Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motoru Bırakabilecek yerler ?

REKLAM ALANI
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Konu baslıgım degiştirildi arkadaslar (Msj ıma cvp veren moduma Tsk ederim)

Konumuza gelelim yardımcı olabilicekmisiniz En iyi yer neresi
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    izzet kafana göre takıl abisi
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izzet kafana göre takıl abisi

Yapma fatih abi ya Otopark en iyisi ya :D
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    bu öyle otoparkla neyle olacak iş değil...
    evine yakın bir yere garaj felan yaptır...
    merdivenlerin bir kısmını düzleştirip motorla inip çıkabilecek şekle sokabilirsin...
    otoparka koysan senede +- 400-500 lira para yapar... yazık değil mi o paraya...
    ayrıca bir süzü öküz varken...devirirler çizerler...için rahat uyuyamazsın...
    bence otoparkı unut...baska çözümler ara...
    ben şuanki evi bulana kadar 2 yıl içinde 3 tane ev değiştirdim...

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evin bahçesi yoksa halin fena, bahçesi varsa kralsın bi ağaca bağlıyosun kafan rahat.
    bahçe ve kartal oldukdan sonra agaca bağlamaya ne gerek var hacım yaaa...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapma fatih abi ya Otopark en iyisi ya :D
    abisi ne otoparkı bak aylık fiyatlar ortada adam gibi kilit al kapı önüne bağla diyeceğim ama insanın içi rahat olmaz ben kendimden biliyorum sana kendi motorumu nasıl kilitlediğimi anlatayım
    direksiyon kiliti ön disk e asma kilit arka tekere bisiklet kiliti birde en kalitelisinden masterlok kilit bunuda ön tekerle koruma demirine bağlıyorum yaklaşık 1.5 metre
    gelelim kömürlüğün dış kapısına onada baba bi zincir le asma kilit ve hala diken üzerinde uyuyorum en ufak bi tıkırtıda hiç üşünmeden 2. kattan aşşağıya inerim bakarım
    halbuki bizim muhitte hiç hırsızlık olmaz neden bu kadar tırsıyorum dersen bi motor çaldırdım açısını iyi bilirim önlem almak gerek
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2012 esd :)
    Dışarda bırakmayında düz kontak yapıyolar ayak marşını sıyırmış çalışmıyor motor ama çalamamıslar

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abisi ne otoparkı bak aylık fiyatlar ortada adam gibi kilit al kapı önüne bağla diyeceğim ama insanın içi rahat olmaz ben kendimden biliyorum sana kendi motorumu nasıl kilitlediğimi anlatayım
    direksiyon kiliti ön disk e asma kilit arka tekere bisiklet kiliti birde en kalitelisinden masterlok kilit bunuda ön tekerle koruma demirine bağlıyorum yaklaşık 1.5 metre
    gelelim kömürlüğün dış kapısına onada baba bi zincir le asma kilit ve hala diken üzerinde uyuyorum en ufak bi tıkırtıda hiç üşünmeden 2. kattan aşşağıya inerim bakarım
    halbuki bizim muhitte hiç hırsızlık olmaz neden bu kadar tırsıyorum dersen bi motor çaldırdım açısını iyi bilirim önlem almak gerek

Abi yaz ın cok rahat ederim ben yazın sabahlara kadar millet ayakta burada cok işlek bi cadde hatta muhitimizi cekeyim balkondan görün sizde koyucak yerim yok yani baska malesef 11 senedir burda oturuyoruz kendi evimiz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)