Arkadaslar buyuk bir sorunumuz var. Irfan kardesimle sabahladik simdi aciktigimiz icin firinda pide yapiyoruz fakat bir turlu karar veremedik. Acaba kaşarmi ustte olmali sucukmu???
Acil lutfen firin soguyor
Arkadaslar buyuk bir sorunumuz var. Irfan kardesimle sabahladik simdi aciktigimiz icin firinda pide yapiyoruz fakat bir turlu karar veremedik. Acaba kaşarmi ustte olmali sucukmu???
Acil lutfen firin soguyor
de get yat yahu
Sado
Nerde bu ustalar nebicim forum burasi?
Firin 200 e dustu hala cevap yok!!!
ne pizzası? Gidin kokoreç yiyin, işkembe,kelle paça için
delii ne arıyon len? Battaniyen aşa düştüde dötün açıktamı kaldı
Vayyy aha iki yarasa birbirini buldu demek...olm drakulamısınız siz bu saatte napıyonuz..tam cevap yazarken irfan aradı iyimi...eyüp harbi artık evlen gari alemlere akıyon sabahda yuvacıkda akacan ortama kesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
adem hakkaten, ne pizzasi?
Konuyu okumadan cevap yazmayin kardesim
pidenen pizza kardeştir. Uykulu kafayla bukadar be hacı..
Acil!, PLease, yardım! gibi başlıklarla konu açmak yasaktı.. hemen ihbar ediyorum sizi..
Uyarı aldım yalakalık yapmam lazım.
Kaşar bence pidenin altında olmalı.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Sucuk nerenin sucuğu söyleyin, kaşar üstte mi altta mı olacak söyleyeyim. Ama yediniz sindirdiniz belkide kanalizasyona bile karıştırdınız geç kaldık lış y
Pardon yanlış yazmışım kaşarın nerenin kaşarı olduğu daha önemli
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Arkadaşlar sorunumuzu çözdük sizide buradan bilgilendirmek istedim. Büyrüüünnn ürünümüzün desteklerinizle tamamlanmış hali (son halini görmek istemeyeceğinizi düşünerek resim çekmedim )
Sigara paketi boyut kıyalaması içindir. Kendisine karşıyız başka bir amaçla kullanılmasını da şehvetle kınıyorum
Bu arada adminlere küstüm güzelim başlığımı değişmişler :(
Tereyağıyla yapılmış bir pidenin tadını bilmek bile istemezsiniz , o yüzden tadını anlatmıyorum
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
şimdi motorla burdan gazı kapatıp 1 saat içinde orda olmak vardı ama lanet olsun motoru sattığım güne
İkincilik kaybedenler içindir...
Üstüm ıslandı gidip degiştireyim abi nedir bu yahuuu Göz hakkı gözlükde var 4 pide borcun var :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
valla ayarınız yok , la gerçekten yok ,
bi daha bakim , yok yok cidden yok...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bende gazı kapata kapata gittim ama bak saat 4,30 a kadar bekledik başında değdimi ? hemide nassıı
Yeterince dikkatli bakarsanız kaşarın ve tereyağının kaynadığını görebilirsiniz
son cümle çokmu acımasız oldu ne
İleriki bir tarihte elimizde malzemeler (sucuk yani yanlış anlaşılmasın ) bir gece baskını yaparız. Çaktırmadan organize olmak lazım. Cumartesi sabaha karşı operasyonu. Kod adı pidenin kralı nerede. Eh gitmişken pazar gününüde piknikle geçirmek lazım tabiki.
Güneş körfezi yeni yeni kızartırken sahilde çay ve pideye hayır diyebilecek birisi varsa kendisini Allaha havale ediyorum.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Önce pidenin üzerine sucukları yatır...(Sucuklar biraz kalın olsun )
Atın hemen saunaya..
Hafiften pide kızarmaya, sucuk terlemeye başladığında,
Rendelenmiş kaşarı sucukların üzerine örtün....
Sucukların ayakları açık kalmasın..... ;)
kaşar hafiften erimeye başlayınca saunadan çıkarın,
Pide-sucuk-kaşar üçlüsünü kese atmak için gönderin mideye... )
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ramazanda,iftarda buz gibi gazozla ne gider bu be
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)