...
Öncelikle babanıza geçmiş olsun, acil şifalar.Bunu öylesine söylemiyorum, babam da kalp hastası, anlayabiliyorum.
Küçük oğlunuzun da erken farkedilmesi hayırlı olmuş, benim gibi 10 sene takmaz gözlük en azından.
Sonrasında:
Bu kadar sinirlenmenize gerek olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta yüzeysel bir hesap yaptığımı, bu konuda derine inecek tecrübem olmadığını da belirttim değil mi? evet.
Bu anlattıklarınız sizin her ay ödeme yaptığınız işler midir?
yani her ay buzdolabı bozulup her ay oğlunuza gözlük alıp her ay tuvalet musluğunu değiştirir misiniz ?
Küçük oğlunuz için senelik 3bin lira dershane parası çok fazla. Nereden aldınız bu fiyatı bilmiyorum.
Ben Lise 3te 1650 ye yazılmıştım FEM e. Hani biz fetocuyuz, tayyipciyiz ya o yüzden FEM e gideriz hep.
Bu sene de aksilikler sebebiyle kasım ayında 1200e yazıldım, lise4.
Sonuç olarak tuvaletin musluğu için 100 lira isteyen adamı eve sokmam açıkcası.
Yine de her şey üstüste gelmiş ama bunları günlük gibi yansıttığınızı düşünüyorum biraz da.
Yine de baba olmak zor, eminim işinizdeki stres üzerine bunlar...
Babamın bana bisiklet aldığı zamanı hatırlattı durumunuz. Zamanında babam doğum günümde bana bisiklet alıyor ama babamın eskiyen ayakkabıları giydiğini görünce çocuk aklımla bisikleti satmaya götürüyorum, nereye satacağımı bilmiyorum. Haliyle satamıyorum. Akşam babam geldiğinde geri versin diye lafa giriyorum. Baba ben bisikleti sevmedim, babam da git lan odana eşek herif o kadar para verdim ben ona diyor. Sırtımda bir sıcaklık böyle
Sabah kahvaltısını eyfelin altında yapmadığınız aşikar ama ben zaten bu durum için iddialı çıkmadım, yine de sizin biraz abarttığınızı düşünüyorum. Nacizane.