Sizden daha magandası var mı? (Ailesi yanında polisten dayak yiyen baba)
Reklamlar
-
21 Haziran 2012, 11:02
kurucesmede calısıyoruz yaptıgımız ıs 200 tl lık malzeme dahıl karımız 40 tl falan . polıs kıcı kırık hundaı accent aracı almıs goturuyor durdurup arabayı alıyor amcam ve ceza oduyor falan fılan . fakat okadar onun bunun cocugu kıler jipleri lux otomobıllerı yemeye analarının bı tarafı yemıyor . bunlara kufur etmeyelımde kıme kufredelım ecladını elıne verdiklerim
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Reklamlar
-
21 Haziran 2012, 11:13
Moderatör
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Him..
Olabilir ama gündem değiştirmek için küçük bi sebep sanırım bu.
Günaydin
Gunaydin, sinek ufaktir ama mide bulandirir Sinan'im. Nihayetinde su andaki gundemimiz bu konu, dunki konu burada silindi, haber bultenlerinde de silinir bu aksamdan sonra.
-
21 Haziran 2012, 12:30
bu haberde, satırların arasında kalmış iki ayrıntıya dikkat çekmek istiyorum.
dayak faslından önce, tartışma sırasında bu vatandaşın telefonla kürtçe konuştuğunu duyan polisler gaza gelmiş "vaaay demek sen teröristsin" diye saldırmışlar. yazık halimize, bu kadar mı insanlığımızı, hoşgörümüzü yitirdik. terör üzerinden siyaset yapan, toplumu bu hale getirenler utansın!
ikinci ayrıntı, dayak yiyen vatandaşımız askermiş. malum, bizim toplumda askerlik anıları sıkça anlatılır. askerin düğmesini koparmak 5 yıldan başlar. hemen herkesin uydurduğu bir "askerdeyken polisle kapışma/polise kafa tutma" efsanesi vardır. adam er, olsa olsa erbaş çavuş, askerliğini yapmaktadır "polise şöyle sövdüm, böyle vurdum, ayaklarıma kapandı, aman asker abim diye yalvardı..." masalları anlatır. bu kardeşimiz de muhtemelen bu masallardan fazlaca dinlemiş, dinlediklerinin birazını gerçek sanmış ve polislere kafa tutmuş
polisin yaptığını mazur göstermez; fakat bir dakika düşünmek gerek istanbul'da o saatte ayakta olan, o caddeden geçen yüzlerce kişi vardır. Polislerin canı sıkılmış, birilerini dövüp deşarj olmak niyetindelermiş, piyango bu kardeşimize mi çıkmış?
-
21 Haziran 2012, 15:26
bende bir polis olarak bu olaya karışan polisleri kınıyor bi olay varsa bu şekilde müdehale edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Her meslekte çürük elmalar olduğu kadar bizim meslektede var. yazılanları baştan sona kadar okudum benimde polis olmama rağmen polisle bir çok özellikle trafikle olumsuz durumlarım oldu. daha geçen gün suçu sadece polis üniforması giymek olan arkadaşımızı yemek yerken öldürüp altı aylık çocuğu yetim kalan polisler varken bu kadar ağır itham genelleme yapan arkadaşlar için söylüyorum çok üzücü.Tek sevindiğim tarafı çok büyük olan motorcu camiasının çok azı bukadar ağır ithamlarda bulunmuş.evet bizde her memur gibi vatandaşın ve kendimizin verdiği vergiler sayesinde maaş alıp ailemizi geçindiriyoruz, karşılığınıda sonuna kadar verdiğimizi düşünüyorum sen düşünmeye bilirsin saygı duyarım ama küfür derecesine varan yazdığınız yazıları tekrar okumanızı tavsiye ederim bizde etten ve kemikten insanlarız uzaydan gelmedik, bizimde anamız babamız var, sizin gibi bende motor sevdalısı biriyim. genelleme yaparken birilerinin gazına gelmeyelim.
-
21 Haziran 2012, 16:27
aslanefe09 adlı üyeden alıntı
bende bir polis olarak bu olaya karışan polisleri kınıyor bi olay varsa bu şekilde müdehale edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Her meslekte çürük elmalar olduğu kadar bizim meslektede var. yazılanları baştan sona kadar okudum benimde polis olmama rağmen polisle bir çok özellikle trafikle olumsuz durumlarım oldu. daha geçen gün suçu sadece polis üniforması giymek olan arkadaşımızı yemek yerken öldürüp altı aylık çocuğu yetim kalan polisler varken bu kadar ağır itham genelleme yapan arkadaşlar için söylüyorum çok üzücü.Tek sevindiğim tarafı çok büyük olan motorcu camiasının çok azı bukadar ağır ithamlarda bulunmuş.evet bizde her memur gibi vatandaşın ve kendimizin verdiği vergiler sayesinde maaş alıp ailemizi geçindiriyoruz, karşılığınıda sonuna kadar verdiğimizi düşünüyorum sen düşünmeye bilirsin saygı duyarım ama küfür derecesine varan yazdığınız yazıları tekrar okumanızı tavsiye ederim bizde etten ve kemikten insanlarız uzaydan gelmedik, bizimde anamız babamız var, sizin gibi bende motor sevdalısı biriyim. genelleme yaparken birilerinin gazına gelmeyelim.
Ben kızmıyorum bazen hak veriyorum meslektaşız nereleri görüyoruz ....insanlarda bize önyargılı hep
ama anlam veremediğim bir olay bu..yaptıkları normal değilde neden bu kadar büyük bir tepki var anlamadım ?
yani yol verme davasına oraya okadar ekip gelip o vatandaşa saldırması çok ilginç inşallah gerekenler yapılır..
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
21 Haziran 2012, 17:44
Bu olayı kaydeden arkadaşın durumunu merak ediyorum.bi sakata gelmesini istemem doğrusu.
-
21 Haziran 2012, 19:33
myagdi adlı üyeden alıntı
dayak yiyen vatandaşımız askermiş. malum, bizim toplumda askerlik anıları sıkça anlatılır. askerin düğmesini koparmak 5 yıldan başlar. hemen herkesin uydurduğu bir "askerdeyken polisle kapışma/polise kafa tutma" efsanesi vardır. adam er, olsa olsa erbaş çavuş, askerliğini yapmaktadır "polise şöyle sövdüm, böyle vurdum, ayaklarıma kapandı, aman asker abim diye yalvardı..." masalları anlatır. bu kardeşimiz de muhtemelen bu masallardan fazlaca dinlemiş, dinlediklerinin birazını gerçek sanmış ve polislere kafa tutmuş
ben de böyle bir saçmalık olduğunu düşünüyorum, sonrasında dayak yiyen illa ki tahrik etmiştir ama cahille cahil olunur mu, ona ayak uydurulur mu hiç! 1-2 polis bu olayda olsa kamuoyu tepkisi yine az olurdu ama sanki amerikada zamanında zencileri döven ırkçı polisler gibi gözüme göründüler, o kadar çok polisin saldırması, yere düşen adamı öldüresiye tekmelemeleri, ayrımaya gelen akrabasının da dayak yemesi, vatandaşların geriye itilmesi çok enteresan, nerden o gücü buluyorlar, kim bunlar... gidip van da da öylesini kolaysa yapsınlar, oralarda ortada gezmeye korkarlar, ya da bir pkk gösterisinde kahramanlık yapsınlar, türk bayrağının yakılmasına engel olsunlar, apo posterlerini asanları yakalasınlar, askerle ne alıp veremiyorlar, çok yazık ...
polis bizim güvenliğimizi sağlayacağına vatandaş olarak o görüntülerden sonra acaba bize öyle bir durum olsa ne yapmamız lazım diye düşünmemek elde değil, ben mesela askerliğimi tunceli de ağrı da kırsal da gönüllü yapmış korkusuz biri olarak dayak yemeğe yatkın, alışkın, müsait biri değilim, orada dayak yemek yerine birini rehin alsam başım derde ne kadar girerdi merak ediyorum, kendimi öldürtürdüm yine de onlara boyun eğmem, o dayağı yemezdim ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
21 Haziran 2012, 20:27
Serkan aynı yaştayız! Yeni bir poliste değilsin, bir düşün bakalım bu kadar münferit bir olayda neden tüm polis teşkilatı topa tutuluyor, küfre varan yorumlar yapılıp, lanetler okunuyor. Üstelik mesleğiniz gereği can tehlikeniz var, şehit olanlarınız var ama yine de toplumda bir antipati var polise karşı.. Bence nedeni senelerdir sürüp giden benim memurum işini bilir zihniyetidir. Senelerdir polislerin geneli, özellikle trafikçiler haketmedikleri kazançları, durumları toplumun gözüne soktular. Ben bugüne kadar hangi polise değsem maddi/manevi zarara girdim. Küçük bir örnek; sene 2004 komiser emeklisi ev sahibimiz vardı leventte çalışıyorum, arkadaş en son evden çıkarken depozitoyu vermemek için 10 takla attı. Git gel başını yedim de yarısını alabilmiştim. Bende lanet ettim Allahından bul diye, bir hafta geçmedi Rolex(!!!) saatini kaybetmiş mahallede aranırken önüme çıktı..
Bence sivil toplum olarak yeterince organize olamıyoruz, işten el çektirilen şu 5 polisin durumunu takip edecek, sorgulayacak, aldıkları cezayı kamuoyuyla paylaşacak oluşumlar yok! Polis hatalarını örtbas etmek, kauçuk jobların yerine kemik kıran çelik jobları vermek içinizdeki "kötü" polislerin daha da cesaret bulmasını sağlıyor. Polisler kendi içlerinde mesleklerini yeterince sorgulayamıyor. Toplanıp konuşun arkadaş "biz bu toplumda neden sevilmiyoruz" neden yasalara saygılı vatandaş bizi sevip el üstünde tutması gerekirken, görünce lanet ediyor, görevinizi yapmadığınızı, hatta mafyayla işbirliği içinde olduğunuzu düşünüyor insanlar. Bu işte bir bozukluk var! Aslında sadece polis meselesi de değil toplumu ilgilendiren hiçbir yasadışı olayın takipçisi olamıyoruz. Ampül çetesinin sansür konusundaki çabaları, askere tu kaka polisi kendine yakın tutması da gelinen noktada etkendir tabi.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
21 Haziran 2012, 23:30
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Serkan aynı yaştayız! Yeni bir poliste değilsin, bir düşün bakalım bu kadar münferit bir olayda neden tüm polis teşkilatı topa tutuluyor, küfre varan yorumlar yapılıp, lanetler okunuyor. Üstelik mesleğiniz gereği can tehlikeniz var, şehit olanlarınız var ama yine de toplumda bir antipati var polise karşı.. Bence nedeni senelerdir sürüp giden benim memurum işini bilir zihniyetidir. Senelerdir polislerin geneli, özellikle trafikçiler haketmedikleri kazançları, durumları toplumun gözüne soktular. Ben bugüne kadar hangi polise değsem maddi/manevi zarara girdim. Küçük bir örnek; sene 2004 komiser emeklisi ev sahibimiz vardı leventte çalışıyorum, arkadaş en son evden çıkarken depozitoyu vermemek için 10 takla attı. Git gel başını yedim de yarısını alabilmiştim. Bende lanet ettim Allahından bul diye, bir hafta geçmedi Rolex(!!!) saatini kaybetmiş mahallede aranırken önüme çıktı..
Bence sivil toplum olarak yeterince organize olamıyoruz, işten el çektirilen şu 5 polisin durumunu takip edecek, sorgulayacak, aldıkları cezayı kamuoyuyla paylaşacak oluşumlar yok! Polis hatalarını örtbas etmek, kauçuk jobların yerine kemik kıran çelik jobları vermek içinizdeki "kötü" polislerin daha da cesaret bulmasını sağlıyor. Polisler kendi içlerinde mesleklerini yeterince sorgulayamıyor. Toplanıp konuşun arkadaş "biz bu toplumda neden sevilmiyoruz" neden yasalara saygılı vatandaş bizi sevip el üstünde tutması gerekirken, görünce lanet ediyor, görevinizi yapmadığınızı, hatta mafyayla işbirliği içinde olduğunuzu düşünüyor insanlar. Bu işte bir bozukluk var! Aslında sadece polis meselesi de değil toplumu ilgilendiren hiçbir yasadışı olayın takipçisi olamıyoruz. Ampül çetesinin sansür konusundaki çabaları, askere tu kaka polisi kendine yakın tutması da gelinen noktada etkendir tabi.
arkadaşlar bende size sonuna kadar katılıyorum ben yapılanları asla savunmuyorum ama birşeyler eleştirilecekse daha üslüplü eleştirilmesinden yanayım birilerini eleştirirken yapılan işin yanlış olduğunu savunurken işini dürüstce layıkiyle yapmaya çalışanları küstürmemek lazım. yazılanları okuduysan çok acımasız eleştiriler var okudukca içim sızladı.ama sizin gibi cevap yazanları okuyunca biraz içim rahatladı.çünkü ilk mesajımı yazarken çok büyük tepki alarak kötü mesajlar alacagımdan korkarak yazdım ilk mesajımı
-
21 Haziran 2012, 23:56
Süper Moderatör (BBRR)
coq adlı üyeden alıntı
yazacaklarim var ama uzun.
Daha dogrusu bir hikayem var.
Mevzunun ne oldugu hakkinda kafa yoranlari iyice yoracak kadar agir bir hikaye.
Ama dedigim gibi uzun.
Yarina kadar konuyu kitlettirmeyi basarmazsaniz yazarim.
Yazsana kardeşim bekliyoz burada ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
21 Haziran 2012, 23:58
Kurunun yanında yaşta yanar be Serkan, bende tasvip etmiyorum fakat tepkilerin aşırı olması toplumun bu mesleğe karşı ne kadar dolu olduğunun bir göstergesi! Vatandaş polisi gördüğünde huzur, güven duyması gerekirken tam tersi huzursuz oluyor. Ve gittikçe daha da kötüye gidiyor. Polis teşkilatı bence yeni joblar alacağına toplumla uzlaşmanın, imajlarını tersine çevirmenin yolunu bulsa daha akıllıca olur.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
22 Haziran 2012, 00:00
Süper Moderatör (BBRR)
aslanefe09
aydınlı kardeşim haklısın tabiki beş parmağın beşide bir değil.. diğer arkadaşlarda eleştiri yaparken ona göre davranırsa memnun olurum ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
22 Haziran 2012, 00:05
arkadaşlar bende size sonuna kadar katılıyorum ben yapılanları asla savunmuyorum ama birşeyler eleştirilecekse daha üslüplü eleştirilmesinden yanayım birilerini eleştirirken yapılan işin yanlış olduğunu savunurken işini dürüstce layıkiyle yapmaya çalışanları küstürmemek lazım. yazılanları okuduysan çok acımasız eleştiriler var okudukca içim sızladı.ama sizin gibi cevap yazanları okuyunca biraz içim rahatladı.çünkü ilk mesajımı yazarken çok büyük tepki alarak kötü mesajlar alacagımdan korkarak yazdım ilk mesajımı
kardeş bu forumda türkiyenin son zamanlarının bir aynası işte, hırlısı var hırsızı var, sütü bozuk olanları var....
burada münferit bir olay tartışılırken elbette genelleme yapılmamalıydı, sonuçta teşkilatta eyileşmeler de var ...
geçen bir konuda birine pkk içinde suriyeliler, ıraklılar, iranlılarda var, bunlar artık terörü meslek edinmişler, ne enteresan di mi dedim, adam hiç de enteresan değil dedi, zaten, üstü kapalı olarak sempatizan olduğu anlaşılıyordu, sonra birkaç mesajına daha baktım, adam herkese herşeye muhalefet, o yüzden alınmamak lazım ama ortalığı boş bırakmamak da gerekiyor, zaten milliyetçiliği-vatanperverliği-Atatürkçülüğü yok etmeye çalışıyorlar, bu ortamda da sütü bozuklar kendini gösteriyorlar ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
22 Haziran 2012, 00:20
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Kurunun yanında yaşta yanar be Serkan, bende tasvip etmiyorum fakat tepkilerin aşırı olması toplumun bu mesleğe karşı ne kadar dolu olduğunun bir göstergesi! Vatandaş polisi gördüğünde huzur, güven duyması gerekirken tam tersi huzursuz oluyor. Ve gittikçe daha da kötüye gidiyor. Polis teşkilatı bence yeni joblar alacağına toplumla uzlaşmanın, imajlarını tersine çevirmenin yolunu bulsa daha akıllıca olur.
polis teşkilatı inan çok güzel şeylerde yapıyor vede yapmaya devam edecek ama medyada bunlar nedense yer almıyor hep kötü şeyler yer alıyor toplumu polisle ters düşürmeye çalışıyorlar bunlar hep birilerinin takdiği inanın teşkilatın içinde kötüler azınlıkta ama hep onlar gözönünde
-
22 Haziran 2012, 00:53
polis teşkilatı inan çok güzel şeylerde yapıyor vede yapmaya devam edecek ama medyada bunlar nedense yer almıyor hep kötü şeyler yer alıyor toplumu polisle ters düşürmeye çalışıyorlar bunlar hep birilerinin takdiği inanın teşkilatın içinde kötüler azınlıkta ama hep onlar gözönünde
kötüler azınlıkta değil malesef. bu kadar insan delirdimi yada biryerde anlaşıp ağız birliğimi ettilerde böyle konuşuyorlar, hayır tabiki. insanların polisle yaşadığı tecrübeler var ve bunların çoğu da kötü tecrübeler. kimsenin sadece televizyondan görüpte burada boş salladığını sanmıyorum.
-
22 Haziran 2012, 01:01
RunemagicK adlı üyeden alıntı
kötüler azınlıkta değil malesef. bu kadar insan delirdimi yada biryerde anlaşıp ağız birliğimi ettilerde böyle konuşuyorlar, hayır tabiki. insanların polisle yaşadığı tecrübeler var ve bunların çoğu da kötü tecrübeler. kimsenin sadece televizyondan görüpte burada boş salladığını sanmıyorum.
siz öğretmensiniz heralde okulda öğrenciye taciz eden öğretmenmi daha çok ilgi çeker medyada yoksa mesayisi bittikden sonra okulda kalıp fakir öğrencilere ders vern öğretmenmi
-
22 Haziran 2012, 01:16
siz öğretmensiniz heralde okulda öğrenciye taciz eden öğretmenmi daha çok ilgi çeker medyada yoksa mesayisi bittikden sonra okulda kalıp fakir öğrencilere ders vern öğretmenmi
Çok güzel bir örnek..
Adımız çıkmış 9'a işte herşey kötü yansıtılıyor iyi bir şeyimiz gösterilmiyor ki...
O yüzden ben bir şey yazmak istemiyorum burada genelleme yapan insanlara ...
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
22 Haziran 2012, 01:38
medya tabiki reyting getirecek şeyleri gösterir ama bakın ne diyorum. televizyondan görerek konuşmuyor bu kadar insan. kendi tecrübeleri var. okul hayatında kendi öğretmenlerimizi görmüşüzdür, kaç tane tacizci öğretmene denk geldik? sevmediğimiz öğretmenler olmuştur ama sevdiklerimizde olmuştur, dayak atan öğretmende olmuştur ama bunların sayısı genelin içinde çok azdır. televizyonda istediği kadar tacizci öğretmen desin, yıllarca okula gittik geldik, biliyoruz öğretmenleri az çok. aynı şey polisler içinde geçerli, bunca yıldır polislerle yaşadığımız tecrübeler var, isterse televizyonda süpermen gibi kahraman olarak gösterilsin, zamanında dayağı yemişsin, rüşvet aldığını görmüşsün, tehlikede olduğun zaman yardıma gelmemiş, televizyon istediğini göstersin, bu halde kimse sevmez tabi.
ayrıca önceki mesajlarımdan birindede yazmıştım, çok önemli olmasada yardımları dokunan polisler oldu, hala da unutmam onları ama bunlar sadece 2 kişi. bedduamı alanları ise sayamam, hatırladıklarım unuttuklarımın 10da biridir.
-
22 Haziran 2012, 02:00
RunemagicK adlı üyeden alıntı
medya tabiki reyting getirecek şeyleri gösterir ama bakın ne diyorum. televizyondan görerek konuşmuyor bu kadar insan. kendi tecrübeleri var. okul hayatında kendi öğretmenlerimizi görmüşüzdür, kaç tane tacizci öğretmene denk geldik? sevmediğimiz öğretmenler olmuştur ama sevdiklerimizde olmuştur, dayak atan öğretmende olmuştur ama bunların sayısı genelin içinde çok azdır. televizyonda istediği kadar tacizci öğretmen desin, yıllarca okula gittik geldik, biliyoruz öğretmenleri az çok. aynı şey polisler içinde geçerli, bunca yıldır polislerle yaşadığımız tecrübeler var, isterse televizyonda süpermen gibi kahraman olarak gösterilsin, zamanında dayağı yemişsin, rüşvet aldığını görmüşsün, tehlikede olduğun zaman yardıma gelmemiş, televizyon istediğini göstersin, bu halde kimse sevmez tabi.
ayrıca önceki mesajlarımdan birindede yazmıştım, çok önemli olmasada yardımları dokunan polisler oldu, hala da unutmam onları ama bunlar sadece 2 kişi. bedduamı alanları ise sayamam, hatırladıklarım unuttuklarımın 10da biridir.
Hocam bizim meslekte daha fazla olabilir haklı olduğun çok konuda var....
Ama sizin meslekte bile rüşvet var...
Eminim buna öğrencileri geçirmek için rüşvet alan yok mu peki?
Ben okulla pek işim olmadığı halde biliyorum sen daha iyi bilirsin..
he sakın yanlış anlama bu olayı yapan polisleri savunmuyorum....savunmam da...cezalarını bulsunlar en kötüsünden.
Fakat her mesleği kötüye kullanan istisnalar vardır...polislerin fazla olabilir......
Genelleme yapmak yanlış olur..
Amacım muhalefet olmak değil ..bende üzülüyorum sürekli bir ön yargı var...
Ama bazı arkadaşlarda çok acımasız konuşuyorlar
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
22 Haziran 2012, 02:28
Birkannn adlı üyeden alıntı
Hocam bizim meslekte daha fazla olabilir haklı olduğun çok konuda var....
Ama sizin meslekte bile rüşvet var...
Eminim buna öğrencileri geçirmek için rüşvet alan yok mu peki?
Ben okulla pek işim olmadığı halde biliyorum sen daha iyi bilirsin..
he sakın yanlış anlama bu olayı yapan polisleri savunmuyorum....savunmam da...cezalarını bulsunlar en kötüsünden.
Fakat her mesleği kötüye kullanan istisnalar vardır...polislerin fazla olabilir......
Genelleme yapmak yanlış olur..
Amacım muhalefet olmak değil ..bende üzülüyorum sürekli bir ön yargı var...
Ama bazı arkadaşlarda çok acımasız konuşuyorlar
ben görmedim rüşvet alan öğretmeni ama duydum, ne kadar doğrudur bilememem, günahını almiyim adamın. hatta rüşveti geçin öğrencisini evlenmek için kaçıran bile var. ama dediğim gibi çok çok nadir bunlar.
ama polis camiasında işini düzgün yapan adam çok çok nadir bulunuyor, haliyle insanlar genelliyor. hatta ille rüşvet, dayak bunlarada gerek yok, yoldaki polise emniyet müdürlüğü nerede diye soruyorum kibarlıktan şekilden şekile girerek, öyle bir konuşuyorki bir dövmediği kalıyor. Kibar da davranmasın istemem, "aha ilerde" de geç, ne bu asabiyet. Cidden insanların sevmemesi için çaba sayfediliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)