Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motorize infaz ve koruma memuru

REKLAM ALANI
    yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    halk arasında bilmeyenlerin gardiyan dedikleri infaz ve koruma memurları motorize oluyor. cezaevinin içinde motor mu kullanacak derseniz haberi aşağıda.

http://www.cte-seslenis.adalet.gov.t...p_egitimi.html

Denetimli serbestlik müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen şüpheli, sanık ve hükümlülerin toplum içerisinde denetim ve takip işlemlerinin daha kolay ve hızlı yapılabilmesini sağlamak, trafik yoğunluğundan kaynaklı ulaşım ve park sorunlarını bertaraf etmek ve böylece etkin bir denetim ve takip sistemi kurmak amacıyla motosikletli denetim ekipleri kurularak, motorize denetim ekibi temel eğitimi kapsamında 27 denetim memuruna 09-20 Nisan tarihleri arasında Ankara Hipodrum alanında Yunus Ekipleri Eğiticileri tarafından iki haftalık eğitim verildi.

"Motosiklet Eğitimi" kapsamında kursiyerlere, motosikletlerin kullanımı, motor güvenliği, motorun bakımı, güvenli sürüş eğitimi, trafik güvenliği, trafik kuralları, ilk yardım eğitimi gibi konularda eğitim verildi.

Eğitimde başarılı olan motosikletli denetim memurlarına başarı belgeleri; Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sefa Mermerci, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Cevat Gül, Tetkik Hâkimleri Adem Bayrak ve Turan Kuloğlu ile Emniyet Genel Müdürlüğünden Asayiş Daire Başkanı Mehmet Tüzel, Asayiş Daire Başkan Yardımcısı Özer Zeyrek, Eğitim Şube Müdürü İbrahim Sarı ve Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Keskin’in katıldığı törenle verildi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Yakında suçlu transferini de motorla yapmaya başlarlar..

Düşünsenize Hayabusayla suçlu transferi yapıyorlar, adam suça tövbe eder be, 300 le makas atınca.
    yamyamaha bunu beğendi.
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Saçmalık boşa harcanan para ve emekten başka hiç birşey deil neymiş infaz'lıları takip edicekmiş siz önce DEVLET olarak tecavüzcüleri hırsızları serbest bırakmaktan vazgeçinde ondan sonra zaten ortada takip ediceniz bişeyde söz konuusu olmaz bizlerin vergileride böylece boşa heba olmamış olur milletimiz için daha verimli şeyler yapın önce insalık kalitemizi yükseltin suçlularla mücadeleyi vs artırın avrupa da yaşıyan insanları gibi insan haklarımızı sağlayın sonra tekrar boş işlerle uğraşma devam edersiniz...SAYIN YETKİLİLER 5 PARA ETMEZ KİŞİLİKLER.
    merkezkale bunu beğendi.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorize 112 anlamlı ama bu kadar özenti de fazla...
    112ciyiz

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Gereksiz ötesi.

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorize 112 anlamlı ama bu kadar özenti de fazla...
    Hocam denk gelmişken sorayım forumdan takip ettiğim kadarıyla 112'de görevlisiniz ben 112 şöförlüğü düşünüyorum ama B Ehliyet ile oluyor mu? SRC olarak kaç'ı almamız gerekiyor ve en önemlisi bu işin nerlere başvurmak gerekiyor çalışma şartları nasıldır biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Devletin herhangi biyerinde dopingim amcamın oğlu teyzemin kızı babamın dayısı vs.... olmadıgı için bu işlerde bi tanıdıgım felanda olmayınca piyasanın içine girmesi oldukca zor sizde biliyorsunuzdur.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    Alıntı AzRaİL42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saçmalık boşa harcanan para ve emekten başka hiç birşey deil neymiş infaz'lıları takip edicekmiş siz önce DEVLET olarak tecavüzcüleri hırsızları serbest bırakmaktan vazgeçinde ondan sonra zaten ortada takip ediceniz bişeyde söz konuusu olmaz bizlerin vergileride böylece boşa heba olmamış olur milletimiz için daha verimli şeyler yapın önce insalık kalitemizi yükseltin suçlularla mücadeleyi vs artırın avrupa da yaşıyan insanları gibi insan haklarımızı sağlayın sonra tekrar boş işlerle uğraşma devam edersiniz...SAYIN YETKİLİLER 5 PARA ETMEZ KİŞİLİKLER.
    kanun yapması gerekenlerden yol, su, iş ve ucuz benzin gibi beklentimiz o kadar fazla ki, kanun yapmaları için yolladığımız unutuyoruz. bizler seçmen olarak ne istediğimizi belirtirsek ( tecavüzcüleri hırsızları serbest bırakılmaması gibi ) onlarda o güzel koltukları için bizim istediklerimizi yaparlar.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    eğitimde niye salakça hareketleri sergilerlerki fotoraf için

artçı sanki hiç bir zaman ayakta gitme durumu olcakmış gibi
    kenan sofaoğlu bile yunuslara eğitim verirken tektekerle gezdirmesi gibi

gereksiz hareketler bunlarrrrrr dedeeee
    Mustafa Kemal Atatürk

@azrail42 ye katılıyorum ve gereksiz buluyorum bende boşa masraf .

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Eğitim gereksiz ve boşa masraf değil bence. Aldıkları eğitimi hayatlarında uygulasalar yeter fena mı 27 kişi daha motosiklet kullanmasını (!) öğrenecek. Devlette o kadar çok boşa harcanan para var ki konuda örnek olarak reklam kokan hareketler bunlar olsa da bence tasarrufu eğitimden değil de başka yerlerde alınan ihalelerden yapmaları gerekiyor.

mates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba KEE 100 2017
    Bu ekip şartlı salıverilenlerin ve denetim serbestliğinden yararlananların denetlenmesi ve gözlem altında tutulması için oluşturuldu.Yoksa tecavüzcü kaçkapçıları salıvermek için değil olaki suçluların erken bırakılması veya az suç almaları bu kurumun görevi değildir. buraya kadar yazılan olumsuz yorumların ve düşüncelerin sorumlusu bu birim ve çalışanları değildir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler