Kaşarında sahtesi çıkmış piyasaya.
Aman dikkat derim..
Kaşarında sahtesi çıkmış piyasaya.
Aman dikkat derim..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Yaw konuda sucuhta var ama herkes kasarla ilgileniyor ne iş?
Sucugun nesini sevmediniz?
beyaz peynir iyiiidiiiiirrr
son kadehi atıyorum zaten
iyigeceler...
kaşar mı sucuk mu üstte olur bilmem ama az önce tost'tan akan kaşarın ele yapıştığı fark edilmezse eli yakabileceğini öğrenmiş oldum hiç aklıma gelmezdi
Kaşar üstte olmalı Kaşar dediğin üstte olur ya Kaşar bu yüzden var zaten
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Turan konuya son noktayi koymustur arkadas.
Ayrica sucuk ustte oldugunda hararet arttikca kasarin icine gomuluyor zaten. Ama kasar ustte oldumu altindaki malzemeyi kapliyor sariyor iyice icine aliyor. Sucuklar gorunmeyip surpriz oluyor yerken
Evet
kaşarın içine gömülür malzeme,
kaşarın yapısından dolayı yumuşar, kaşar içine alır
günlerden 2 haziran cumartesi sabahı yorgun argın sabah işten geliyorum , akşama gideceğim düğün cemiyeti için hemen kahvaltı bişeyler atıştırıp kafayı yastığa koyuyorum , ara ara çoluk çombalak sesine uykum bölünsede çağrıları hiç duymamıştım , akşam saat 5 gibi uyanıyorum tekrar bir şeyler atıştırıyorum ,sonra telefonuma bakıyorum 13 tane çağrı var
bunlardan 9 tanesi mt üyesi arkadaşlar ve içinde eyüp ve mete başta olmak şartıyla fakat zaman aralığım öyle darki yemek yedikten sonra , hazır yüklü arabayla işe gidiyorum , gittiğim yer yalakdere köyü , ve apar topar cihazı tesisatı kurmaya hazırlığa başlıyorum 30 dakika sonra işim bitiyor ve düğün evinde daha sonra yiyemeyeceğim için yoğun ısrar üzerine tekrar yemeğe götürülüyorum
oradada güzelce zıkkımlandıktan sonra cihazların başına geçip ufak ufak kendimce bir şeyler tıngırdıyorum , o arada cevapsız kalan çağrılar aklıma geliyor , ve tekrar sırasına göre eyüp 2-3 sefer arka arkaya aradığı için ondan başlıyorum
durum aynen şöyle
alooo selam eyüp nasılsın ? iyiyim irfan
yarın yuvacığa gelecekmisin ?
yok ben bu akşamdan geliyorum deyince aklıma gelen ilk şey ulen zaten gece 1 de işim bitecek ben bu adamı nerde ağırlarım ?
sonra diyorum eyübe gel olm gelde irfanı doğal yaşam alanında görüntüleyen ilk adam ol
eyüp zaten kurulmuş zıpkın gibi , ben gel diyorum ve düğün başılyor , çiftleri takı merasimine aldığım sırada tam karşı yönümdeki yoldan güçlü gündüz gibi ışık yapan homurtulu hmomurtulu sesle bir şey geliyor bide bakıyorum ulen hakkat geldi bizim eyüp allahın dağında buldu beni karamürselde olsa gam yemeyecem
belliki pirelenmiş canı sıkılmış düğünü bitirdikten sonra karnımız yine acıkıyor 2 saf gecenin 1:45 inde karamürselde küfteci arıyoruz ki zamanda dar gece yine fırında işe başlayacağım ,
neyse zor zenaat karamürseli 2 tur attıktan sonra kuytu köşede kepenkleri kapatmak üzre olan bir bakkaliyeden konusu geçen malzemeleri alıp akıyoruz gecenin sessizliğine , eyüp ben ve yapacağım 1500 adet ekmekle beraber
sorası malum konuda geçiyor zaten , sevgili arkladaşlara bir şey söyleyecem hatta bir atasözünü , vura vura kafalarına sokmak isterim
TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇER
Hadi kalın sağlıcakla gıdıcınızdan öperim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan abi böyle olayı detaylarına kadar anlatınca işin içinden paçayı kurtaracağını sanıyosan yanılıyosun
hala iddia ediyorum yatacak yeriniz yok sizin
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
ulen zati yatacak ne yer vardı ne zaman vallaha zabaha kadar kırpmadık gözümüzü muhabbet o biçimdi , valla böyle ben herkezi , beklerim yani eyübe , amuda kalkarak nasıl ekmek yapılır onu bile öğrettim
kuru lafla peynir gemisi yürümez arkideş , bilahare beklerim icabında ekmek yapmaya
ekmek yapmaya değil de hamur atmaya gelirim abi
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
İrfan abi şu pide bu saatte bırak resmini konusu nu bile gördümmü fena oluyorum abi gelirim cumartesi o pideyi yemeye haa!!
tamam yavyum istediğin yerde istediğin saatte sıkıntı yok
yalnız fırında yatacak yer yok ve kaçacak 2. bir kapıda son kararınmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
istanbuluın kaşarı güzelmiş kap gel uscuk benden ama bu ara gündüzdeyim geceye geçeyim habarlaşalım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)