Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Boili Yapalım ( Sazan için özel yem ) Resimli.

REKLAM ALANI
    musakka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs apache 2014 & zn zenci
    Ömrüm bu sazanın,kefalin,turnanın peşinden koşmakla geçti(hala devam) sazan için boili yapmak zevk işidir zira ekmek içini suyla tekrar yoğurup kancaya takmak yeterlidir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bunu yapsam balığa neden gideyim yahu...
    Sarımsaklı yoğurdu döker yerim afiyetle...
    Balığı başkası yesin ))
    K_R_A_L bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Alıntı K_R_A_L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normalde mısır küspesi ve kırmızı gıda boyasıda katılması lazım.Ben onları karışıma eklemiyorum.
    Ben hamuru çiğ olarak kullanıyorum ama ilk fırsatta bu haşlama işini de deneyeceğim.kırmızılık için gıda boyasına gerek yok ben salça kullanıyorum tavsiye ederim.

---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:36 ----------

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meradaki balıkların neye alışkın olduğuna göre değişir yem olayı,zamanında (13 yıl önce) ömerlide ekşimiş buğdayı toprak ile kar topu şekline getirip oltayı atabileceğimiz noktalara atarak yemleme yapardık.iğneye ise konserve mısır'ı bir ters bir düz takarak (suda parlaması için) 7 kg lık aynalı sazan almışlığım var.yakın geçmişte gittiğimizde yanlış balık salımı yüzünden israil sazanı deilen bir balık tüm barajı istila etmiş duruma gelmiş.
    Kesinlikle haklısınız,buradaki balıkları da tavuk ciğerine alıştırmışlar neredeyse başka şeye gelmiyorlar.İsrail sazanının girdiği yerde maalesef diğer türler yok oluyor,bir ara bazı avcı kulüpleri bunlarla ilgili çalışma başlatmıştı ama yeterli destek bulamadıkları için başarılı olamadılar.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)