estağfurullah erayım nacizane uzay mekiği değilki bu varolan herkezin uçma tutkusunu gerçeğe dönüştüren bir durum ve aynı zamanda benimde çocukluğumdan kalma yarım kalan bir heves
inşallah önümüzdeki yaz eğer durumlarım düşündüğüm gibi giderse gökyüzü ile tanışma fırsatı bulacağım , aslında şu paramotor trayk olayı çok güzel hem 2 kişi hemde tek uçma şansın var tabi bu en güvenli ve en sağlam yollardan olmalı
uçmak hayali ,uçabilmekten başka bir şeydir , bir çok insan uçmuştur aslında , yolcu uçaklarıyla vs. vs. ama kontrolün sende olsuğu ve müsait havayı yakaladığın gün ve saatte uçmaya değer biçebilirmisin ?
evet bunun bir bedeli var belkide 30 dakika sürmeyen bir uçuş karşılığı 100 ve üzeri lira demek , konu bu değil ben kendi paramotorumu kendim yapıp uçmayı düşünüyorum , ki hiçte olmayacak bir şey değil , tabiki kanadı hazır almak durumundayım , yaptığım araştırmalarda türkiye şartlarında teknik malzeme, mataryali, güvenli ve konforlu uçuşlar için bulup kanadı kendi imkanlarımla yapmanın imkanı olmadığını gördüm ,
ama alt motor ve trayk dediğimiz kısmın üstesinden gelmek oldukça kolay sadece emek ve çalışma ile olacak işler tabi birazda malzeme
valla bu heves bende pek geçeceğe benzemiyorki kafama takıldı bile çoktan zaten takılıydı aslında
sadece zaman olarak artık zamanı geldi ,
bundan 22 yıl önce tek parmakla org çalmaya başladığımda benle dalga geçenler dinlemek isteyenlere artık hiç bir şey çalmıyorum
uçmayada aynı gözle bakıyorlar arkadaş onlar öyle yaptıkça içimi bir heves hırs kaplıyor
hem sonra içişleri bakanlığından tam desteğim ve onayım var bir tur karşılında
tutmayın beni uçacam arkadaş
öperim gıdıştan