Beyler şu konuyu gece gece canlandırıyosunuz hep, millet yakışacak yakanıza az önce yemek yedim ama içinde bi gram yağ yok böyle lezzetli şeyleri aklımıza getirmeyin.
Beyler şu konuyu gece gece canlandırıyosunuz hep, millet yakışacak yakanıza az önce yemek yedim ama içinde bi gram yağ yok böyle lezzetli şeyleri aklımıza getirmeyin.
İrfan bana önlük ve sabo terlık hazırla geliyorum. yatacak yer yoksa pidenın yanına kıvrılıverim.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
evet evet kıvrılırsın acayübe sor nereye kıvrılmış zabahın 6 sında tabi pideyi görürdükten sonra
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
vallaha benim suçum yok konu nası oluyorsa zortlayıveriyor ama gönül dostları için geçen ramazan olduğu gibi , bu ramazanda sürpriz bir buluşma olacak gibi hevesini o zamana sakla ,
bakalım nasip kısmet
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İrfannnn..gobra irfan...dal sarkar irfan kalkar....pideci irfan...fırıncı irfan...açlıktan ölüyom ulen...eyüp Allahtan kork be gangoita...vıcdansızlar...:(
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)