İyi akşamlar. Demin deprem oldu. Depremden sonra bulutlar sarardı. Bi resmini çekeyim dedim. Bilgisayara atınca resmi kanım dondu. Yeryüzünü izleyen adamları kadınları görüyormusunuz ?
İyi akşamlar. Demin deprem oldu. Depremden sonra bulutlar sarardı. Bi resmini çekeyim dedim. Bilgisayara atınca resmi kanım dondu. Yeryüzünü izleyen adamları kadınları görüyormusunuz ?
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
evet dehşet verici.sağda yukarda bir yüz açık ve net gözüküyor. Foto bugünemi ait? Başka foto varmı?
Hakikaten insan korkutacak ve manali bakiyorlar sanki
Gecmis olsun allah afetlerden korusun
30 dk önce çektim. öylesine çekmiştim. bilgisayara atınca yüzleri farkettim. cidden tüylerim diken diken oldu.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
ben goremedim, daire icine alabilir misiniz? voltaren aldim gun boyu 4 tablet, asiri doz oldu galiba, beynim gozlerim bulandi,baska resim var mi
Malesef bi tane çekmiştim. Resmin tam ortasından sağ üst tarafa doğru hafifçe bakarsanız ordaki ilk adamı görürsünüz. Ve yanındaki kadını. ve onun yanındakini.
Hiçbir yasal ilaç bu kafayı yapmaz yahu
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
İşin ilginç tarafı. Deprem oldu. Bulutlar bir anda sarardı ve bu görüntü çıktı ortaya.
ne oluyor orda korkutmayın adamı bee
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
FEthiyedeyim burada bulutlar o kadar değil şimdi ise yağmur yağıyor ama az
bugün yine deprem oldu sallandık :(
gercektenn urpertıcı bıse ben sadece ucggen bı kafa sağ yukarda bırde tam asagıya bakan laz bı amca goruom
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Sağ üstteki yüz ifadesine benzer bulut ilginç.
Ne enteresan çocuklarsınız yahu, bulutları istediğiniz herşeye benzetebilirsiniz, bilmiyor musunuz? Misal sizin o kafaların tam solunda, elektrik direğinin üzerinde birşey var, gördünüz mü onu? Bence bu bulutlar sizinle şey geçiyor, ııııı, şeyyyy, ta... Neyse
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Biraz zorlarsak HAARP bulutları diyebiliriz.
Gulmek servest oldum ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)