ee peki hani dürüstlük önemliydi vs.
ee peki hani dürüstlük önemliydi vs.
uyan musti uyan. 21. yüzyıldayız. önemli olanın dürüstlük olması lazım, ama önemli olan para. bu her konuda geçerlidir, bu başlığa atfetmeyin sadece.
May the Force be with McLaren Mercedes
water ve watergun tşk ettim
ama bir kız için yada 3-5 kuruş için kişiliğimi bozamam
variim yalnız öleyim ama en azından arkamdan iyi insandı desinler
benim için yarın yok
belkide senelerdir ondan oyalandım yalan söyleyemem çünkü
hele kibirim hiç olmaz olduğumu anlatırım
neyse
ben de onu diyorum. a ilkesine inanıyorsan, ve tüm dünya b ilkesine inanıyorsa a'dan vazgeçmeyin. tabii b'ye inanmaya başlarsanız da zorla a ilkesinde durmayın.
herkes kendinden sorumludur. yıllar sonra vicdanınız size hesap sorduğunda "ama o şöyle yapmıştı da ben de istemediğim halde böyle yaptım" geçerli bir mazeret olmayacaktır.
hayatımda tek varlığım aklım bide işte inandığım değerler bu yolda gidiyorum
hiç bir yanyola sapmam kızmış vs. önemli değil yalnız ama doğru ölmeyi kabullenirim
yalnız kızların % 80 nden şunu duyuyorum dürüstlük önemli
yalan küllli yalan
olay budur adamım.musti81 adlı üyeden alıntı
Allah kadının da erkeğinde merdi ile karşılaştırsın.
erkek üniversite bitirip,askerlik yapmadan,gelip kalantor bir işe girip,okkalı bir maaşa kavuşmadan,yani 30 undan önce ne toplum ne de kadın tarafından kesinlikle adam yerine konmaz.(erkek bunlara sahip olmadan karşı cinse duygusal bir şeyler hissetse bile adama gülerler).erkek hayatının en çileli dönemerinde (15-30 arası) karşı cinsten destek değil aşağılanma görür.erkek 30 yaşına gelip de bunlara sahip olunca artık güçlüdür ve toplumdan kadınlardan ilgi görür.tabi ki o saatten sonra o yaşadıklarının acısını çıkarıyorlar.evet HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VARDIR AMA ADAM O BAŞARIYI ELDE ETTİKTEN SONRA GELİR O KADIN......gençken(15-30 arası) kadın güçlüdür ezer, orta yaşta(30-45) ise erkek güçlüdür. gençken yaşadığı rezilliklerin acısını çıkarır.etme bulma dünyası.zorunuza gitmesin.watercolours adlı üyeden alıntı
ama bulsa o ideal erkeği ne para ne pul hiç bişey önemli değildir...[COLOR="red"]HAYATI HİÇ TANIMIYOSUN DÜNYA BU KADAR İYİ DEĞİL
onurlu bir insan karşısındakine göre değil, kendi değer yargılarına göre hareket eder.DOĞADA TÜM CANLI TÜRLERİNDE EŞLERİ DİŞİLER SEÇER.erkek kendi seçenektir zaten.. bu yüzden erkek gidip de ben buyum arkadaş doğrum bu beni olduğum gibi kabul et diyemez.bunu derse hayatı boyunca pohpohlanmaya alışmış kadın egosunun sarsılsığını düşünür yığınla da alternatifi olduğu için anında dik kafalı erkeği anında şutlar..eğer o kadını kıskanıyorsan sen de başka kadına bakmayacaksın, bu kadar, nokta.[/QUOTE].......o zaman siz de biriyle birlikteyken adam olun da 35 sene önceki ilkokuldan erkek sınıf arkadaşlarınızla maaaaaaalleden çocukluk arkadaşlarınızla abuk subuk saçma sapan laubali mubabbetlere girmeyin.resmen gel beni aldat diyosunuz çoğu zaman.tabi rahat huzur batar kadına zaten illa acı çekicek, buna da EAŞK dicek.
ne demek hepimiz gay mi olacağız (allah korusun)) Katılmıyorum bu fikre--ama şöyle olabilirdi 'bol haşhaş bol vitamin'darky adlı üyeden alıntı
yes money yes a lot of girl
çağımızın kızları gıyıme kusama baktıkca bu hep boyle gıder
biz tek kanallı TRT dönemi çocuklarıyız. 1990 yılında STAR 1 adıyla ilk tv açıldığında 12 yaşında falandık.TRT den alacağımızı aldık.türkan şorayın oynadığı fedakar AŞIK OLABİLEN DUYGULU kadınları,kadir abidinin oynadığı aşık ve sahiplenici erkeği görerek büyüdük beynimize yerleşti.sandık ki biz de öyle oluciiiz.ama sokağa çıkıp da insan içine karışıtığımızda bunların hepsinin uydurma olduğunu gördük. ne aşık olan fedakar duygusal kadınlar ne de aşkına sahip çıkmaya çalışan erkekler kalmıştı ortada.analarının da gazlamasıyla,güce yani para ve statüye allah gibi tapan oynak kızlar ve onların suyuna gidip parsayı toplamaya çalışan şaklaban erkekler sarmıştı her tarafı.biz de kadir abi ekolünü temsile den gençler olarak yeri geldi efendi çocuk olduğumuz için sıkıcı, yeri geldi kızın dieğr erkeklerle sürtmesine tepki gösterdiğimiz için kro, yeri geldi yobaz damgası yedik.sonuç olarak gördük ki o kadınlar filmlerdeymiş. biizm de dönüşümüz muhteşem oldu tabi.çocuğum olsa 30 una kadar sadece kariyer düşünmesini ve karşı cinsten hiç bir şey beklememesini ve sallamamasını beynine beynine kazırım.ulu insan nasretti hocam 500 yıl önce söylemiş.PARAYI VEREAN DÜDÜĞÜ ÇALAR! biz yaşayarak fark ettik kimse anlatmadı.
adam yerine konmak için GÜÇ=STATÜ,PARA gerekliyse o zaman onlara sahip olunca da büyük bir zevkle ve şevkle FİYATIN NE KADAR demek en doğal hakkımız
GüÇ=STATÜ+PARA eşitliği gerçektir. ama gerçek olması aynı zamanda doğru da olduğunu göstermez. kadınlar, evet, eski erkek arkadaşlarıyla çok konuşurlar, çünkü onları arkadaş bilirler. oysa onlarla konuşurken hepsinin kafasında olan "acaba?" soru baloncuğundan habersizdirler.
şimdi... 30'undan sonra acısını çıkarttım diyorsun. oysa 15 yaşındayken nefret ettiğin tipler 30 yaşındaki insanlardı. yani nefret ettiğin şeye dönüşmüşsün. intikam duygusu bir insanı böyle değiştirir işte.
erkeklerin doğasında vardır abartı.
yanılıyorsun erkekler küçümsemeye kadınlar abartmaya eğilimlidir daha çok.watercolours adlı üyeden alıntı
erkekler sadece daha şiddetli tepki verirler kadınlara göre.
yani böyle bi gerçekliği kabul ediyosunT_uruncu adlı üyeden alıntı
niye? her erkek kendi özelliklerini abartır.
yok öyle bi şey biz erkek deilmiyizwatercolours adlı üyeden alıntı
@raflar
Sen kadınlar konusunda başarısızsan bunun sebebi sadece kadınlar değildir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)