durum ne olacak bekleyip göreceğiz... arkadaşlar önümüzdeki 3. sabiha gökçen taksideyim... lazım olursa bir tel yeterli...
durum ne olacak bekleyip göreceğiz... arkadaşlar önümüzdeki 3. sabiha gökçen taksideyim... lazım olursa bir tel yeterli...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
anasını sattığımın avrupasında bi çok yerde otobüs tabanıyla kaldırım aynı boyda olduğu, duraklara kimselerin parketmediği için otobüs sıfır yanaşabiliyo ve özürlü kimseler gayet rahat binebiliyo...bizde O 403 den halk otobüsü yapıyolar da binerken 4 basamak çıkıyoz anasını satayım...en iyisinde 2 basamak çıkılıyo...
Minibüsteki yolculara da 216 lira ceza kesilecek ne saçmalık bu yav. Bizi nereden nasıl yolacaklarını şaşırmış bunlar
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
Ramço kırılma bana ama, bende Khutuck ile ayni fikirdeyim.
Hatta eklemek istediklerim de var ama, seni üzmemek adına yazmiyorum
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
yok adamım ne kırılması o hayvanlardan en az bende senin kadar yakınırım zaten... her meslekte olduğu gibi bende kendi mesleğimde istisnayım....
bence minibüs yerine her yere raylı taşımacılık getirilmeli... özellikle pendik kadıköy hattının yeri hiç hoş değil.. minibüs şöförlerinin bir çoğu sabıkalı.. sıra gelsin diye beklerken bir kaç emekli memur haricinde konuşulacak insan bulamıyorum... zaten ben sürekli yapmıyorum o işi.. benim ek işim... malum istanbulda tek çalışan olunca evin yolu zor bulunuyor.. 3 gün sabiha gökçen taksideyim mesala bu hafta.. geceleri sabahlıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
valla zaten dolaylı yolllardan minübüsler kalkar gibime geliyor yauuu 14 kişilik bir minübüse engelli sandalyesi zor zenaat kaldıki 7 yıldır belediye halk otobüslerinde bile yok
güzel uygulama engelli insanlara çok fayda sağlayacağı kesin lakin bu sistemde bi acayiplik var rampa yaptırmayan minübüs sahibine 1950 lira ceza okey deee yolcunun ne günahı var be kardeşim 216 lirada yolcuya kitliyorsun , biri bana şu durumu açıklasın yauu yoksa benmöi gözden bir şeyi kaçırdım
onu bunu bilmem yurdum insanı o para cezasını ödemektense kesin bu işe bir formül bulur
ulen ramço üşenmedim senin için ciçdüüüm
işin espirisi tabi ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
hehehhehe ulan irfan acayüp adamsın.. yakında fırına gelip ekmek alacağım.. geçen seneki ekmekler biizimkilerin dilinde halen.......
yata yata kavun karpuz büyütüyorum... 27 yaşında askere alırlarsa böyle olur... bir ay daha yat dediler... önümüzdeki ay bakalım artık ne olacak.. alsm selamlarını ilerim.. yarin uymaz bana akşam takside olacağım...
bu arada bu rampa ihalesi verilmiş.. resimler le faalan ihale alırım diyorsan avcunu yalarsın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
asacak adamları....
bu arada magirus un içine anca 2 engelli biner... içi adam gibi değilki... otobüs olmalı...
yavvv fatihim kuvvetim mirim magırusları düşünsene onun neresine rampa yapılır hadi yaptılar , ulen tekerlekli sandalyeyle yolculuk edecek bir engelli vatandaşımızı gören şöför kafayı çevirip es geçmezmi ? zaten ufacık minübüs aslında bunun türkçe açıllaması bana şu gibi geliyor , rampa yoksa minübüste yok sence sıtrateji olabilirmi minibüsleri kaldırmak için ?
benim saksı basmaz öle işlere bilirim senin işlemciler kuvvetli ne diyorsun ?
araç dolu arkadakine baksın... bir sandalye yerine 6yolcu denk gelir......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)