Lucas adlı üyeden alıntı
Bak kardeşim, Ahmet'im, benim derdim parti değil, partizanlık değil. Defalarca yazdım, mevcut siyasi oluşumun hiç biri benim partim değil. En iyisi buydu deyip de oy da vermedim kimseye.
Konu terörle alakalı, işin ekonomik, sosyal boyutunu geçelim. Bu ülkede terörü bitirmek mucize değil, bunu ben söylemiyorum, bunu bir çok komutan söyledi, Herkes biliyor terörün nereden beslendiğini, kim tarafından beslendiğini. Kanun çıkarmak iktidarın elindeyken, anayasayı değiştirmek iktidarın elindeyken, askeri operasyon yapmak iktidarın elindeyken, insansız hava uçaklarını Uludere'de kullanmak, emrini vermek iktidarın elindeyken, nerede şimdi o insansız uçaklar?
Ekonomik boyutunu burada konuşmak yersiz olur, olur olmasına da, asgari ücret 701 lira bu ülkede. O ölen çavuşların maaşları ne kadar sence? En fazla 150 lira. Askere gidince öğrenirsin, doğu da değilsen hele, eline en fazla 50 lira çavuş maaşı geçer. Çok sokak ağızıyla yazdım, can alıcı cümleler kullanmadım belki, sinirliyim, nasıl olur da bir siyasal bilimler öğrencisi iktidar partisini desteklediği için onca insanın ölümüne sessiz kalır. Hayret ediyorum, yazacak kelime bulamıyorum, cümle kuramıyorum.