Boili Yapalım ( Sazan için özel yem ) Resimli.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben balık tutmaya gittiğimde hep çekirge yakalıyorum abi...
gittiğimde ilk 30-40 dakıka bayagı bir çekirge yakalarım...
bacaklarını kopartırım...yoksa suya batmıyor
şuana kadar kaç defa balık tuttum hatırlamıyorum ama hepsınde de çekirge ile yakalamısımdır...
-
Eline sağlık diyelim iştah açıcı bişeye benziyor Aslında diğer küçük balıklar tarafından oltadan kolay alınamadığından sazanda kullandığım en favori yem solucandır. Peki bu boili denen aperatifin suya dayanımı nasıl ? Çabuk çözülmüyordur ve oltadan kolay kurtulmuyordur umarım. Bu hafta sonu bizde balıkta olacağız, size bolşans dilerim.
-
Karışım oldukça güzel hemen hemen bizim buradaki karışımımızın aynısı sadece ilave olarak teneke peynirlerin suyunu karışıma ilave ediyoruz(market tanıdığınız varsa isteyebilirsiniz)peynir suyu sazanı oldukça cezbediyor ve yemin daha uzun süre şeklini korumasına yardımcı oluyor.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Teşekkürler.Dayanımı iğneye geçirirken zorlayacak kadar ama sert değil plastikimsi,suda çabuk erimiyor.Aslında bu iğneye takılmıyor iğnenin üstüne pop-up yapıp atıyorsun,biraz üşendirici olduğundan ben iğnenin arkasına geçirip atıyorum.Sizede bol şans.
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Karışım oldukça güzel hemen hemen bizim buradaki karışımımızın aynısı sadece ilave olarak teneke peynirlerin suyunu karışıma ilave ediyoruz(market tanıdığınız varsa isteyebilirsiniz)peynir suyu sazanı oldukça cezbediyor ve yemin daha uzun süre şeklini korumasına yardımcı oluyor.
Peynir altı suyunu duymuştum.Ekşimiş yoğurt ve asidi bitmiş bira ile yapılan tariflerde vardı.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
-
01 Haziran 2012, 00:24
ne şanslı balıklar yav yakalanmak için özel sipariş yem istiyorlar. hayatımda bir defa nasıl bir zevk diye denedim tabi aatıığım tüm ekmekleri balıkalr yedi ama oltama bir tanesi takılmadı.
-
01 Haziran 2012, 00:38
Motosiklet Eğitmeni
Balik yakalamak icin boyle bir formule kafa yoran zihniyete ancak yuh artik denir ama ben sapka cikariyorum.
Valla bravo ne diyeyim.
-
01 Haziran 2012, 01:03
balıktan pek anlamam ama aklımın kıyısında dursun belki bir gün lazım olur. paylaşım için teşekkürler.
-
01 Haziran 2012, 01:09
gülmeyin ama, boğazına düşkün adamım ben son 2 resmi görünce canım cezerye çekti be biraz renkli olsa aynı cezerye
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
01 Haziran 2012, 01:31
Dostum tavuk göğsüle kuru üzüm denedinmi hiç,tavuk göğsünü solçan şeklinde parçalara ayırıosun sonra yay gibi takıosun oltaya s şeklinde en sonunada kuru üzüm tak ben yamula barajına giderm hep kayserideki,kolum büyüklüğünde yakalarım hep en küçük balığım bileğimden dirseğime kadardır.
-
01 Haziran 2012, 01:35
Eline saglik , canim cikti yaw tadi nasil denedinmi
-
01 Haziran 2012, 01:41
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
-
01 Haziran 2012, 01:50
dusunsene ustune samisakli yogurt, biberli tereyagini kaynar kaynar dokuceksin offf anam off
Hic tatli suda balik tutmadim, sirf bu yuzden ahmetN yi ziyarete gidicem.
-
01 Haziran 2012, 09:10
yzf125remre adlı üyeden alıntı
Dostum tavuk göğsüle kuru üzüm denedinmi hiç,tavuk göğsünü solçan şeklinde parçalara ayırıosun sonra yay gibi takıosun oltaya s şeklinde en sonunada kuru üzüm tak ben yamula barajına giderm hep kayserideki,kolum büyüklüğünde yakalarım hep en küçük balığım bileğimden dirseğime kadardır.
İğneye canlı yem takmıyorum onun için bende tavuk göğüsü takıyorum levrek için.Tavuk göğüsünü kurt şeklinde kesmek iyi fikirmiş yapıcam bunu
acayüp adlı üyeden alıntı
Eline saglik , canim cikti yaw tadi nasil denedinmi
Denedim. Tadı şekerli iç lastik gibi.çok kötü ;)
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
-
01 Haziran 2012, 09:15
Elle tutun benim gibi, çok daha zevkli
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
01 Haziran 2012, 09:29
bende buna benzer yapıyorum ama peynir suyu ilave ettiğim oluyor.. hatta birinde az kaynamış tavuk suyuda ilave ettim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
01 Haziran 2012, 10:32
Kocaeli İl Temsilcisi
-
01 Haziran 2012, 13:52
meradaki balıkların neye alışkın olduğuna göre değişir yem olayı,zamanında (13 yıl önce) ömerlide ekşimiş buğdayı toprak ile kar topu şekline getirip oltayı atabileceğimiz noktalara atarak yemleme yapardık.iğneye ise konserve mısır'ı bir ters bir düz takarak (suda parlaması için) 7 kg lık aynalı sazan almışlığım var.yakın geçmişte gittiğimizde yanlış balık salımı yüzünden israil sazanı deilen bir balık tüm barajı istila etmiş duruma gelmiş.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
01 Haziran 2012, 16:03
sazan yakalamak bu kadar zor ve zahmetliyse niye her lafa atlayana sazan gibi atladın denir.
neyse balık işi hastalıktır. bir yakalandın mı kurtulamazsın.
-
01 Haziran 2012, 16:17
71 dene var orda
ben eskiden balığa gideriken börtü böcük kullanırdım, hamurişi seven balığı sevmezidim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)