Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cep Telefonu Yardım

REKLAM ALANI
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hevesinizi kırmak istemezdim fakat durum böyle. Isterseniz yakın zamanda fotograf da koyarım.

Bu yorumumdan sonra biraz internette araştırma yaptım. Telefona yapılan yorumlara bakılırsa genel olarak beğenilmiş telefon. Soyulma olayından birkaç kişi dışında bahseden olmamış. Telefon forumlarında araştırma yapmanızı tavsiye ederim belki benim elime geçen ace gerçekten sorunluydu. Oysa ki telefon teknosadan alındı...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi ya boyanın soyulması kötü bir anda düşüncem değişti :S
    galaxy ace android olarak idare eder ama kamera olarak berbat sınıfına girer daha son sürüm yazılımla 640x480 video çekmeye yeni başladı hatta .o da zaten yeterli değil.bütçen 500 demişin ama ne yap et canavar işlemcisiyle 720 p kamerası ile samsung w yi 200 daha ver al ...

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Alıntı kaan898 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    galaxy ace android olarak idare eder ama kamera olarak berbat sınıfına girer daha son sürüm yazılımla 640x480 video çekmeye yeni başladı hatta .o da zaten yeterli değil.bütçen 500 demişin ama ne yap et canavar işlemcisiyle 720 p kamerası ile samsung w yi 200 daha ver al ...
    Dostum öğrenciyim bende işte o kadar daha limit bulmam zor ) GorkeM önceki kullandığım telefonda soyuluyordu çok kötü oluyor soyulunca peki NOKİA c6 nasıl yada başka modeller varmı ?? Ama kolayca soyulmuyorsa sorun değilde samsungda çabuk soyulursa çok kötü olur.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes Galaxy Ace demiş kararınızı da Ace'den yana vermişsiniz sanırım.
    Fakat , ben şahsen Galaxy Ace'i asla tavsiye etmiyorum.
    Belki Android versiyonundan belki değil ama inanılmaz sorunlu bir telefon.
    Benim kullandığım telefonun garip garip sorunları vardı.
    Mesela biri sizi aradığında telefon kapalı çıkıyordu , oysa ki açık.
    Şarjı ilk alındığında 2 gün giderken 1 sene sonra bir gün gitmemeye başladı.
    Bazı uygulamalarda kendine reset atıyor , telefon inanılmaz yavaş çalışıyordu.
    Görsellik olarak ise , etrafındaki metalik görünümlü plastik kısım çok kolay soyuluyor , ve berbat bir görüntüye kavuşuyor.
    Ki bu uzun süre kabıyla kullanımda oluyor. Sonra da kimse satın almıyor o telefonu.

Belki Ace sahibi olup memnun olan vardır ama benim tecrübelerim bunlar. Bedava verseler almam.

Hiçde öyle sorunları yoktu 15 gün kullandım sonra telefon yaramadı bana + olarak boya soyulma diye birsey yok ben özel olarak kapak+jelatin aldım cizigi bile yoktu
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiçde öyle sorunları yoktu 15 gün kullandım sonra telefon yaramadı bana + olarak boya soyulma diye birsey yok ben özel olarak kapak+jelatin aldım cizigi bile yoktu
    Fikrim yine değişti Allah Allah :D :D

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu kendiniz demişsiniz 15 gün diye...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Üzerine 150 daha koy Samsung Wave 2 al.Ben 2 senedir kullanıyorum gayet memnunum.1 ghz işlemcisiyle hd oyunlar oynayabilirsin.İnternet falan bütün uygulamalar çok hızlı.Takılma aksama yok.5 mp kamera , hd video çekimi yapabiliyo.Biraz ücret karşılığı navigasyon satın alabiliyosun.Bada işletim sistemi , diğer işletim sistemlerine göre daha az pil ömrü harcayan bir sistem.Android , ios kullanıcıları telefonlarını hergün şarz ederken ben normal kullanımda 3-4 günde bir şarz ediyorum.Ancak wifi , oyun falan açarsan tabiki her cihaz gibi pili çabuk bitirir.Sağlamlık dayanıklık 10 numara.Telefon sürekli çocukların elinde kaç kere düştü bi kere arıza çıkarmadı.Üzerinde en ufak bir çizik oluşmadı.Ekranı da kolay çizilmeyen bir ekran.Bi keresinde su birikintisine düşürdüm.Neredeyse tamamen suya gömüldü.Çıkartıp kurutup kullanmaya devam ettim.

http://www.hepsiburada.com/liste/sam...elcepsams8530w

Motosikleti
    Alıntı NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üzerine 150 daha koy Samsung Wave 2 al.Ben 2 senedir kullanıyorum gayet memnunum.1 ghz işlemcisiyle hd oyunlar oynayabilirsin.İnternet falan bütün uygulamalar çok hızlı.Takılma aksama yok.5 mp kamera , hd video çekimi yapabiliyo.Biraz ücret karşılığı navigasyon satın alabiliyosun.Bada işletim sistemi , diğer işletim sistemlerine göre daha az pil ömrü harcayan bir sistem.Android , ios kullanıcıları telefonlarını hergün şarz ederken ben normal kullanımda 3-4 günde bir şarz ediyorum.Ancak wifi , oyun falan açarsan tabiki her cihaz gibi pili çabuk bitirir.Sağlamlık dayanıklık 10 numara.Telefon sürekli çocukların elinde kaç kere düştü bi kere arıza çıkarmadı.Üzerinde en ufak bir çizik oluşmadı.Ekranı da kolay çizilmeyen bir ekran.Bi keresinde su birikintisine düşürdüm.Neredeyse tamamen suya gömüldü.Çıkartıp kurutup kullanmaya devam ettim.

http://www.hepsiburada.com/liste/sam...elcepsams8530w
    Hocam herşey iyi güzelde rengi pembe yaw :D

alicebbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    Ben şahsen görüşlerinize katılmıyorum ama bazı tecrübeleriniz su götürmez gerçektir. Tecrübelerinize tecrübelerimle madde madde yanıt vermek istiyorum izninizle.

Samsung Galaxy Ace 'yi diğer telefonlarla kıyaslarken orta sınıf bir telefon olduğunu göze alınız sonuçta yapılırken maliyet ve performansı buna göre hazırladılar diğerlerine göre yavaş ve zayıf olduğu yönler orta sınıf bir telefon olmasındadır.

*Telefona ait bir çok rom var işletim içindeki mevcut sisteminden sıkılırsanız bir çok alternatif ile daha eğlenceli bir hale sokabiliyorsunuz.

*Telefonun çalmama sorunu özellikle avea ve vodofone de baş gösteriyor o hatlar genelde kapalı mekanlarda çekmiyor hattın Turkcell ise yine aynı sorun varsa işletim sisteminizi güncelleyin sorun ortadan kalkıyor.

*Şarj problemi bir çok akıllı telefonun sorunu (S2 ve S3 hariç) ve ilk aldığınızda 2 gün gitmesinin sebebi telefonun belleğinin o zamana göre daha az dolu olmasındandır bellek doldukça daha fazla enerji tüketecek böylece daha az gidecek şarj bunun çözümü daha güçlü bir batarya yada arka planda çalışan uygulamaları kapatmak. bu şekilde tasarruf yapabilirsin.

*bazı uygulamalarda reset atma sebebi çok derin bir mevzu sana söyle özetliyim teknoloji sürekli yenileniyor yeni uygulamalar daha fazla bellek istiyor sonuçta ace de belli bir belleğe sahip reset atması normal yetmiyor artık o belleği uygulamayı çalıştırmaya zaten yeni uygulamalar yeni telefonlar satmak için çıkar kapitalizmin bir oyunu bu.

*soyulma olayı kullanıma bağlı değişiyor ben 1 sene telefonu kılıfta taşıdım ekranda koruyucu yapışkanıda yoktu ne bir çizik nede bir plastik aksamı soyuldu son zamanlarda biraz dikkatsizim olan soyulmalar ondan oldu ve her telefonun deforme olma süresi var olmayanı görmedim ben ve yoksa şirketler nerden para kazanacak.

*satamama konusu su götürmez gerçek sonuçta her ay desem yeridir yeni modeli çıkıyor fiyatının düşmesi normal birde şu aralar akıllı telefon alacak insanlar ikinci el almaktansa bir çok kampanyadan faydalanarak 0 almayı tercih ediyor ve neden kullanılmış telefon alsınlar ki bu kampanyalar varken?

ace'den bende bazen memnun kalmadığım zamanlar oluyor ama bu telefonun kötü olmasından değil teknolojinin sürekli yenilenmesinden kaynaklanıyor bir önceki telefonumuda bu yüzden değiştim bana göre o daha iyi ama teknolojiden eğer faydalanacaksam bundan almam gerekiyor bir teknolojik üründen istediğiniz zamanda istediğiniz şekilde faydalanmanın tek yolu yenisini almaktır ) Teknolojiye boşuna eskiler nimet demiyor öyle bir nimetki ekmekten hızlı eskiyor bayatlıyor artık )

benim görüşlerimde bu şekilde alacak insanlar değerlendirirken bu romanımı okusunlar biraz uzun oldu ama k.bakmayın ) okuduğunuz için t.ederim.

jackal_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Ben xperia kullanıyorum çok memnunum lâkin
    Fiyatı bütçeni biraz aşabilir ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam herşey iyi güzelde rengi pembe yaw :D
    Başka yerlerden farklı renklerini bulabilirsin.

Motosikleti
    Alıntı NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka yerlerden farklı renklerini bulabilirsin.
    Bakarımda fiyatı yüksek biraz

Alıntı jackal_64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben xperia kullanıyorum çok memnunum lâkin
    Fiyatı bütçeni biraz aşabilir ..
    Evet hocam bütçemi açıyor

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Ben olsa 500 liraya 2.el Nokia N8 yada 200-300 lira koyup samsung galaxy S2 alırdım.
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

Motosikleti
    Alıntı Tropiksera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olsa 500 liraya 2.el Nokia N8 yada 200-300 lira koyup samsung galaxy S2 alırdım.
    Hocam 0 almayı planlıyorum yinede sağolun.

Motorola Defy+ ve Defy Mini var su geçirmez... Yalnız baraja düşen her telefon bir şekilde elden gider baştan söyleyeyim

Motosikleti
    Alıntı DusenAdam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorola Defy+ ve Defy Mini var su geçirmez... Yalnız baraja düşen her telefon bir şekilde elden gider baştan söyleyeyim
    aynen baraja düştümü gidiyor

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)