Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

3. piyade er eğitim tugayı 92/2 b.

Motovento
    REKLAM ALANI

sadece para al ...traş takımını palaskanı vs vs aklına ne gelirse içerideki kantinde satarlar...yani kazık paraya da değil...piyasası neyse o olur belki ucuz bile olabilir...
    çok kıymet vermediğin kıyafetlerinle gel...dandik eski bi ayakkabın olsun...orasını burasını idereten tamir ettirirsin...çekince postalları atar geçersin...
    ehliyet nişanlının fotoğrafı vs vs gibi resmi/kıymetli bir şey...alma..sadece tc kimliğini...birde banka kartını al tamamdır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    bws 125
    Alıntı kkorhann34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen bi git gel bilgileri buraya paylaşırsın bende 92/4 gidiyorum

Sanada şimdiden hayrlı teskereler kardeşim :D senin stersinide tahmin edebiliyorum acemi nereye çıktı diye düşünüyosun açıklansada kurtulsam gibi ama öyle olmuyo yaklaştıkça dahada stres kaplıyor adamı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece para al ...traş takımını palaskanı vs vs aklına ne gelirse içerideki kantinde satarlar...yani kazık paraya da değil...piyasası neyse o olur belki ucuz bile olabilir...
    çok kıymet vermediğin kıyafetlerinle gel...dandik eski bi ayakkabın olsun...orasını burasını idereten tamir ettirirsin...çekince postalları atar geçersin...
    ehliyet nişanlının fotoğrafı vs vs gibi resmi/kıymetli bir şey...alma..sadece tc kimliğini...birde banka kartını al tamamdır...

Bu bilgiler iyi oldu hakan abi teşekür ederim birde istanbuldan uçakla gitmeyi planlıyorum , ulaşımı nasıl abi yakın mı havalimanına ?
    İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, Yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
    Bob marley

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    sıcakda acemi eğitimi zordur allah mehmetçilerimize hayırlı tezkereler versin

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Ben 30 tane yazlık çorap aldıydım yıkamakla hiç uğraşmadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

Kantinler cok ucuza sigara sabitti sadece

300 liraya kantinden cıkmadım yemin töreninden sonra param bile kalmıştı
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Alıntı HAN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulaşımı nasıl abi yakın mı havalimanına ?
    yol üstü diyebilirim...havaalanından inince servise bin...topçularda inacem de kapısında indirir...
    bu arada topçular dimi yanlış olmasın...

Motosikleti
    bws 125
    Alıntı halepli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıcakda acemi eğitimi zordur allah mehmetçilerimize hayırlı tezkereler versin
    Sağol abi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 30 tane yazlık çorap aldıydım yıkamakla hiç uğraşmadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

Kantinler cok ucuza sigara sabitti sadece

300 liraya kantinden cıkmadım yemin töreninden sonra param bile kalmıştı

Abi bende alıcaktım yanıma ama milet diyo götürme işte içeri almazlar korkumdan götürmüyorum.Alsalar bile kulandırmazlar falan bişiler dediler hamallık olmasın diye az az koydum bavula

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

yol üstü diyebilirim...havaalanından inince servise bin...topçularda inacem de kapısında indirir...
    bu arada topçular dimi yanlış olmasın...
    Evet hakan abi topçular.
    İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, Yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
    Bob marley

ne bavulu be...üstündekilerle git...birde eski valiz ayarla...tamam...

Motosikleti
    bws 125
    ne bavulu be...üstündekilerle git...birde eski valiz ayarla...tamam...

Tamam hakan abi seni dediğini yapıcam.
    Bob marley

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    91LİYİM OCAKDA TECİLİMİ BOZDURDUM MUAYNE OLDM MERSİN 4 GÖTÜRÜYOMUŞ ALMADILAR İSSSSSSYAAAAAAAAAAANNNNNN

SessizGezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki address
    torun tombalak kırma kolu cek bırak, benmi yapayim, benmi tutayım , benlemi bot bağladın, çok duyarsın askerde , bir düdük cök bir düdük kalk korkma cabuk gelip gecer, askerlik bittimide ararsın ekmek elden su gölden şimdi cağırsalar aynı yaptığım yere giderim aynı ekip olacak S1 yazıcısıydım ben baba yatar şafak atar

Motosikleti
    bws 125
    Alıntı SessizGezgin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    torun tombalak kırma kolu cek bırak, benmi yapayim, benmi tutayım , benlemi bot bağladın, çok duyarsın askerde , bir düdük cök bir düdük kalk korkma cabuk gelip gecer, askerlik bittimide ararsın ekmek elden su gölden şimdi cağırsalar aynı yaptığım yere giderim aynı ekip olacak S1 yazıcısıydım ben baba yatar şafak atar
    Yani inşallah sorunsuz geçer ama şu sözlerinden sonra askerlik yapmış kadar oldum. Benim arkadaşımda aynı yere düşmüş a gurubu olarak gitti o acaba ben gittikden sonra o usta birliğine mi geçecek a ve b grubu tam anlıyamadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------

Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    91LİYİM OCAKDA TECİLİMİ BOZDURDUM MUAYNE OLDM MERSİN 4 GÖTÜRÜYOMUŞ ALMADILAR İSSSSSSYAAAAAAAAAAANNNNNN

Emre ben mayıs da gidicem diye seviniyordum temmuzda gidiyon sen hemşerim dediler Bende isyaen moduna geçtim.
    Bob marley

b grubu a grubundan 45 gün sonra gider sen b misin ?

Motosikleti
    bws 125
    Alıntı tcs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    b grubu a grubundan 45 gün sonra gider sen b misin ?
    Aynen ben b grubundayım.Arkadaşım a olarak gitti aynı yere ben b olarak gideceğim onu orda görebilirmiyim ?
    Bob marley

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Hadi bakam hayırlı teskereler olsun sağlam yolladık sağsalim gel..mayınla falan oynama oralarda aman diyim...yabancı terörist amcaların verdiği şekerleri alma sakın
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    bws 125
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi bakam hayırlı teskereler olsun sağlam yolladık sağsalim gel..mayınla falan oynama oralarda aman diyim...yabancı terörist amcaların verdiği şekerleri alma sakın

Çok güldüm abi sağolasın :D
    Bob marley

Alıntı HAN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen ben b grubundayım.Arkadaşım a olarak gitti aynı yere ben b olarak gideceğim onu orda görebilirmiyim ?
    Büyük bir ihtimal göremezsin o dağıtıma gidecek sen acemiliğe

Motosikleti
    bws 125
    Evet dün sülüsümü aldım ve 5 temmuz sabahı antalyaya gidiyorum hakkınızı helal edin ve kendinize iyi bakın..
    Bob marley

Hayırlı tezkereler sağ salim git gel inşallah.

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben de gidip yarın sülüs alayım da nereye gideceğimi bileyim sürpriz olmasın

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    durmuş hadi hayırlısı. En büyük asker, bizim asker

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)