Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Siz ne Önerirsiniz ?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tata Vista 1.3 2012 (Dizel)
    Motosiklet almak istiyordum. ama ailem motora acayip karşı onlarıda kırmak istemiyorum.
    Onun için Arabam var. Arabayı satıp üstüne 5.000 -6.000 koyup Daha güzel bir Araba almak istiyorum.
    Arabam 2012 model Tata Vista Araba bayan arabası gibi biraz küçük bagajı falan neyse önemli olan küçük olması degil
    Bana yakışmıyor Bana göre Seri Degil Çoğu kişiyi Tatmin Edebilir. Aracın yol tutuşu biraz kötü alalı 1,5 ay oldu. 3. Hafta kaza yaptım. Birazda kazasoguttu beni bu araca karşı
    http://www.motosiklet.net/forum/konu...-yaptim-s.html

Arabamın degerini Galeriye sordum. 19.0 00 -20.000 dediler.
    Bu rakam sizce normalmi ? :S

25.000 liraya derli toplunasıl bir araba önerirsiniz. Üniversiteye gidecegim bu sene birazda onun için arabayı degiştirmek istiyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    megane 2 alabilirsin o paraya temiz düşük kmli corolla alabilirsin
    riyes bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    megane 2 alabilirsin o paraya temiz düşük kmli corolla alabilirsin
    Corallayı o paraya bulamam gibime geliyor. 2010 dan eski modellere bakmam Gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

10.000 km yapmış Dizel Ford Fiesta 26.000 ne veriyor hoşuma gitti araba 2012 model ama vardır birşeyi kesin Arayıp sorayım bir

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85857899/detay

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    opel vectra olabilir opel vectrayı 4 sene kullandık 2005 modeldi 2006 da aldık 2010 da sattık aracın viraj olayı süper hiç savrulma yok. ayrıca bastınmı yardırıyo kaba tabirle eğer temizini bulursan
    kaçırma derim
    bakımını yaptığın sürece seni yolda bırakmaz lastik patlaması dışında eğer alabiliyorsan 2.2 motorlu dizelini al daha fazla performanslıdır. bizdeki 1.6 ydı iyi kaçıyodu ama iyi de yakıyodu. ama sattığımızda yeni sahibine anahtarı verirken benim ablamın ve abimin gözleri dolmuştu. iyi arabaydı be eğer bir sorun olursa yaz bana cevap veririm
    riyes bunu beğendi.
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    opel vectra olabilir opel vectrayı 4 sene kullandık 2005 modeldi 2006 da aldık 2010 da sattık aracın viraj olayı süper hiç savrulma yok. ayrıca bastınmı yardırıyo kaba tabirle eğer temizini bulursan
    kaçırma derim
    bakımını yaptığın sürece seni yolda bırakmaz lastik patlaması dışında eğer alabiliyorsan 2.2 motorlu dizelini al daha fazla performanslıdır. bizdeki 1.6 ydı iyi kaçıyodu ama iyi de yakıyodu. ama sattığımızda yeni sahibine anahtarı verirken benim ablamın ve abimin gözleri dolmuştu. iyi arabaydı be eğer bir sorun olursa yaz bana cevap veririm
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83132161/detay
    Güzel gibide bu araca 2.2 motor çok fazla degilmi uçarımben bunla
    kıytırık tata ile fabrikaverilerine inat 182 km hız yaptım.
    sitede max: 170 yazıyor

1.3 motorla 180 km
    2.2 ile 280 yaparım artık
    şaka bir yana çok büyükmüş motor

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ün,vers,teye giderken alacağın en iyi arabalar corsa fiesta tarzı arabalardır. az yakması masrafların az olması gerek. elindeki arabayı 20000 satabiliyorsan bunlara bak derim. ama aracın 2 eli zor. hemen satamayacağını düşünüyorum.
    ben ne yapardım. bu aracı satmazdım. universiteye gidince bir ybr125 alırdım. epey tasarruf yapardım. zaten ilk yurtta kalırsın yurtlar universite kampusunun ya içindedir yada çok yakınında. toplamda 5 km bile yol var yok olacağını varsayıyorum.
    riyes bunu beğendi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84989217/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81877727/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4351891/detay#

1.9 da olur hacı olmamı

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

Alıntı riyes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83132161/detay
    Güzel gibide bu araca 2.2 motor çok fazla degilmi uçarımben bunla
    kıytırık tata ile fabrikaverilerine inat 182 km hız yaptım.
    sitede max: 170 yazıyor

1.3 motorla 180 km
    2.2 ile 280 yaparım artık
    şaka bir yana çok büyükmüş motor
    bu linkteki araba 153000 de değil inanma ilandaki sağ alt köşedeki resime gir bak kapı kolunun hali ne öle rengi çıkmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ün,vers,teye giderken alacağın en iyi arabalar corsa fiesta tarzı arabalardır. az yakması masrafların az olması gerek. elindeki arabayı 20000 satabiliyorsan bunlara bak derim. ama aracın 2 eli zor. hemen satamayacağını düşünüyorum.
    ben ne yapardım. bu aracı satmazdım. universiteye gidince bir ybr125 alırdım. epey tasarruf yapardım. zaten ilk yurtta kalırsın yurtlar universite kampusunun ya içindedir yada çok yakınında. toplamda 5 km bile yol var yok olacağını varsayıyorum.
    katılıyorum. aynen aracımı elimden çıkarmakda zor ama 1750 km de daha 20.000 gerçekten ucuz sayılacak bir rakam 1.5 ay önce 24.000 e ben aldım keşke o zaman acele etmeseydim. ama 24.000 e de 0 araba dacia logan var. tata vistafalan var pek seçenegim yoktu :S

Bu arada motor işine ailem hiç bakmıyor. Hatta babam motor alırsan eve gelme bile diyor.

Alıntı riyes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katılıyorum. aynen aracımı elimden çıkarmakda zor ama 1750 km de daha 20.000 gerçekten ucuz sayılacak bir rakam 1.5 ay önce 24.000 e ben aldım keşke o zaman acele etmeseydim. ama 24.000 e de 0 araba dacia logan var. tata vistafalan var pek seçenegim yoktu :S

Bu arada motor işine ailem hiç bakmıyor. Hatta babam motor alırsan eve gelme bile diyor.
    bence alma o zaman sen arabaya yönel aile bir motordan çok daha değerlidir sevgili değil ki bu ayrıl yenisi gelsin. baban bu kadar diyorsa eğer hakkaten ciddir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)