Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Sizden daha magandası var mı? (Ailesi yanında polisten dayak yiyen baba)

REKLAM ALANI
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    70 lerin genci ve 12 Eylül'ü yaşamış biri olarak garip bir şüphemi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu haberi, bugün sadece Habertürk ve Milliyet verdi, 14:38 de Vatan sayfaları da haberi geçti ancak 25-30 dakika sonra kalktı arşivde bile yok.

Yorum yapan ve eleştirenleri fişliyor olabilirler, paronoya demeyin attığımız her adım büyük ağabey tarafında kayıt altına alınıyor.

Uygun yer ve zamanda aleyhimize kullanılabilir. ( Aaaa bakın zamanında zaten böyle demiş vs vs diye savcı önünüze koyduğunda şaşırmayasınız.)
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blacklord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2010
    Sanki polisleri uzaylıymış gibi anlatan arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Polislerimiz gecelerini gündüzlerine katarak görevlerini yapıyorlar. Arada bir kaçtane kötü haber çıkıyor diye koskoca teşkilatı kötülemeyin. Askerden kacarken diye birini yanlıslıkla veya kasten vurdular.Emniyette kadının birine dayak attılar. bu gibi örnek çok var... ancak Başımız sıkıştığında gideceğimiz yer polis yada askerdir. Hukukun işleyişini bile bu birimler sağlar. Bence bu olaylar piskolojik sorunları veya ahlak-terbiye eksikliği olan bazılarının mecburen polislik mesleğini seçmelerinden kaynaklanıyor. Sadece polislerde değil her birimde her yerde bu tür insanlar karşımıza çıkabilir. Binlerce kişinin olduğu bir birimi genelleme yapıp kötülerseniz Haksızlık etmiş olursunuz.. Böyleleri direk meslekten men etmeleri gerek. Allah polisimizi,askerimizi ve tüm ülkemizi korusun....
    aslanefe09 bunu beğendi.
    http://www.flashokey.com

platipus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İKİ TEKER OLSUN DA
    Alıntı blacklord adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanki polisleri uzaylıymış gibi anlatan arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Polislerimiz gecelerini gündüzlerine katarak görevlerini yapıyorlar. Arada bir kaçtane kötü haber çıkıyor diye koskoca teşkilatı kötülemeyin. Askerden kacarken diye birini yanlıslıkla veya kasten vurdular.Emniyette kadının birine dayak attılar. bu gibi örnek çok var... ancak Başımız sıkıştığında gideceğimiz yer polis yada askerdir. Hukukun işleyişini bile bu birimler sağlar. Bence bu olaylar piskolojik sorunları veya ahlak-terbiye eksikliği olan bazılarının mecburen polislik mesleğini seçmelerinden kaynaklanıyor. Sadece polislerde değil her birimde her yerde bu tür insanlar karşımıza çıkabilir. Binlerce kişinin olduğu bir birimi genelleme yapıp kötülerseniz Haksızlık etmiş olursunuz.. Böyleleri direk meslekten men etmeleri gerek. Allah polisimizi,askerimizi ve tüm ülkemizi korusun....
    bu fişleme mevzusu gündeme gelince yazının altına imzamı atasım geldi.fişlendiğimi bilsem bile ancak bu kadar yalakalık yapabilirim, fazlasını beklemeyin a dostlar.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Dr.MZÇ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka isteğim var malesef
    Ben o polisi savunmuyorum bunu anla olur mu?
    ilk mesjla bu mesajınız uyuşmuyo malesef. Sonradanmı vaz geçtiz acaba? Bende o polisleri desteklemiyorum. Bu konuda hemfikiriz. Bu iyi bişey. Size kızdığım tek nokta eren özer arkadaşa sen kimsin demenizdi. Siz öpüşüp barıştınız bile. Ben ortada kaldım şimdi tamam ozaman bizde öpüşüp barışalım hem fikir olduğumuza göre. Barışalım.

blacklord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2010
    Yalakalıkla ne alakası var kurunun yanında yaşıda yakmayın demek istedim kısaca..
    http://www.flashokey.com

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk mesjla bu mesajınız uyuşmuyo malesef. Sonradanmı vaz geçtiz acaba? Bende o polisleri desteklemiyorum. Bu konuda hemfikiriz. Bu iyi bişey. Size kızdığım tek nokta eren özer arkadaşa sen kimsin demenizdi. Siz öpüşüp barıştınız bile. Ben ortada kaldım şimdi tamam ozaman bizde öpüşüp barışalım hem fikir olduğumuza göre. Barışalım.
    Hadi 3çümüz bir öpüşelim (Barışma babında )
    Sado

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi 3çümüz bir öpüşelim (Barışma babında )
    ooppss. Gurupmu yapıyoz yav? Gangbang tamam. Ben biraz coşuverdim. Kusura bakmasın

platipus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İKİ TEKER OLSUN DA
    Alıntı blacklord adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalakalıkla ne alakası var kurunun yanında yaşıda yakmayın demek istedim kısaca..
    güzel arkadaşım gerilerde aynı konuyu ele aldık.genellemeler kötüdür dedik. istisnalar vardır dedik. ama cidden bir düşün kendin yazmışsın ya yanlışlıkla vurulan sen olsaydın, veya dövülen, veya ne bileyim işin düştüğünde aşağılanan, terslenen? daha 14 yaşımdayken sıcak bir yaz gecesi evimin önünde otururken bana silah doğrulttuklarında veya evime hırsız girdiğindeki umursamaz davranışlarında veya ehliyet-ruhsat işleri yaptırırkenki lütufkar hallerinde bile zerre insanlık görmedim bugüne kadar.koca bir camiada iyileri vardır diyorsun da vatandaşın güvenliğini sağlamakla mükellef belinde silahı olan bir mesleğin hatası veya ahlaksızlığı CAN alıyor. en ufak bir iyimserlik bu hataların tekrarlanmasına yol açacaktır.kesinlikle nerede olursa olsun hata affetmeyen bir meslektir polislik.
    şartları kötü diyorsun bir arkadaş değinmişti gerilerde şartları kötü ama hakkını arayanları döverken keyiflerine diyecek yok!

İllere görede değişiyo polisin davranışları bence. mesela niğde polisi gayet mütevazi ven insanca yaklaşıyo vatandaşa bana göre . Başındaki emniyet müdüründen kaynaklanıyo olabilir .

Dr.MZÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 + Hero Xpulse 200
    Sevgili adem80 baktım ama o polisleri savunduğum cümle hangisi anlamadım. yinede barıştıysak sorun yok ama öpüşme faslını üçümüz sırayla yapalım birbirimizin kısmetini kapatmaya gerek yok :-P
    Hadi iyi geceler ;-)

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    polisle geçirdiğim iki tane iyi anı var.
    birincisi mecidiyeköydeki emniyette polise birşey sormuştum, gayet insani bir şekilde yardımcı olmuştu.
    ikincisi gebzede yanlışlıkla trafiğe kapalı alana girmiştim, karşıdan gelen motosikletli polis gayet kibarca uyarmıştı burası trafiğe kapalı, şuradan çıkabilirsin diye.
    Çok büyük yardımları olmadı ama Allah ikisindende razı olsun. Ama 27 yıllık hayatımda sadece 2 tane malesef.
    Allah şerefli polislere kolaylık versin, bu teşkilatta işleri çok zor.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Dr.MZÇ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili adem80 baktım ama o polisleri savunduğum cümle hangisi anlamadım. yinede barıştıysak sorun yok ama öpüşme faslını üçümüz sırayla yapalım birbirimizin kısmetini kapatmaya gerek yok :-P
    Hadi iyi geceler ;-)
    tamamdır o zaman. Hasta olursam size gelmem haa. Cerrahsınızdır falan. Bu yaştan sonra tekrar sünnet olmak istemiyom

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    yazacaklarim var ama uzun.
    Daha dogrusu bir hikayem var.
    Mevzunun ne oldugu hakkinda kafa yoranlari iyice yoracak kadar agir bir hikaye.
    Ama dedigim gibi uzun.
    Yarina kadar konuyu kitlettirmeyi basarmazsaniz yazarim.

10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazacaklarim var ama uzun.
    Daha dogrusu bir hikayem var.
    Mevzunun ne oldugu hakkinda kafa yoranlari iyice yoracak kadar agir bir hikaye.
    Ama dedigim gibi uzun.
    Yarina kadar konuyu kitlettirmeyi basarmazsaniz yazarim.
    bence hiç zahmet etme yarına kadar kitlenir konuya gelirsekde aksam üzeri haberlerde görünce kanım durdu.görevini iyi yaptığını bildiğim polislerde var şerefsizlik yapanlarda malesef....
    Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    söylenenler söylenmiş , tartışılacaklar tartışılmış, ufak yollu kızgınlıklar yaşanmış , sonra öpüşüp barışılmış
    ahaaaa iş siyasete dökülecek derken ,sular durulmuş , konu kitlenmemiş, bizim cog (ilkay) ağabeyimiz hikayesini yazmamış

son olarak bir çok arakadaş gibi, kavgaya , dayağa,eşimin yanında küçük düşürülüp köteğe kadar gelmesede , 36 yıllık yaşamımda sevgili polisimizden yana , saygıy, hürmet ve şevkatle yaklaşımına pek şahit olmadım , tabi allah videodaki gibi de durumlara düşürmesin kimseyi ,

beynimde, şuuraltımda öyle yer etmişki bu topicte tartışılan durumlar , bir gazete yada haber kanalında felanca polis aracında saldırıya uğradı vb. tarzı haberler okuduğumda , elimde olmadan aklıma gelen şey acaba bu topicte haberi paylaşılan olaydan ötürümü vuruldu ? diye düşünmeden edemiyorum , malesefff ve üzülerek .

tabiki tüm teşkilatı karalamak oldukça gereksiz olur , zira yine topicte konuşulup tartışıldığı gibi her meslek alanında mesleğini kötüye kullanan insanlar çıkacaktır , ne diyelim allah ıslah etsin benim kafa bu işe bu kadar basar ,

son olarak kendimi polis olarak o videonun içine koydum ve olaya empati kurarak yaklaşmak istedim , düşünüyorum düşünüyorum mantıklı bir açıklama bulamıyorum,

ama vatandaşın tarafından olaya baktığımda , karımın çoluğumun , çocuğumun yanında moktan bir sebep yüzünden bu köteği yemek bana oldukça ağır geliyor, birde kendinizi o adamın yerine koyun

bir kişiye karşı 5-6 polis memuru allah ne verdiyse, jop , tekme , uçan tekme , film gibi bir sahne ehhhhh ne diyelim ?

çingeneye yetki vermişler tutmuş babasını kesmiş uydumu ?
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    polislerin 5 i açığa alınmış. 3 tanesi fiske bile yemediği halde darp raporu almış. Vay uyanıklar vay. Şimdi tv de izledim. Bu nebiçim iştir yahu? Darp raporu almışlar?? Allaha havale etmek lazım.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dünki teror saldirisinin ardindan, insanlar sehitlerimizi, teroru konusurlarken, birden bire boyle bir olayin vuku bulmasi, dayak yiyen vatandasin "tek sucum kürtce konusmak" gibi bir beyanatta bulunmasi sizce de manidar degil mi?

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dünki teror saldirisinin ardindan, insanlar sehitlerimizi, teroru konusurlarken, birden bire boyle bir olayin vuku bulmasi, dayak yiyen vatandasin "tek sucum kürtce konusmak" gibi bir beyanatta bulunmasi sizce de manidar degil mi?
    Manidar derken?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manidar derken?
    Gundem degistirmek gibi mesela.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gundem degistirmek gibi mesela.
    Him..
    Olabilir ama gündem değiştirmek için küçük bi sebep sanırım bu.
    Günaydin
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)