Ömrüm bu sazanın,kefalin,turnanın peşinden koşmakla geçti(hala devam) sazan için boili yapmak zevk işidir zira ekmek içini suyla tekrar yoğurup kancaya takmak yeterlidir.
Ömrüm bu sazanın,kefalin,turnanın peşinden koşmakla geçti(hala devam) sazan için boili yapmak zevk işidir zira ekmek içini suyla tekrar yoğurup kancaya takmak yeterlidir.
Bunu yapsam balığa neden gideyim yahu...
Sarımsaklı yoğurdu döker yerim afiyetle...
Balığı başkası yesin ))
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ben hamuru çiğ olarak kullanıyorum ama ilk fırsatta bu haşlama işini de deneyeceğim.kırmızılık için gıda boyasına gerek yok ben salça kullanıyorum tavsiye ederim.
---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
Kesinlikle haklısınız,buradaki balıkları da tavuk ciğerine alıştırmışlar neredeyse başka şeye gelmiyorlar.İsrail sazanının girdiği yerde maalesef diğer türler yok oluyor,bir ara bazı avcı kulüpleri bunlarla ilgili çalışma başlatmıştı ama yeterli destek bulamadıkları için başarılı olamadılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)