Konu baslıgım degiştirildi arkadaslar (Msj ıma cvp veren moduma Tsk ederim)
Konumuza gelelim yardımcı olabilicekmisiniz En iyi yer neresi
Konu baslıgım degiştirildi arkadaslar (Msj ıma cvp veren moduma Tsk ederim)
Konumuza gelelim yardımcı olabilicekmisiniz En iyi yer neresi
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
izzet kafana göre takıl abisi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bu öyle otoparkla neyle olacak iş değil...
evine yakın bir yere garaj felan yaptır...
merdivenlerin bir kısmını düzleştirip motorla inip çıkabilecek şekle sokabilirsin...
otoparka koysan senede +- 400-500 lira para yapar... yazık değil mi o paraya...
ayrıca bir süzü öküz varken...devirirler çizerler...için rahat uyuyamazsın...
bence otoparkı unut...baska çözümler ara...
ben şuanki evi bulana kadar 2 yıl içinde 3 tane ev değiştirdim...
bahçe ve kartal oldukdan sonra agaca bağlamaya ne gerek var hacım yaaa...
abisi ne otoparkı bak aylık fiyatlar ortada adam gibi kilit al kapı önüne bağla diyeceğim ama insanın içi rahat olmaz ben kendimden biliyorum sana kendi motorumu nasıl kilitlediğimi anlatayım
direksiyon kiliti ön disk e asma kilit arka tekere bisiklet kiliti birde en kalitelisinden masterlok kilit bunuda ön tekerle koruma demirine bağlıyorum yaklaşık 1.5 metre
gelelim kömürlüğün dış kapısına onada baba bi zincir le asma kilit ve hala diken üzerinde uyuyorum en ufak bi tıkırtıda hiç üşünmeden 2. kattan aşşağıya inerim bakarım
halbuki bizim muhitte hiç hırsızlık olmaz neden bu kadar tırsıyorum dersen bi motor çaldırdım açısını iyi bilirim önlem almak gerek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Dışarda bırakmayında düz kontak yapıyolar ayak marşını sıyırmış çalışmıyor motor ama çalamamıslar
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)