ilk mesajın basılan paranın adediyle mi alakalı?
yoksa çuvalladığını farkedince sarıldığın dal mı o?
çuvallamana da lafım yok, olabilir, yanlış anlayabilirsin, haybeye gaza gelebilirsin.
ama insanları türkiye'nin arena olmasına davet etmen haddini aşan söylem.
adamsan özür borçlusun,
bana değil ülke barışına.
"yurtta sulh, cihanda sulh"a
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
cumhuriyetin 75. yılında basılan paraların arkasında 75.yıl logosu yer alıyordu.
zamanındada yapıldı, direk basının hedef kitlesisiniz,
hemen bi manşet ondan sonra yarışın..
belli ki bazı dönemlerden bu yana süre gelen bir uygulama
normal karşılamak gerek
ama sayın bakanımız öcalana ev hapsi verilebilir açıklaması yapmış
geçenlerde de herona rakip yerli insansız hava aracı üreten şirketin patronunun oğlunun boğazı kesilmişti evde
bunları hiç görmüyor muyuz acep?
doğru ya; komple terorisi bunnar
Fırat ve benzeri sığ düşünceli Atatürk sado mazoları Atatürk elden gidiyor laiklik elden gidiyor bişeyler elden gidiyor ama neyin gittiğinide bilmeyen uhrevi bi pelesenk düşünceye kapılmış gidiyolar...
yahu şu adamın düşüncelerini fikirlerini özünü önemseyin biraz...kahrolası fotosu hayatımın her anında büst olarak para olarak bir şekil olarak karşıma çıkmak zorunda mı...
Atamızı istediğiniz yerinizde saklayın...içinizde kalbinizde veya her nerde olursa olsun...ama biraz da beyninizin içinde mantık lobunun oralarda olsun...
bu Atatürk bağımlılığı bence ruh hastalığı gibi bişey...tedavi olunması gereken bir durum...Aha Atam orda yok burda yok önceden ebemizin örekesindeyken şimdi bu hükümetaldı götürdü falan hissiyatlarını ısrarla anlamıyorum...
bu Atatürk sado mazolarına olm bak git diyorum...
5500 yıllık dilimize cemaat sahip çıkmışsa bu siz Atatürke fikir anlamında değilde cismen sığınan aczlerin ayıbı değil mi...
Atatürk Tanrı değildir...Atatürk Yüce değildir...parada büstde vs bir maddenin üstünde olması bir şey anlam ifade etmez...
Atatürk sadece bir halk kahramanı ve başarılı bir komutandır...sadece bu...
sizin kafanız USSR ve Kuzey Kore kafası..olm çıkın şu moddan artık...hükümete vurayım diye Atatürkü kullanmayın faşo düşüncelere alet etmeyin bari...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Haberin ilk cümlesi:
"Uluslararası Türkçe Olimpiyatları için 10. yıla özel çıkarılan madeni bir liradan Atatürk resmi çıkarılarak 1 milyon adet basılması ve alışverişte kullanılması yurttaşların tepkiye neden oldu."
Ben ne demişim?
"İnönü'nün resmi olan para hariç diğerleri sınırlı sayıda basıldı, üzerinde yazan değerin 50-100 katı arasında fiyatlarla özel hatıra parası olarak "satıldı"; normal para gibi tedavüle çıkmadı. Bu "Türkçe Olimpiyatları" parası 1 milyon adet basıldı, 1TL olarak kullanılabiliyor."
Adamsan "yanlış anlamışım" de.
Mete abi,
Bi yürü git allasen...
Fırat...Atatürk olmasaydı şimdi buralar Constantınapolıs olacağıdı...belkide AB de olacağıdık...ne malum hayırlara vesile olduğu ... iyi laikliği getirdi bizde ne güzel dinsiz olduk...senin ateist olmanın baş sorumlusu aslında bu laiklik...sana bu fırsatı sunan o tabi çok şey borçlusun...hükümet tabi tukaka...
şaka bir yana bu saçma madeni paradaki ata sevdasını bırakında Sabetayizmi araştırın...Atatürk sabetaymıydı değilmiydi bunları araştırın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Kominizm paranoyası bitti, darbe paranoyası geçti şimdi kemalist paranoya mı var? O paranoya değil, rüzgarın tersten esip eldeki milyar dolarcıkların ve gücün gitme korkusudur..
Ankarada olmaktan herhalde
tükürme alışkanlığı Melih Gökçekten mi ?
Bu ne ki şimdi
biri de demiş zamanında değelere saygı gösterildi filan
ben de iktidar destekçilerinin içinde akılla haraket edenler var sanıyor tartışırız diye seviniyordum
DYP ANAP vs vs Kemalist iktidar mı
Geçmiş uygulamlarla ilgili tek kelime konuştuk mu
Tam demokrasi tarifi mi yaptım
Hırslanmayın sakin olun artık mağdur değilsiniz.
Ben sizin halk kahramanı anlayışınızı yerim
ATATÜRK ü bilişinizi severim
Sizin birkaç ömür daha yaşayıp anlayamayacağınızı sizin gavurunuz anlamış
bakın aşağıda sizede anlatıyor.
yorun küçük beyninizi anlamaya çalışın sizde..
---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
Hiç sanmıyorum,
bence tamamen ZAVALLILIKTAN,
kapasite okadar zorlama )
en çokda popomla güldüğüm şey şu Anıtkabir Ziyaretleri...
Anıtkabire gidip saygı duruşları falan kendinizi ahmak gibi hissetmiyorsunuz...aklıma hemen Kuzey Blok ülkeleri geliyor..Bolşevik ihtilali geliyor...ülkeleri ülke yapan o heykeller yapılarmı yoksa...vay be...
çocuklarımızı birer asker gibi okulun önünde dikip bağırtmalar da cabası...asker toplumlarında savaş toplumlarında bu tarz kahramanlar yaratmak şart...birilerine tapacaksak bu tapma derecesinde bağlanacaksak ilk hükümdarımız Büyük Hun İmparator Teomoana tapabiliriz...veya Osmanlı Devleti Kurucusu Osman Gaziye hatta babası Ertuğrul Gazinin bizim için çok şey ifade etmesi gerekmiyormu...bizim aslında atamız onlar...
Gürol Abi hemen beyin yüzölçümünü ölçüp oranı belirledin... Beyin Kadastrocusumusun... hadi ben bi Karaburuna gideyim az kafa dağıtayım...küçük beynim oksijen alsın azcık...
...
söz konusu haberde sana ait tek cümle şu khutuck;
"Atatürk'ü çıkarttılar paradan, yerine cemaat şenliğini koydular..."
buna rağmen bunca şahit huzurunda aksini iddia edip basılan paranın adediyle ilgili eleştiri yaptığını ve benim yanlış anladığımı inatla iddia ediyorsan adamlık bizde kalsın, yanlış anlamışım.
benimle sidik yarıştırma khutuckcan;
memleketi arenaya çevirmeye davet etmek senin minik sidik yarışı oyunlarını aşan çok tehlikeli bir söylem.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Biz sadece Atatürk'ü anlayabilseydik te, zararı yok paranın üzerinde resmi olmayaydı. En azından bugün bu durumda olmazdık.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: siyaset içerikli mesajlar
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)