varlıkları bir dert yokukları bir dert ama kafaya takmaya değmez
varlıkları bir dert yokukları bir dert ama kafaya takmaya değmez
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Dostum altında metal bi sevgilin var ya... daha ne istiyooonnnn...
KSK FOREVER ... 35½
kz dedıgın (ıstısnalar harıc) motor gıbıdır bınmesını bılırsen senı sırtında tasır, ama bıde bılmezsen ılk sarsıntıda kaldırır atar. Benı sorarsan eskıden ıyı motor surerdım ama son bındıgım hayabusaydı ve ben onu ıdare edemedım. sonuc kaldırdı attı.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
boşver arkadaşım uzak durmak en iyisi yoksa canım saçımın rengi nasıl olmuş sen beni sevmiyorsun bunu ispatla diye sorarlar
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bulamadın ya bi kız, böyle yaparak avut sen kendini avut, görürüm ben seni, bulsan hiç kaçırmıycan ya neyse, konuşmayım ben daha fazla...ylmzzz adlı üyeden alıntı
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
yav geçen bulduk kız nazlı birşey çıktı, en son bulduğumu da motordan düşürdüm ama nerde düşürdüm onu bilmiyomgcc_ondr adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
valla arkadaşım çoğu arkadaş gibi boşver takma kafan giyemiyeceğim insanın aşık olması harika bir şey o zaman ne motor ne bir şey görür gözün şarkılar bir başka güzel gelir kulağına ilkbahara yaza hep özlem duyarsın izlediğin bir aşk filmindeki başrol oyuncuları sen ve sevgilindir aslında ve bir bayan için en güzeli sevgilinin omzuna yaslanmaktır.aşk güzel şeydir aslında ancal aşık olunca anlarsın bunu canım aşkım benim dersin onu her gördüğünde bazen uzak seni beklerken gözlersin onu kendi kendine ne kadar şanslı olduğunu düşünürsün umarım sen de aşık olursun ne diyeyim
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Başlık hakkında birşey soracağım:
"Hiç sevgilisi olmayan varmi?" demişsiniz, peki "azıcık sevgilisi olmayan" ya da "biraz sevgilisi olmayan" veya "baya sevgilisi olmayan" var mı peki aramızda?
Ben her kişiye bir sevgili kampanyası başlatıyorum...
Ahh ahh , sezon açıldı , benim de sevgilim yok.....
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ya ne diyimki dünya adaleti
bi tarafta 1 damla sevgiye muhtaç
bir tarafta ihraç fazlası
siz diyin baş ağrısı ben diyim baş tacı
yorgun argın buz gibi eve gelin
radyoda bir aşk şarkısı
değerlendiremediğiniz cesaret edemediğiniz değerler
maalesef umursamadığınız aman dediğiniz şeyleri çok arayacaksınız
o baş ağrısına muhtacım işte
umarım anlayan anlar
amin amin
eller açıp da dua edelim , şu fani dünya da gelmiş geçmiş , bana da sevgili yok mu diyen bütün fanilere , hayır babaları , hz.muhammed in evlatları , müslüman cemaatinden , allah ın nimetlerinden yararlanamayan bütün kullarına , hayırlı eşler , sevgililer nasip etsin....
Amİn......
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ne diyimki kızmayın ama mideden yazmışsınız biraz
yalnız kalmamışsınız galiba
bi bilseniz ne kötü olduğunu
şu yalan dünyada el açıp da amin diyen bütün kullarının dualarını kabul eyle...
yaw ben de çok hoca moduna girdim.
şimdi haber özele çıkacaz..
MOTOSİKLET.NET de yalancı hoca diye , haber konusu oluruz walla
Yanlızlığı yaşamak da güzeldir
Madem duaya başladık, iki dua da benden (Kaynak: Otostopçunun Galaksi Rehberi, Douglas Adams, Kabalcı Yayınları 2005)
1. Tanrım beni bilmem gerekmeyen şeyleri öğrenmekten koru. Hatta beni bilmediğim şeyler olduğunu öğrenmekten de koru. Öğrenmemeye karar verdiğim şeyler olduğunu öğrenmemeye karar verdiğimi bilmekten koru.
2. Tanrim tanrım tanrım... Beni yukarıdakı duanın sonuçlarından koru.
Benim versiyonum:
1. Tanrım beni bilmem gerekmeyen yalnızlığımı öğrenmekten koru. Hatta beni bilmediğim kadar yalnız olduğumu öğrenmekten de koru. Öğrenmemeye karar verdiğim bir yalnızlığım olduğunu öğrenmemeye karar verdiğimi bilmekten koru.
2. Tanrim tanrım tanrım... Beni yukarıdakı duanın sonuçlarından koru.
ah ah musti arkadasım ne diye bilirim gercekten de haklısın 2 senedir ailemden ayrıldım ve tek basıma oturuyorum ve benimde yok ve o boslugu yasıyorum ve cıldırıyorum
Wayy bea , motosiklet.net'in yanlızlık potansiyeli ne kadar fazlaymış...
Ben de yanlızım , hemde sadece kendi kalbimin sesini duyacak kadar yanlızım , gerisini siz anlayın...
sevgilin olcak ama kaptan gibi hani derler ya her limanda bir sevgilim var diye(demir atmayacaksın ama) hepsini ayrı şehirde tutacaksın hepsi biyerde oldumu sakıncalı yakalanma riski çok bende yakında yakalanırımya hayırlısı
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
he heyyy... Önünde sonunda sende tadarsın. Dostummm Dünyada kızmı bitti. Düşündüğün şeye bak. saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)