Eminim çinde üç kuruşa köle gibi çalışıp fabrikada yatıp kalkan insanlar arasında benim gibi yediği önünde yemediği arkasında yaşayanlardan daha mutlu insanlar vardır. Komünist düzenin gözünü seveyim ekmek elden su gölden, lanet olsun teknolojik hayata koyun gibi güdüleceksek koyun gibi de yaşayalım nedir bu stres ve koşuşturma.
Asaletin gostergesi nedir, hangi donelere dayanilarak belirleniyor.?
Sayin abim.
Sadece ''Savaşta'' demiş olsaydin, şöyle bi düşünür araştırırdım.
Gerçi benim düşünceme göre savaş sadece topla tüfeklede yapilmiyor.
Ben savaş eylemine binlerce mana yüklemişimdir
Aslinda benim mantigima göre, tecavüz sadece insanin cinsel isteklerine karşı koyamayip, bir bedeni zorla ele geçirmeside değil.
Neyse bunlari niye yazdim bende bilmiyorum.
Zaten konuyla alakasida yoktu.
Sorunun cevabi ; Ben duydum abi.
Bu arada bir ülkenin teknolojisi benim çekeceğim 2 tane fotografla gelişecekse, vay o ülkenin haline..
Bu arada bu japonlarda biraz manyakmış herhalde.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
bana göre işin aslı astarı şudur...
japonya küçük ve kalabalık bir ülkedir...türkiyenin 2 katı nüfus vardır ve toprak yüz ölçümü türkiyenin yarısı bile değildir...
yaşayan halkın...%80ni gökdelen vs vs boğulmuştur...biraz açılınca bol foto çeker...onların yerinde olsanız
türkiyeye geldiğinizde on katı çekim yapardınız...
Biz asiliz yabanciya uckur cozmeyiz. Kendimizden olmayanada tecavuz etmeyiz. Madem boyle neden asil olmayalimki.
Böyle birşey zorunlu olamaz:DDD Hem fotoğraflara da artık her yerden ulaşılıyor. Fotoğraf çekmekle edinilecek her bilgi internette de mevcut zaten. Yorum/haber/vs...
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
şuursuz provakatörün tekide 'motosikletle ne alaka demiş' embesil embesil konuşuyorlar ya sinir oluyorum..
burda herşey paylaşılabilir.. ister oku ister okuma..
Kanunlar tecavüzcüleri 3 sene içerde yatırıp tekrar topluma salarsa olacağı budur.Türkleri başında adam gibi lider olduğunda kimse durduramaz.Bunu ben değil yabancı tarihçiler söylüyo.Bugün dünya ülkelerini başlarındaki soytarı liderler değil başkaları yönetiyo.Angelina Merkel'e haritada berlin'i göster diyolar , o moskovayı gösteriyo.Bu insan Almanya'yı yönetiyo.Dünya halklarının artık başlarındaki soytarı liderlerden kurtulup esas liderlerine kavuşması lazım.Cengiz Han halkına o kadar katı kurallar koymuştur ki , ama sonunda o halkla dünyayı dize getirmiştir.Cengiz Han'ın kurallarından bazıları :
Zina yapan, evli olup olmadığına bakılmaksızın idam edilir.
Livatadan suçlu her hangi bir kişi de idam edilir.
Kasten yalan söyleyen veya büyücülük yapan veya başkalarının davranışları hakkında ispiyonculuk yapan veya kavga eden iki kişinin arasına birinin yanında diğerine karşı olarak girenler de idam edilir.
Suya işeyen veya suyu kirletenler de idam edilir.
Her kim mal (veya para) alır ve iflas eder; sonra tekrar mal alır ve yine iflas eder, sonra yine mal alır ve yine iflas ederse, üçüncü defadan sonra o da idam edilir.
Sahibinin iznini almadan bir esire yiyecek veya giyecek veren de idam edilir.
Kaçan bir köleyi veya esiri bulup sahibi olan kişiye geri vermeyen de idam edilir.
Ankara tren garındaki nöbetlerim aklıma geldi.hergün geliyolardı boyunlarında fotoğraf makinaları,yüzlerinde tebessüm
buda başka bir özellikleri;
JAPONLAR HERHANGİ BİR DİN KİTABI VE PEYGAMBERİ OLMAYAN BİR TOPLUM ...
Bizde gün...deme getirip tartışan yok ama, Batı dünyası, hele de Katrina kasırgasının ardından yaşadıklarını unutmayan Amerikalılar şaşkınlıkla izliyor Japonları.
Aslında en çok bizim üzerinde düşünüp tartışmamız lâzım.
O kadar büyük bir felâket yaşadılar, görüntülerde başı kesik tavuk gibi sağa sola saldırırcasına koşuşan yok.
Salya sümük ağlaşıp Nerede devlet ? Yardım isteriz, şunu isteriz, bunu isteriz diye cazgırlık eden yok.
Yardım dağıtım noktalarına saldıran yok.
Raflarında çok sınırlı miktarda mal kalmış olduğunu bilmelerine karşın dükkânlar önündeki kuyrukları bozup da cam çerçeve kırarcasına kapılara saldıran da yok , yağmalamanın görülmemesi ,
Katoliklere ait bir web sitesinde Japonlar Hristiyan olmamasına karşın nasıl bu kadar ahlâklı olabiliyor ? sorusu ortaya atılmış.
O soruyu sormak Hristiyanlara mı düşer ? Sorsak biz sorarız.
Gerçekten, peygambersiz ve kitapsız Japon toplumu nasıl bu kadar üst düzey insanî nitelikler gösterebiliyor ?
Bir uzmanın açıklaması şöyle;
Japon ahlâkı, günah ve günah anlayışından kaynaklanan korkuya değil, çevreden utanma temeline dayanır.
Örf ve Ananeye dayalı asla vazgeçmedikleri aile terbiyesi .
Ahlâklı olmak için asgariden bir adet peygamber bir adet de din kitabı gerekmediğini uygulamalı olarak ispatladılar.
(BATI DERGİSİNDEN ALINTIDIR)
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
bir arkadaşımın kızı japon dili okuyordu...çok önce (2-3 yıl kadar) bulunduğu yerde küçük çaplı bir deprem olmuş...
markette alışveriş yaparken denk gelmişler...siz şimdi bütün japonların sağa sola koşturup çığlık vs attıklarını zannediyorsunuz ama hayır...
kısa bir sessizlik ve durgunluk olmuş...elektrik sisteminin otomatik gidişi nedeni ile alış veriş yapmak bir süre mümkün olmuyormuş...
...bütün japonlar ellerindeki nevaleleri tekrar aldıkları rafa bırakıp çıkmış...ortalıkta ne dolu bir market arabası ne koşuşturan ne bağıran ne çağıran
nede birbirini ezen görememişler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)