Bunce senedir bulmaca çözmenin faydası
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Yuh abi nedir bu ? Hayran kaldım HELAL olsun ..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Öpüceeemmm.
düzkontak kelimesini yarışmacıdan önce yanıtladım. otomotiv ayrı bir dünya ;)
Bu sorulari copy paste ile google yapistirin bu kadar hizla cevap alamazsiniz. Adama helal olsun diyorum. Ne is yapiyor bilmiyorum ama bence acilen bilim dergisinde bulmaca isine girmeli.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
aldığı para 9.800 lira, 25 sene boyunca limonata satsaydı sabancı olmuştu
Düzkontağı ondan önce bildim
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Osmanlı zamanında padişah için numara yapan bir soytarı varmış. Dikiş iğnesinin deliğine ipi çok uzak mesafeden atarak sokuyormuş. Padişaha gösterisini yapmış. Padişah bir daha yap bir kese altın vereceğim demiş. Soytarı bir daha yapmış ve padişah emir vermiş bu adama bir kese altın verin bir de güzel bir dayak atın demiş. Soytarı padişaha yönelerek, padişahım altını anladım da bu dayak neden diye sormuş. Altın bu güzel gösteriyi yaptığın için, dayak ise bunca zamanını böyle boş işe adadığın için demiş. Videodaki adamın durumu da bu olaya benziyor
Adam igne deliginden iplik gecirmiyor.
Boza,limonata falanda satmiyor.
Ortalama besyuz kelime ile konusan halkima dil dersi veriyor.
Toplumun basari endeksi Sabanci olunca bu islerde bos isler oluyor haliyle.
Boyle memlekette yasiyoruz.
Anadilini konusamayan adam ferrariye biniyor,
bu adam dokuzbin liraya seviniyor.
Yazik bize!!!!!
Vay anasini...
Ben soruyu okuyamadan cevap geliyor...
Yinemi cok ictim????
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Cok guldum yorumlara ne cahil insanlar var.
9800 lirayi hor goren arkadaslar, asgari ucretin ne kadar oldugunu unutmuslar galiba.
Tok olanlar bilmez çektiğini aç kalanın
Sırtı pek kimseye ahval-i şitâ yaz görünür
Adam en azindan oturup konusmaya kalksa nokta yerine her cumlenin sonuna kufur koymaz.
We are many...
9800 fena para değil, güzel bir motor alınır o paraya, 30 saniyede halloldu ama sonuçta 25 senelik bir birikimi varmış. Helal olsun.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
geçen facebook da bi arkadaşım yayınlamıştı bunu bende aşağıda verdiğim linkte ki video ile yorum yapmıştım... ben susuyorum herşeyi video anlatır zaten
http://www.youtube.com/watch?v=nbXBNnDKhFQ
bu adam müneccim mi ki daha soru gelmeden cevabını veriyo
bi de anlaşılmasın diye arada bekleyerek cevap veriyo
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Yarışma gerekçesi ve hazırlık alt yapısı ve süresi ne olursa olsun takdir etmek lazım.
Hayret ve gıpta ile izledim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)