3. piyade er eğitim tugayı 92/2 b.
-
01 Haziran 2012, 05:29
Selamin aleyküm abiler Ben temmuzda kısmetse 3.piyade er eğitim tugayında(Antalya) askeriğime başlamış olacağım. Bu yere ulaşım nasıldır ? Nasıl bir yerdir ? ve usta birliğine en çok nereye düşüyor bilen burada askerliğini yapmış abilerimin tavsiyesini öğrenmek istiyorum.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, Yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
Bob marley
Reklamlar
-
01 Haziran 2012, 06:13
hadi dostum bakalım, fena yer gelmemiş. sayılı gün çabuk geçer derler. en kısa zamanda bitip gitmesi dileğiyle.
91liyim okula devam. bizim devreler gitti geldi çoluk çocuğa karıştı be yav.
-
01 Haziran 2012, 06:27
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, Yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
Bob marley
-
01 Haziran 2012, 08:19
benim birader van başkale komando taburunda, kayınço ankarada asker. Allah yolunu açık etsin
-
01 Haziran 2012, 08:24
Sağol abi inşallah onlarda kazasız belasız gelirler.
Bob marley
-
01 Haziran 2012, 09:24
of askerlik ve zaman kaybı... ben 26 yaş bitti askerlik halen devam ediyor... geçer ama ömründen ömür gider..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
01 Haziran 2012, 12:43
kıbrıs,ankara gönderiyo yada orda kalırsın ama en yüksek ihtimal kıbrıs.geçen sene dayımın oğlu düştü oraya ben götürüp teslim ettim bide şansa tanıdık buldum hiç eğitimsiz tamamladı acemi birliğini.sordugum komutanlar demişlerdi ki ''kıbrıs,ankara yada burda kalır bi ihtimal barış gücüne gider'' demişlerdi harbidende kıbrısa düştü =)
-
01 Haziran 2012, 13:57
yaaaa yaz günü antalya da askerlik mi yapılır beee
cillop gibi manitalar dışarda sen sapların arasında adalet mi bu
neyse kardeş Allah kolaylık versin hayırlı teskereler
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
01 Haziran 2012, 20:03
Kıbrıs olayı iyi olurmuş hepinize teşekkürü bir borç bilirim..
Bob marley
-
01 Haziran 2012, 20:07
Vay torunumun torunun fosili
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
01 Haziran 2012, 20:48
Galiba bu terimleri askerde öğrenicem :D:D
Bob marley
-
01 Haziran 2012, 21:13
Sıcağın altında dururken 30 derece sanki sana 60 derece gibi gelecek durduğun yerde bir şey yapmasan bile sıcak yüzünden bitkin yorgun düşeceksin
Su olsada içsek diceksin ama çeşmeye gitmeye bile dermanın olmıyacak Ufacık bir şişede su bulundur ama soğuk olsun ılık olursa ne kadar içersen iç kesmiyor
O komando dansı ördek yürüyüşü of of komando dansını hiç tawsiye etmem
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
01 Haziran 2012, 21:15
Abi askerlik yapmış kadar oldum sağol yani :D:D
Bob marley
-
01 Haziran 2012, 22:36
Haydi gecmis olsun allah biran once sevdiklerine kavustursun
-
01 Haziran 2012, 22:45
kıbrıs a gönderiyo baya 3.P.Tugayın dan devreler vardı kıbrıs da yaptım bende
-
02 Haziran 2012, 00:10
İnşallah dediğiniz gibi kıbrıs olur. herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Bob marley
-
02 Haziran 2012, 00:35
Antalya sonrası nereye dağıtım olacağın hiç belli olmaz. Dağıtımlar Ankara'dan merkezi olarak yapılır. Çok gelişmiş bir bilgisayar sistemi ile dağıtım olursunuz. Yer tespiti konusunda sizlerin kişisel özellikleri (boy, kilo, fiziki yapı, meslek, tahsil,vs. vs.) ile dağıtım olacağınız esnada Silahlı kuvvetlerin nerde ne kadar asker ihtiyacı olduğu gibi (Hangi dönem hangi yerlerde asker ihtiyacının ne derece olduğu her zaman değişiklik gösterir) durumlar dikkate alınacaktır. Dolayısı ile dağıtım yapılıncaya kadar ve dağıtım esnasında hiç kimse nereye gideceğini bilemez. Kesinlikle herkes için hakkaniyetli olmasına çalışırlar.
Şimdiden hayırlı olsun.
-
02 Haziran 2012, 01:04
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
hakkaniyetli olmasına çalışırlar.
tam adamı noktayı koymuş...bilse bilse komutan bilir zaten...
kesin olan şey uzun boylular yapılı olanlar kıbrısa gidiyor...benim zamanımda öyleydi(16 yıl öncesi)
hayırlı tezkereler...yardımcı olabileceğim bir durum olursa ö.m at...
-
02 Haziran 2012, 01:13
Valla abi ilginiz için teşekkür ederim. 2 veya 4 temmuzda yolcuyum az kaldı biraz stres var o yüzden bende biraz kendimi kandırıyorum diyelimkıbrıs konusunda :D Artık gözümü kapatır yaparım askerliğimi :D Yanıma fazla bir şey almıyorum askeriyede veriyolarmış sanırım her kafadan birşey çıkıyo ama azda olsa bişiler koydum bavula...
Bob marley
-
02 Haziran 2012, 01:36
Sen bi git gel bilgileri buraya paylaşırsın bende 92/4 gidiyorum
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)