
Taş atmayın bana
Kendini pazarlayacağın kişiler meta ise sen de metasındır.
taş atma niyetimiz yok. alınma niye alınıyosun?
konu nerdeeen nerelere gelmiş.
şeyi diyordum bu kaplanların hayatı ne güzel. herif 11 ay dışarda geziyor senenin 1 ayı geliyor, 11 ay kafa rahat; imreniyorum bu hayvana.
gerçi o 1 ay dırdırdan öyle bir geriliyorki önüne geleni öldürüyor
-nerdeydin 11 aydır boyu devrilesice herif
-la karı git zaten demin biriynen kavga ettim godummu uzatırım
-ben babamın evine gidiyorum
-la babanı geçen yolda gördüm öldürdüm
Zuhahahaha
kütük kardeş senin bu takma adı ne zaman görsem kutucuk diye okuyom,ama sonradan kütük olduğu aklıma geliyo nedenini bende anlamadım hala niye böle oluyo,dejavü oluyom galiba...
Klasik "Gelişmiş İbrahim" sendromu, tedavisi henüz mevcut değilkütük kardeş senin bu takma adı ne zaman görsem kutucuk diye okuyom,ama sonradan kütük olduğu aklıma geliyo nedenini bende anlamadım hala niye böle oluyo,dejavü oluyom galiba...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)