23 saniyenin 10 saniyesini düğmeye basmamakla geçirdi
düğmeye basmadan da cevap verdikleri oldu yani aslında 23 saniyeninde altında bir performans .. bu işi düğmeden iğne geçirmeye bağlayan sokakta limonata satmaya bağlayan arkadaşlarada bir alkış istiyorum .. adam 70 milyonda 1 hadi bilemedin 2 lik bir performans gösteriyo .. yarışma sunucusundan tut formatına kadar 1 numara bir yarışma ..
valla ne denir bilemiyorum sadece bravo diyebiliyorum ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayret ve gıpta ile izledim.
zekasını doğru yönde kullanıp kendini yetiştirmiş ve geliştirmiş.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
limon satsın.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Eleştiren arkadaşlar, adam sanki Türkiye için bir buluş yaptı.25 sene bulmaca çözmüş, burada yaptığının zerre kadar zekayla alakası yok. Ezberlemiş çat çat cevap veriyor. Bunu da büyük bir olay gibi abartıyorsunuz. 25 sene bilimle uğraşsaydı ordinaryus olmuştu be.. 70 milyonda birmiş, böyle kaç tane adam var. Hatta bir tanesi akrabam ve her gördüğümde dayı bunlar boş işler diyorum. Hala diyorum hayatını çöpe atmış adam, emeğimin karşılığı diyor
KARAR!!!
-sanık yusuf isimli yarışmacının limon satmasına
-türkiye'de buluş yapılması ve çok para kazanılması haricinde birşeye hizmet etmeyen tüm düşünsel faaliyetlerin yasaklanmasına
-kültürün anayurdu olan "dil" konusunda bilgili ve yetenekli insanlara boş işler müdürü muamelesi yapılmasına
oy çokluğu-izan azlığıyla karar verilmiştir.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
yaaa oturmuşuz adamın aldığı para be 25 sene de ezberlediği kelimelerin muhasebesini yaparken birbirimizle tartışıyoruz...
işte bu memleket bu yüzden benzine %60 vergi veriyo...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Zeka ile alakasi olmadigini hangi bilimsel veriyle aciklayabilirsiniz bize? Ya da soyle sorayim, siz kac yildir bilimle ugrasiyorsunuz? Elestirirken once kendimizi dusunup yapsak elestirilerimizi daha saglikli olurdu sanirim. Polemik yaratmak degil amac diye dip not eklememe gerek yoktur sanirim
İnsanmısın sen yaaa ben başka bir şey demiyorum
Şike var arkadaş..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
ooowww yooooo
Adam çeyrek asırlık emeğimin karşılığını aldım diyor,burada aldığı 9800 lirayı kastettiğini düşünen arkadaşlar var ya bana göre karşılığını aldım dediği şey en çok izlenen bilgi yarışmalarından birinde asla kırılamayacağını düşündüğüm bir rekor kırıp bunun gururunu yaşamaktır..
Bu yaptığı şeyde 25 yıl boyunca öyle hergün bütün gazeteleri toplayıp bulmacalarını çözmekle olacak bir şey değil çünkü her sorunun 1-2 saniyede cevaplayabileceği şekilde şansına denk gelmesi mümkün değil,he ama bu demek değildir ki 25 yılını tamamen bu kelime bulmaca işine adayıp hayatını harcamış,hobi uğraş denen birşey var,hem çalışıp hemde geceleri 1-2 saat roman okuyanlar var,hem çalışıp hemde günde 1-2 saat maket heykel araç zart zurt yapanlar var,bu adamda o günlük uğraşını buna ayırmış işte..
Paradan girilmiş iğneden iplikten çıkılmış,nedendir bu herşeye bir kulp takmak anlamış değilim,adama bravo helal olsun diyorum ve geçiyorum..
Programı dikkatle izlersen sunucunun arkasındaki ekranda yarısmacıların okumaları için plazma var. sunucu okurken yarışmacılar ekrandan okuyorlar yada tekrar okumak istelerse diye ekranda soru surekli tutuluyor.Adam cok hızlı okudgu için soru bitmeden cevaplıyor . Ben habertürkde çalışıyorum.
70 milyonda bir görmesek şaşırıp kalıcaz ha,
bir keko da ordan açlık tokluk edebiyatı yapmış
he he öyle
şu yazdığım youtubeda bir ara ençok beğenilen yorumdu, ama belli ki espri olabilir diye düşünmek bile aklınıza gelmemiş, bu adamı neden bukadar gözünüzde büyüttüğünüz belli.
Ahanda bahsettigim kanitlanmis oldu.
"Keko", sen bu Turkce ile otur 25 sene holding yonet yine Sabanci olamazsin.
Zengin olursunda, Sabanci olamazsin.
Meshur bi hikaye vardir.
Adam babasini ayagina cagirtir "bak adam oldum der",
babasida "ben sana zengin olamazsin demedim adam olamazsin dedim" der.
We are many...
Hay gözünü yiyim.
Ne komik insanlarız yahu !
Şurada adamı eleştiren, yok bilimle uğraşsaydı, kılla tüyle ilgilenseydi diyen üyelere sorarım...
23 saniyede o soruları anlayarak okuyabilir misiniz ?
Motosikletli Kaplumbağa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)