Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

rampasız minibüs korsan sayılacak...

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    durum ne olacak bekleyip göreceğiz... arkadaşlar önümüzdeki 3. sabiha gökçen taksideyim... lazım olursa bir tel yeterli...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    anasını sattığımın avrupasında bi çok yerde otobüs tabanıyla kaldırım aynı boyda olduğu, duraklara kimselerin parketmediği için otobüs sıfır yanaşabiliyo ve özürlü kimseler gayet rahat binebiliyo...bizde O 403 den halk otobüsü yapıyolar da binerken 4 basamak çıkıyoz anasını satayım...en iyisinde 2 basamak çıkılıyo...

Motosikleti
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anasını sattığımın avrupasında bi çok yerde otobüs tabanıyla kaldırım aynı boyda olduğu, duraklara kimselerin parketmediği için otobüs sıfır yanaşabiliyo ve özürlü kimseler gayet rahat binebiliyo...bizde O 403 den halk otobüsü yapıyolar da binerken 4 basamak çıkıyoz anasını satayım...en iyisinde 2 basamak çıkılıyo...
    aslında daha farklı yöntemler var.. körüüklü sistemler....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Markopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Gts 250İ Evo
    Minibüsteki yolculara da 216 lira ceza kesilecek ne saçmalık bu yav. Bizi nereden nasıl yolacaklarını şaşırmış bunlar
    Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
    GARAJ Müdavimi

Motosikleti
    Alıntı Markopaşa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Minibüsteki yolculara da 216 lira ceza kesilecek ne saçmalık bu yav. Bizi nereden nasıl yolacaklarını şaşırmış bunlar
    vergiler yetersiz.. gereken şey ceza yazmak... yıl sonu bir çok arabaya asılsız cezalar gelir.... itiraz etmeyen haklkını aramayan ceazyı öder...

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Ramço kırılma bana ama, bende Khutuck ile ayni fikirdeyim.
    Hatta eklemek istediklerim de var ama, seni üzmemek adına yazmiyorum
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramço kırılma bana ama, bende Khutuck ile ayni fikirdeyim.
    Hatta eklemek istediklerim de var ama, seni üzmemek adına yazmiyorum
    yok adamım ne kırılması o hayvanlardan en az bende senin kadar yakınırım zaten... her meslekte olduğu gibi bende kendi mesleğimde istisnayım....
    bence minibüs yerine her yere raylı taşımacılık getirilmeli... özellikle pendik kadıköy hattının yeri hiç hoş değil.. minibüs şöförlerinin bir çoğu sabıkalı.. sıra gelsin diye beklerken bir kaç emekli memur haricinde konuşulacak insan bulamıyorum... zaten ben sürekli yapmıyorum o işi.. benim ek işim... malum istanbulda tek çalışan olunca evin yolu zor bulunuyor.. 3 gün sabiha gökçen taksideyim mesala bu hafta.. geceleri sabahlıyorum...
    Sinan Aksu bunu beğendi.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    valla zaten dolaylı yolllardan minübüsler kalkar gibime geliyor yauuu 14 kişilik bir minübüse engelli sandalyesi zor zenaat kaldıki 7 yıldır belediye halk otobüslerinde bile yok

güzel uygulama engelli insanlara çok fayda sağlayacağı kesin lakin bu sistemde bi acayiplik var rampa yaptırmayan minübüs sahibine 1950 lira ceza okey deee yolcunun ne günahı var be kardeşim 216 lirada yolcuya kitliyorsun , biri bana şu durumu açıklasın yauu yoksa benmöi gözden bir şeyi kaçırdım

onu bunu bilmem yurdum insanı o para cezasını ödemektense kesin bu işe bir formül bulur

ulen ramço üşenmedim senin için ciçdüüüm

işin espirisi tabi ...

| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    hehehhehe ulan irfan acayüp adamsın.. yakında fırına gelip ekmek alacağım.. geçen seneki ekmekler biizimkilerin dilinde halen.......

Motosikleti
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehehhehe ulan irfan acayüp adamsın.. yakında fırına gelip ekmek alacağım.. geçen seneki ekmekler biizimkilerin dilinde halen.......
    gel tabi ramazan ne demek bak yarın bizim görkem geliyor takıl peşi sıra ....... valideye , babanada selam söyle ekmek işi küçük ayrıntı ne oldu senin askerlik yedin len askerliği yata yata

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gel tabi ramazan ne demek bak yarın bizim görkem geliyor takıl peşi sıra ....... valideye , babanada selam söyle ekmek işi küçük ayrıntı ne oldu senin askerlik yedin len askerliği yata yata
    aga senin icad darağacına benzemiş töbe estafirullah
    piyanist_irf bunu beğendi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    yata yata kavun karpuz büyütüyorum... 27 yaşında askere alırlarsa böyle olur... bir ay daha yat dediler... önümüzdeki ay bakalım artık ne olacak.. alsm selamlarını ilerim.. yarin uymaz bana akşam takside olacağım...
    bu arada bu rampa ihalesi verilmiş.. resimler le faalan ihale alırım diyorsan avcunu yalarsın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asacak adamları....

bu arada magirus un içine anca 2 engelli biner... içi adam gibi değilki... otobüs olmalı...
    piyanist_irf bunu beğendi.

Motosikleti
    yavvv fatihim kuvvetim mirim magırusları düşünsene onun neresine rampa yapılır hadi yaptılar , ulen tekerlekli sandalyeyle yolculuk edecek bir engelli vatandaşımızı gören şöför kafayı çevirip es geçmezmi ? zaten ufacık minübüs aslında bunun türkçe açıllaması bana şu gibi geliyor , rampa yoksa minübüste yok sence sıtrateji olabilirmi minibüsleri kaldırmak için ?

benim saksı basmaz öle işlere bilirim senin işlemciler kuvvetli ne diyorsun ?

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    yavvv fatihim kuvvetim mirim magırusları düşünsene onun neresine rampa yapılır hadi yaptılar , ulen tekerlekli sandalyeyle yolculuk edecek bir engelli vatandaşımızı gören şöför kafayı çevirip es geçmezmi ? zaten ufacık minübüs aslında bunun türkçe açıllaması bana şu gibi geliyor , rampa yoksa minübüste yok sence sıtrateji olabilirmi minibüsleri kaldırmak için ?

benim saksı basmaz öle işlere bilirim senin işlemciler kuvvetli ne diyorsun ?
    madem niyet belliyse yekten kaldırsınlar abi, dur tayyibi bi arayayım, bilgilendiririm senide.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    madem niyet belliyse yekten kaldırsınlar abi, dur tayyibi bi arayayım, bilgilendiririm senide.

tamam haber bekliyorum selamlarımı söyle , uzun zaman oldu görüşemedik bi türlü eskiden sık sık görüşürdük

Motosikleti
    araç dolu arkadakine baksın... bir sandalye yerine 6yolcu denk gelir......

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)