METAL NEDIR ?
death metal :
"sabah uyandim annemi dogradim, babami dogradim, bakkala gittim bakkali dogradim. Mutluyum huzurluyum... "
doom metal :
"sabah düsümde annemi dogradim, babami dogradim, bakkala gittim bakkali dogradim. bu yuzden bunalimdayim"
gothic metal :
"sabah uyandim ne göreyim annem dogranmis, babam dogranmis, bakkala gittim o da dogranmis bu yuzden süpheliyim karamsarim.."
black metal :
"sabah uyanamadim. hala uyuyorum umarim annem, babam, bakkal dogranmistir. bu yuzden zevk alirim "
heavy metal :
"sabah uyandim annemi babami bakkali kesmisler... Kimin umrunda ben Maiden dinleyip biramı icerim...uyku mu? salla annem mi? amaan, babam mi? hic sevmezdim. bakkal mi? dukkanini da soymuslarmi. "
power metal :
"uyanmaz olaydim, annemi dogramislar, babami dogramislar, tavernayi
dagitmislar, bu yuzden kini kilici alip öc almaya gideyim... "
grindcore :
"beorghborghbeeeeorghorghoerherrbog boggrehoooorroooo. bu yuzden boooorghooogr "
progressive metal :
"sabah uyandim annem agliyo, babam aldatmis. bakkala gittim meger gercek babammis. aksam uyandim hepsi rüyaymıs, ama artik daha olgunum "
hardcore :
" artik uyanmaliyim! arkadaslarla birlikte ana ve baba kesmeye gitmeliyim! gecerken bakkala da ugrayip kanli bicagimla tehtid etmeliyim! "
------------------------------------------------------------
Power Metal :
Eleman saraya beyaz bir atla ulaþıyor, ejderhadan kurtuluyor,
prensesi kurtarıyor ve onunla büyülü ormanda bir aska basliyor.
Thrash Metal :
Eleman ejderhayla dövüsüyor, prensesi kurtariyor ve onu.....
Heavy Metal :
Eleman bir Harley'le geliyor, ejderhayi öldürüyor, bir kac bira
aciyor ve prensesi ......
Folk Metal :
Eleman akordiyon, keman, fülüt ve daha bir cok farkli enstruman calan arkadaslariyla geliyor, ejderha dayanamayip uykuya daliyor sonra herkes ayriliyor prensesi almadan.
Viking Metal :
Eleman gemiyle ulasiyor, ejderhayi o kudretli baltasiyla öldürüyor, dersini yüzüp onu yiyor, prensese tecavüz edip onu öldürüyor, üzerindeki her seyi aliyor ve kaleyi yakip oradan gidiyor.
Death Metal :
Eleman ejderhayi öldürüyor, kadini ....... onu da öldürüyor ve mekani terkediyor.
Black Metal :
Gece vakti geliyor, ejderhayi öldürüp kalenin önünde kaziga geciriyor, kadini öldürmeden önce bir ayin yaparak kanini iciyor ve daha sonra onu da ejderhanin yanina koyuyor.
Gore Metal :
Ejderhayi öldürüyor, bagirsaklarini kalenin önüne dagitiyor, kadina tecavüz edip
öldürüyor, ölüsüne tekrar tecavüz, bagirsaklarini yiyip ölüsüne tekrar
tecavüz, sonra cesedi yakip son kez tecavüz.
Doom Metal :
Ejderhanin boyutlarini görüyor ve onu asla yenemeyecegini düsünmeye basliyor, sonra depresyona girip intihar ediyor. Ejderha adami yiyor üzerine de prensesi tatli niyetine yiyor. Bu hüzünlü hikayenin sonu.
Progressive Metal :
Bir gitarla gelip 26 dakika boyunca solo atiyor. Ejderha kendisini öldürüyor. Eleman prensesin odasina giriyor ve konservatuarin son senesinde ögrendigi
tüm teknik ve tonlarla baska bir solo caliyor. Prenses gözleri heavy metalciyi arayarak uzaklasiyor.
Glam Metal :
Eleman kaleye geliyor, ejderha adamin kiligina gülüyor ve iceri girmesine izin veriyor. Adam prensesin makyaj malzemelerini caliyor ve kaleyi pembe renkle boyamaya calisiyor.
Nu Metal :
Eleman bir Honda Civic'le geliyor ve ejderhayla dövüsmeye kalkiyor ama yanarak ölüyor cünkü o moron bol kiyafetleri tutusuyor.
Not: ---heavy metal dinlerim---