yaz dishy çekinme
disy niye yazmıyosun ne güzel muhabbet ediyoruz şurda. ......şaka maka,spedy nin tip de tam türk kadının hasta olduğu esmer,kara erkek modeli. harbiden türk kadını içinde en popüler tiptir o..bizim tip de gerçek kesitteki sarıbıyık gibi anasını satıyım..bizi beğenmiyolar ühü ühüe!
korkuyo hatunlar...
yok ben yazarsam olay muhabbetten çıkar. musti bilir dimi
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yaşlanınca kesin nouri alchoe YE benzicem ben
valla açık görüşlü insanlarız görüşlere saygı duyuyoruz.kimsenin içinde bişey kalmasın.
ya kiracının 8 yaşında oğlu lösemi olmuş
yazık gecmıs olsun
Yeni yine yeniden
ıyılesme umudu varmıymıs
Yeni yine yeniden
allahtan umut kesılmez
Yeni yine yeniden
adamım bu resim benim kimseden korkmadığım için ve tipimden memnun olduğum için resmimi çekinmeden koydum, teşhislerinde her zamanki gibi yanılıyorsun türkiyede en az 30 milyon erkek var hepsini üç kalıba sığdırman dar görüşlülüğünün ifadesidir...raflar adlı üyeden alıntı
en büyük çelişkin ise beni m . ali erbile benzetmen benim gibi olmak istemen ve ben gibilerden uyuz olman
qroyum ezelden anlamam ben güzeldenspedygonzales adlı üyeden alıntı
kafamı ez der bu gönül
haaa haaa rafları bi grup adam kadın kılıgına girip kacırmıs bundan yıllar once...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
ben türkiye'den değilim. bizim oralarda çiftler içinde sen ve ben yoktur, biz vardır. evliliğin "taktım yüzüğü, kadın/erkek cepte artık, don atlet gezebilirm artık" mantığı yoktur. ikili ilişkiler çocuk gibidir. sevgi ve ilgi ister. ilişkiyi oluruna bırakırsanız çökmesi kaçınılmazdır. bazen ilişkiye yapılan katılım eşit değildir, ama ideali eşite yakın olmasıdır. "hep"e karşı "hiç" de olabilir ama bu ilişki de "hep"in sabrı tükenene kadar yaşayacaktır.
birliktelik ilgi ister...
birliktelik özveri ister...
birliktelik, sevmediğin birşeyden sırf karşıdaki zevk alıp mutlu olduğu için mutlu olabilmek demek...
buna ne kadar yalaşırsanız o kadar doğru yoldasınız. bundan ne kadar uzaksanız, istediğiniz kadar karı/kız götürün (ne kadar iğrenç bir terim), istediğiniz kadar erkeği baştan çıkarın (bu da daha az iğrenç değil), yanlış yoldasınız...
saygılar...
watercolours
bir de 5x'in yaşadığı yontma taş devri var. erkek kadını ensesinden kavrar ve ağzından tükürükler saçarak şöyle der: "bana bak kadın, sen artık benimsin"
sevgiler...
w2c4
May the Force be with McLaren Mercedes
cıddı benımde sevgılım olmadı 1-2 tane oldu ama gec onları
Yeni yine yeniden
MUSTİ lösemili çocuğa üzüldüm , iyileştirebiliyolar, zor ama oluyor.allah sabır versin güç versin..çok üzücü.
WATER COLOURS doğru söylemiş.ama burdaki ilişkilerde ben kavramı var maalesef. kadınımız kendine tapar.
SPEDY türkiyede 30 milyondan fazla erkek var ama hepsi 3 kalıp demedim.tabi ki 3 den fazla o kalıplar,,,, ama belli modeller tabi ki var. senin tip de zampara tipi yani.tatil yörelerinden otellerde çalışan acayip zampara tipler vardır felaket hatunlarla takılırlar,, onları da andırıyosun biraz.
ALESTA ne çok bi çocuksun sen bea
OKAN çok bişey kaybetmiş sayılmazsın
eskiden erkeklerinin ellerini öpremiş analarımız sanırım
şimdi
abı valla ben manıta ısıyle urasmıyorum kımsedede gozum yok evlenmeyede nıyetım yok
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)